Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
A bo wyszła u nas dzisiaj dziwna kwestia z kasa , przelew zamiast przyjść dziś przyjdzie jutro lub w poniedziałek i zostałam bez kasy na weekend a w lodowce pingwiny *** .
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 31 lipca 2015, 18:48
-
Byłam przed chwilą u ginekolog... jest mi trochę smutno bo powiedziała że na USG za wcześnie że jeszcze nic nie może potwierdzić i żebym sobie przyszła za 3 tygodnie a nie teraz. 4 tydzień to podobno za wcześnie żeby stwierdzić ciążę i że to że test wyszedł to nic nie znaczy...
nie wiem co mam myśleć czy ja w końcu jestem w tej ciąży czy nie jestem? Myślałam że dostanę dzisiaj zwolnienie z pracy ale już nawet jej o to nie pytałam jak tak do mnie wyjechała, będę się dalej stresować w tej robocie...
-
Błękitna wrote:Byłam przed chwilą u ginekolog... jest mi trochę smutno bo powiedziała że na USG za wcześnie że jeszcze nic nie może potwierdzić i żebym sobie przyszła za 3 tygodnie a nie teraz. 4 tydzień to podobno za wcześnie żeby stwierdzić ciążę i że to że test wyszedł to nic nie znaczy...
nie wiem co mam myśleć czy ja w końcu jestem w tej ciąży czy nie jestem? Myślałam że dostanę dzisiaj zwolnienie z pracy ale już nawet jej o to nie pytałam jak tak do mnie wyjechała, będę się dalej stresować w tej robocie...
beta to potwierdziła , mowilas o niej ? A na potwierdzenie ciąży jasne ZS 4 tydzień za wcześnie nawet pęcherzyka nie zobaczył by ciazowego.
Ja pierwsza wizytę miałam w 9 tyg:)
Marzycielka Ja mieszkam w Anglii tu ciutke inaczej jest:) -
Błękitna sorry za stwierdzenie ale zmień ginekolog bo ma niezle najebane pod sufitem.
A ja miałam jechać nad jezioro i zostałam w domu bo cos brzuch od czasu do czasu mnie kłuje po prawej stronie wiec sie położę spac oczywiscie juz sie lekko zmartwiłampanipasztetowa lubi tę wiadomość
-
To wybacz ale jakąś *** , przy biochemicznej beta była by ok 7 ml a nie 103 to pierwsze a drugie ze zaczęła by powoli spadać lub wzrosła by np. Do 10,12 a nie o tyle co u Ciebie , spokój a glowa : )zmieni lepiej skarbie lekarza bo trafilas na jakiegoś ***
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 31 lipca 2015, 18:59
-
Biedroneczka29 wrote:Błękitna sorry za stwierdzenie ale zmień ginekolog bo ma niezle najebane pod sufitem.
A ja miałam jechać nad jezioro i zostałam w domu bo cos brzuch od czasu do czasu mnie kłuje po prawej stronie wiec sie położę spac oczywiscie juz sie lekko zmartwiłam -
Błękitna wrote:Najbardziej się boję że jak wrócę o pracy to będzie po fasolce bo mam bardzo stresującą pracę
A może do zwykłego lekarza byś poszła i powiedziała jaka jest sytuacja , powiedz ze musisz dużo dźwigać w pracy a martwisz się a ginekolog za 3 tyg dopiero ... Chyba ze w pracy powiedz ale jak jest stresujaca to nic nie da -
panipasztetowa wrote:Matko jedyna czy naprawdę ciężko jest trafić na dobrego lekarza?
Ja też z moim endokrynologiem miałam takie przeboje, że głowa mała. Ginekolog stwierdził podejrzenie PCOS, a ten pajac do mnie, że żadnego PCOS nie mam i nie mam słuchać żadnych lekarzy. ;/ Prawie bym go posłuchała, gdyby nie to, że coraz gorzej było i inny lekarz podpowiedział ten rezonans.
Nie wiem, niby kurwa tacy wykształceni i w ogóle, a tak naprawdę to wszystko robią byleby tylko odfajkować ludzi, a niekoniecznie im pomóc. ;/
Porypany kraj. ;/panipasztetowa lubi tę wiadomość