Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Ładne
chociaż ja jednak przy zwykłych złotych pozostaje
No wiem, wiem. Dziwne.Nie ściemniaj, że ładne. :d
Każdy nam mowił, czemu nie złote, czemu nie złote.
A my mamy swoje odciski palców (ja mam nawet dwa mojego M.) i dodatkowo pszeniczny kłos.
Wisz co? To tytan, najtwardsze co może być, więc cholernie ciężko jest to zetrzeć.Stąd też nasz wybor poniekąd, bo mamy taką a nie inną pracę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 21:31
Udało się!
-
Landryneczka wrote:Ej mój wybór też nie złoty że żółty
hahahah myśleliśmy w ogóle o próbie tej 333 ale cholerstwo raz że jaśniejsze właśnie takie żółte a dwa że niszą się i ciemnieją i bierzemy 585 raczej i albo ten co wam wrzuciłam albo zaraz jeszcze jedne pokaże
http://zapodaj.net/dfb913ae46216.jpg.html albo te takie zwykłe skromne -
Ja chce bez oczka wiesz bo Ja mam wiecznie obawę , ze zgubie to oczko !
Ja mam w pierścionku zareczynowym 19 oczek z brylantów i tyle razy co miałam panikę , ze uciekło chociaż jedno , a snow ile miałam !wole nie ryzykować chyba a pozatym czyste delikatne ładnie ma moim palcu będzie wyglądać
-
panipasztetowa wrote:Ładne wszystkie.
Ja już się nie odzywam, bo dziwoląg jestem, że mam niezłote obrączki.
Jak jesteś urażona czyms to mów , nikt za żadnego dziwolonga Cie nie uważa , przecież przed chwila rozmawialiśmy ze są gusta i gusciki i nikt tu niczego nikomu nie podwaza -
Patutka wrote:Po badaniach i usg niestety.... No Ja w tym momemcie okresu nie mam od 6 kwietnia
-
ZakręconaOna wrote:No czys Ty oszalała ?
Jak jesteś urażona czyms to mów , nikt za żadnego dziwolonga Cie nie uważa , przecież przed chwila rozmawialiśmy ze są gusta i gusciki i nikt tu niczego nikomu nie podwaza
Żartuję. Niczym się urażona nie czuję.
A kiedy w ogóle śluby się szykują?Udało się!