Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:Nie Ja już nic nie lecze.
oprocz pco jestem zdrowa: ) odpukać.
Moj mowi ze Kuba to pedalskie, a jego syn taki byc nie moze, Nie da sobie wytlumaczyc, ze po prostu jest ladne ^^
Hahaha, to sie dobralysmy:D
No widzisz, to jest ok.Dajcie sobie z ten rok czasu, jak nie wyjdzie, to wtedy szukajcie pomocy.
Udało się!
-
Pasztetowa o matko haha najprostsze i naglupsze skojarzenia imion haha: D
Mój znajomy z podstawówki ma na imię Denis i wołają do tej pory na niego Denis penis hahahahhahahahahhahahahhahaha mój D tez tak wola zawsze: D przyzwyczajenie przez tyle lat -
Paweł mowi ze naszego Nikodema to bedą wołać Nikos Dyzma ..
Przed chwila wróciłam z 5km spaceru z moim i z moja psia córeczka. Nogi wchodzą mi w dupe..
Ale Jestem
Głodna ..
Zaraz ide nakarmić koty. Karmie takie co je wyrzucili kilka dni temu. Jednego z auta drugiego z domu -
JestemMarzycielka wrote:Paweł mowi ze naszego Nikodema to bedą wołać Nikos Dyzma ..
Przed chwila wróciłam z 5km spaceru z moim i z moja psia córeczka. Nogi wchodzą mi w dupe..
Ale Jestem
Głodna ..
Zaraz ide nakarmić koty. Karmie takie co je wyrzucili kilka dni temu. Jednego z auta drugiego z domu
Mmmm. :d Gofry się pieką.Udało się!
-
Landryneczka wrote:Tobie jest niedobrze od tego czekania na to testowanie
Wyluzuj kobieto bo sfiksujesz
4dpo to za wcześnie na jakiekolwiek objawy
edit: badasz szyjkę?
Kurde, wcale nie sądzę, że to objawy, broń Boże. Tylko ogólnie jakoś tak dziś mam żołądkowe przygody.
Raz jeść, raz nie jeść. Nie wiem, może coś żołądek świruje.Udało się!
-
Landryneczka wrote:u nas było 7 kiedyś na łące 2 duże i dzieci ale nic nie przyniosły
ale za to u koleżanki przefrunął dom i zaszła jednak myślę, że to przypadek
Na pewno. Tak tylko sobie żartuję.
Aczkolwiek nie powiem, że podrzucić by coś mógł. :d Haha.
Jakie plany na wieczór?Udało się!
-
Landryneczka wrote:Ja też się źle czuje ale zganiam na zastrzyk
co by sobie nie wkręcać
Myślisz, że jeszcze tyle po zastrzyku by się objawy utrzymywały? ;o
Ja myślę trochę, że to te pogody mnie wykończą. ;/
A pytałaś czy badam szyjkę... Ostatnio próbuję, ale szczrze powiedziawszy nie umiem za bardzo tego interpretować. Nie wiem, czy jest wysoko, czy miękka.Udało się!
-
Pasztetowa norma , Ja na poczatku przez jakiś czas tez nie umialam , musiałaby systematycznie na spokojnie codziennie badać: p
Ja leże przy herbatce w lozeczku juz ale dziś znów spis w salonie przed TV , oglądał geslerke na zmianę z filmem o księżniczce na Polsacie .
Landryna tez myślę ze to przypadek:) ile ja bocianów widziałam , latały nade mną a ciąży brak bylo -
Landryneczka wrote:Hmmm nie wiem ale mnie dziwnie wszystko boli więc myślę, że to po nim. Bo zaczęło się od niego właśnie.
A co do szyjki jak jest tak że nie możesz sięgnąć to wysoko a jak łatwo dostajesz nisko, otwarta jak opuszek palca że tak powiem wchodzi a zamknięta jeśli jest opór twarda jak czubek nosa miękka jak poduszkaja sobie tak to interpretuje
Ja patrzę obrączki, Mój ogląda i ooo. Chyba zaraz winka się napije
Ooo. My mamy ze strony inneobraczki.pl.
Naprawdę fajna sprawa.Wszystko na wymiar z jaką gramaturą chcesz, z odciskami.. Różne, przeróżniaste.
Udało się!