Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:To nie chodzi, ze opadam z sil, a bardziej ze mam pesymistyczny charakter i jak ktos już mi powie, ze nie to jest ze nie. A nie o to ze sie poddaje, zreszta ukochany caly czas mowi, ze sie uda i w ogole Ale Ja po proatu za bardzo chyba biore do serca slowa tych niby lekarzy.
To może na razie odpuść lekarzy. Dopóki wiesz, ze nic się innego nie dzieje, prócz stwierdzonego pco to wrzuć trochę na luz. Miesiąc to naprawdę jeszcze nie tragedia.
I nie można też tak do wszystkiego podchodzić pesymistycznie. PCO to nie bezpłodność zaraz. Spokojnie. Jeśli jednak naprawdę się martwisz, to znajdź może jakiegoś naprawdę dobrego ginekologa.
A czy skoro mówisz, ze jak ktoś Ci mówi nie, to nie, oznacza, że ginekolog tak Ci powiedział?Udało się!
-
Patutka wrote:To znaczy jakie inne myslenie?
Nooo co do starań to Ja się staralam 2 lata:)panipasztetowa lubi tę wiadomość
-
Hej. widze ze dziewczyn z PCO jest tu sporo. tez mam to zdjagnozowane dwa cykle monitoring plus hormony. W tym cyklu miałam sobie dac luza i czekam teraz na wizyte. Pewnie juz dostane cos na stymulacje. bo owu nie mam wogóle przynajmniej od pół roku
-
Patutka wrote:No wlasnie wiesz, ginekolog ze narazie lekow mi nie da Ale ze naturalnie sie nie uda. Slowo daje.Ja jednak wierze ze cos sie moze wydarzyc. Ale ostatnio odpuscilam z mysleniem o maluszku.
Wiem, ze to nie bezplodnosc.: ) jednak szkoda, ze można Ja wyleczyc, a nie zaleczyc:3
Tez myslalam żeby odpuscic lekarza, w sumie chyba przez jakies pol roku bez niego jak nic mi nie jest to sie nie stanie, nie? A pewnie wyluzuje i przestane sie stresowac.
Tak mi się wydaje. Może sobie prowadzić wykresik tutaj, obserwować siebie. Dziewczyny widząc Twój wykres też coś Ci podpowiedzą. W ońcu niektóre już długo w tym siedzą i wiedzą co i jak.
Ja osobiście skrupulatnie nie prowadziłam kalendarzyka. Od przyszłego miesiąca, jeśli nie zafasolkuję, to zacznę prowadzić.ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Udało się!
-
Patutka wrote:Trzymam kciuki za Ciebie, należy Ci sie! :* wiesz z okresem nic cirkawego nie robie. Temp nie mierze, bo nie mam takiej godziny o ktorej zawsze bylabym w domu. Jedynie to sluz i wspolzycie. Dzis Np mam dzien plodny wg ovu No Ale jeszcze cala owulacja. Hah
Jakby co, to naprawdę udostępnij tu swój wykres, a dziewczyny na pewno z chęcią coś podpowiedzą.
A oprócz pco leczysz się jeszcze na coś?Udało się!
-
ZakręconaOna wrote:Jabub ? Czy mysza Jakub ?
Mnie i mojemu Damianowi podobało się zawsze Oliwier i tak syn mial mieć postawilismy na Oskarka i tak zostaje:)
Jakub, Jakub. Choć z tym nowym prawem teraz to i Jabub by mógł być.
A ja chyba gofry upiekę. Tak mnie naszło.
Teraz znów mam jakiś taki wodnisty, białawy śluz. ;/ Kurde, sama już nie wiem co mi się tam dzieje, psia noga.Udało się!