Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
My wybraliśmy w aparcie, matowe. Złote i z cyrkonia w mojej obrączce.
Koty jeden jest rudy cały puszek, drugi szary ciemny . Piękne. Miauczą cudowne sa naprawdęjednego nie szuka nikt kompletnie a drugiego wyrzucili z auta.
Karmie je od 2-3 tygodnii szukam tez domu. I nic -
Te sa typowo domowe . Jeden siedzi pod klatkami równo miesiąc.. Jest super .
A drugi.. Ciagle siedzi w choinkach , przytulas. Daje mu jeść i uciekam
Zeby mie szedł. Ale i tak by nie poszedł bo jakby nie wychodził za teren swojego bezpieczeństwa. Oba sa cudne ale nie moge ich zabrac -
Nie masz warunków czy nie chcesz ?
No myślę ze jakbys go z tego" terenu bezpieczeństwa" wzięła to by się szybko oswoil . Biedne takie zwierzatka , strasznie kocham zwierzeta i byle jaka krzywda jak się dzieje aż płakać mi się chce i pozabijac mam ochotę te osoby co to robiąpanipasztetowa lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Nie masz warunków czy nie chcesz ?
No myślę ze jakbys go z tego" terenu bezpieczeństwa" wzięła to by się szybko oswoil . Biedne takie zwierzatka , strasznie kocham zwierzeta i byle jaka krzywda jak się dzieje aż płakać mi się chce i pozabijac mam ochotę te osoby co to robią
Bardzo bym chciała, ale mam psa, a dom jest podzielony miedzy teście a mojego rodzeństwo i nas. Była wojna o mojego psa i wiem ze kot by nie przeszedł.. Próbowałam. Ale nic z tego. Serce mi pęka. Szukam domu ale nic z tego poki co. Juz wszędzie jest ogłoszenie:( -
Dziewczyny byłam u innego ginka od razu zrobił mi badanie i było widać małą naszą kruszynkę
a nie tak jak tamta nawet sprawdzic nie chciała. Wystawił mi zwolnienie na miesiąc narazie i uprzedził że trzeba też wiedzieć o tym że teraz w tych czasach jest bardzo dużo poronień w początkowej ciąży... najgorszy czas to 5 tydzień potem 8 tydz i 13 tydz. (20% ciąży kończy się w tych tyg. poronieniem) ale narazie wszystko jest dobrze i mam się cieszyć. No tylko jedno mnie niepokoi, stwierdził też nadżerkę ale kazał się tym nie przejmować póki co bo ciąża jest teraz najważniejsza... Wiecie czy to jest groźne? co to jest ta nadżerka wogóle?
panipasztetowa, ona., Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
Błękitna wrote:Dziewczyny byłam u innego ginka od razu zrobił mi badanie i było widać małą naszą kruszynkę
a nie tak jak tamta nawet sprawdzic nie chciała. Wystawił mi zwolnienie na miesiąc narazie i uprzedził że trzeba też wiedzieć o tym że teraz w tych czasach jest bardzo dużo poronień w początkowej ciąży... najgorszy czas to 5 tydzień potem 8 tydz i 13 tydz. (20% ciąży kończy się w tych tyg. poronieniem) ale narazie wszystko jest dobrze i mam się cieszyć. No tylko jedno mnie niepokoi, stwierdził też nadżerkę ale kazał się tym nie przejmować póki co bo ciąża jest teraz najważniejsza... Wiecie czy to jest groźne? co to jest ta nadżerka wogóle?
Super.Miejmy nadzieję, że ten okaże się słusznym wyborem.
Mojej koleżance np. wyskoczyła torbiel. Była przerażona, gdy zaczęla plamić, ale lekarz mówił, że wszystko ok, że dzidziusiowi nic nie będzie.Tylko teraz praktycznie nic nie może robić. ;/ Nawet głupiej podlogi zmyć.
Udało się!