X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma wyjścia , do ślubu muszę schudnac mega wiec mam na to po porodzie ok 9 miesięcy max 10 wiec luźne majty , ostatnio w ciągu 10 miesięcy schudlam 36 kg dokładnie: )

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Ja mam to samo. :( Mojego brzuszka to ja już chyba nie zgubię. :( Ale u mnie w rodzinie wszystkie Panie z oponkami. :( W ramionach chuda, w nogach chuda, w dupie chuda, tylko oponka. ;(
    A u mnie właśnie nie ma grubych osób prócz Babci ale ona to bardziej z zarcia wielka jest. Ja miałam zawsze duże nogi , takie ubite a brzuch najszybciej lecial ale po ciąży no może być ciężej z brzuchem , w ciąży mocno mi nogi znów utyly: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie dzwonił mój. Miał jutro mieć wolne. I na weekend. Pracuje 9 służb pod rząd. I mu wcisnęli 10 jutro. Poszedł powiedzieć. I wiecie co? Powiedzieli mu ze w takim razie dzisiaj ma do 15 a jutro ma przyjśc. Rozumiecie coza ludzie? A prosił ze chce jutro wolne bo mieliśmy obchodzić moje urodziny. A dojeżdża 40 km w jedna stronę. Co za świat. Ciagle cos

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    A u mnie właśnie nie ma grubych osób prócz Babci ale ona to bardziej z zarcia wielka jest. Ja miałam zawsze duże nogi , takie ubite a brzuch najszybciej lecial ale po ciąży no może być ciężej z brzuchem , w ciąży mocno mi nogi znów utyly: (

To co Ty masz za dietę cud. :D Zdradź. :P

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ty tak jak ja widzę :D Ale brzuch to aż tak nie. Boczki chciałabym tylko zgubić, ale nie jestem na diecie. Byłam tyle miesięcy, ale nieak vzasu odkąd zmieniłam prace na 2 gary gotować. Wiec zaczne chudnąc jak ogarnę trochę swoje życie :P

i81xxzdvdk9o3z3n.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JestemMarzycielka wrote:
    O właśnie dzwonił mój. Miał jutro mieć wolne. I na weekend. Pracuje 9 służb pod rząd. I mu wcisnęli 10 jutro. Poszedł powiedzieć. I wiecie co? Powiedzieli mu ze w takim razie dzisiaj ma do 15 a jutro ma przyjśc. Rozumiecie coza ludzie? A prosił ze chce jutro wolne bo mieliśmy obchodzić moje urodziny. A dojeżdża 40 km w jedna stronę. Co za świat. Ciagle cos

Eh.. Już nic nie będę mówić.. Ale nie denerwuj się, szkoda Twoich nerwów. Świata i tak nie zmienisz.

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chodzę na zumbe, zaczne biegać i wtedy leci szybko.

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Eh.. Już nic nie będę mówić.. Ale nie denerwuj się, szkoda Twoich nerwów. Świata i tak nie zmienisz.
    Dokładnie , masakra wielka ! :(

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JestemMarzycielka wrote:
    Ale chodzę na zumbe, zaczne biegać i wtedy leci szybko.
    Ja nie cwiczylam wgle przy diecie , może z raz przysiady na pośladki lub dwa robilam: D a skora nie wisi nic .
    Zdradze nie ma problemu , jak znajdę to co pisalalm do znajomej to i tu wrzuce bo nie chce mi się aż tak rozpisywac . :p

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na diecie pilnowałam 4 posiłków. O stałej porze. I wody . I zleciało 8 kg w lekko ponad miesiąc. Ale jadłam smaczne posiłki z Chodakowskiej Facebooka :D

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa pozatym nienawidzę biegać: D ćwiczyć czasem ok ale nie biegać chyba ze na bierzni na silce

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczęłam robić przysiady to wyzwanie całe. Skończyłam na 90 i cos mi strzeliło w kolanie. Od tamtej pory strasznie mnie boli przy wysiłku. Ale wiecie . Dieta to 70% chudnięcia, a najbardziej uwielbiam śniadania. Sa takie pyszne

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JestemMarzycielka wrote:
    Ja na diecie pilnowałam 4 posiłków. O stałej porze. I wody . I zleciało 8 kg w lekko ponad miesiąc. Ale jadłam smaczne posiłki z Chodakowskiej Facebooka :D
    Ja nie bawilam się z Chodakowska:)
    Ja miałam swoja dietę od uwaga ! Ginekologa: D i mega poprawiła mi płodność , wyniki badan wszystko , serio . :)
    Ja jadlam różnie 3-5 posiłków , jak nie mogłam to nie wciskalam w siebie o stałej porze nie miałam nic ale nie jadlam po 19 max 20 :) kilka h przed snem konczylam jeść

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie to juz 70% sukcesu: D

Paulette lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Aaaaaa pozatym nienawidzę biegać: D ćwiczyć czasem ok ale nie biegać chyba ze na bierzni na silce
    To powiem Ci ze ja nie lubię biegać prosto bez celu po asfalcie. Lubię piasek, wertepy nierówne tereny. Jest wtedy fajnie. Ale bieganie to nie moja pasja :D Pływać kocham. Ale w pustym basenie. Bo jak sa ludzie to zamiast pływać to sie koncentruje na tym ze w porównaniu do reszty modelek w basenie wyglądam jak wieloryb i wychodzę :D

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

i81xxzdvdk9o3z3n.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, ja to bym nie mogła ta osóbkować. Ale np. rano jem tylko kawałek chleba, na drugie też kawałeczek. Na obiad też niewiele, parę ziemniaczków, mały kawałek mięsa i tyle. Kolacji już wcale. I ostatnio zrzuciłam 6 kg. :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Kurde, ja to bym nie mogła ta osóbkować. Ale np. rano jem tylko kawałek chleba, na drugie też kawałeczek. Na obiad też niewiele, parę ziemniaczków, mały kawałek mięsa i tyle. Kolacji już wcale. I ostatnio zrzuciłam 6 kg. :)
    Noo jak działa najważniejsze , organizmy są różne ale np. Wiesz ze nie powinno się łączyć mięsa z kluchami , pyrami bo od tego tyjesz łącząc mięso z weglowodanami: D powinno się np. Najpierw zjeść mięso a na koniec ziemniaki lub odwrotnie niby wszystko się miesza w środku a jednak nie: D ale ja tak niecirrpie jeść hahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JestemMarzycielka wrote:
    To powiem Ci ze ja nie lubię biegać prosto bez celu po asfalcie. Lubię piasek, wertepy nierówne tereny. Jest wtedy fajnie. Ale bieganie to nie moja pasja :D Pływać kocham. Ale w pustym basenie. Bo jak sa ludzie to zamiast pływać to sie koncentruje na tym ze w porównaniu do reszty modelek w basenie wyglądam jak wieloryb i wychodzę :D
    Hahaha jakbym słyszała siebie z tym basenem: D

de7e166350.png

b2727090e5.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasztetowa jaki hardcore. Ja bym tak nie umiała. Szacun

i81xxzdvdk9o3z3n.png

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Noo jak działa najważniejsze , organizmy są różne ale np. Wiesz ze nie powinno się łączyć mięsa z kluchami , pyrami bo od tego tyjesz łącząc mięso z weglowodanami: D powinno się np. Najpierw zjeść mięso a na koniec ziemniaki lub odwrotnie niby wszystko się miesza w środku a jednak nie: D ale ja tak niecirrpie jeść hahaha

O kurde tego nie wiedziałam :D

i81xxzdvdk9o3z3n.png
‹‹ 324 325 326 327 328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ