Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
panipasztetowa wrote:Ja mam to samo.
Mojego brzuszka to ja już chyba nie zgubię.
Ale u mnie w rodzinie wszystkie Panie z oponkami.
W ramionach chuda, w nogach chuda, w dupie chuda, tylko oponka. ;(
-
O właśnie dzwonił mój. Miał jutro mieć wolne. I na weekend. Pracuje 9 służb pod rząd. I mu wcisnęli 10 jutro. Poszedł powiedzieć. I wiecie co? Powiedzieli mu ze w takim razie dzisiaj ma do 15 a jutro ma przyjśc. Rozumiecie coza ludzie? A prosił ze chce jutro wolne bo mieliśmy obchodzić moje urodziny. A dojeżdża 40 km w jedna stronę. Co za świat. Ciagle cos
-
ZakręconaOna wrote:A u mnie właśnie nie ma grubych osób prócz Babci ale ona to bardziej z zarcia wielka jest. Ja miałam zawsze duże nogi , takie ubite a brzuch najszybciej lecial ale po ciąży no może być ciężej z brzuchem , w ciąży mocno mi nogi znów utyly: (
To co Ty masz za dietę cud.Zdradź.
Udało się!
-
ZakręconaOna wrote:A u mnie właśnie nie ma grubych osób prócz Babci ale ona to bardziej z zarcia wielka jest. Ja miałam zawsze duże nogi , takie ubite a brzuch najszybciej lecial ale po ciąży no może być ciężej z brzuchem , w ciąży mocno mi nogi znów utyly: (
Ale brzuch to aż tak nie. Boczki chciałabym tylko zgubić, ale nie jestem na diecie. Byłam tyle miesięcy, ale nieak vzasu odkąd zmieniłam prace na 2 gary gotować. Wiec zaczne chudnąc jak ogarnę trochę swoje życie
-
JestemMarzycielka wrote:O właśnie dzwonił mój. Miał jutro mieć wolne. I na weekend. Pracuje 9 służb pod rząd. I mu wcisnęli 10 jutro. Poszedł powiedzieć. I wiecie co? Powiedzieli mu ze w takim razie dzisiaj ma do 15 a jutro ma przyjśc. Rozumiecie coza ludzie? A prosił ze chce jutro wolne bo mieliśmy obchodzić moje urodziny. A dojeżdża 40 km w jedna stronę. Co za świat. Ciagle cos
Eh.. Już nic nie będę mówić.. Ale nie denerwuj się, szkoda Twoich nerwów. Świata i tak nie zmienisz.Udało się!
-
JestemMarzycielka wrote:Ale chodzę na zumbe, zaczne biegać i wtedy leci szybko.
Zdradze nie ma problemu , jak znajdę to co pisalalm do znajomej to i tu wrzuce bo nie chce mi się aż tak rozpisywac . :p -
JestemMarzycielka wrote:Ja na diecie pilnowałam 4 posiłków. O stałej porze. I wody . I zleciało 8 kg w lekko ponad miesiąc. Ale jadłam smaczne posiłki z Chodakowskiej Facebooka
Ja miałam swoja dietę od uwaga ! Ginekologa: D i mega poprawiła mi płodność , wyniki badan wszystko , serio .
Ja jadlam różnie 3-5 posiłków , jak nie mogłam to nie wciskalam w siebie o stałej porze nie miałam nic ale nie jadlam po 19 max 20kilka h przed snem konczylam jeść
-
ZakręconaOna wrote:Aaaaaa pozatym nienawidzę biegać: D ćwiczyć czasem ok ale nie biegać chyba ze na bierzni na silce
Pływać kocham. Ale w pustym basenie. Bo jak sa ludzie to zamiast pływać to sie koncentruje na tym ze w porównaniu do reszty modelek w basenie wyglądam jak wieloryb i wychodzę
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
panipasztetowa wrote:Kurde, ja to bym nie mogła ta osóbkować. Ale np. rano jem tylko kawałek chleba, na drugie też kawałeczek. Na obiad też niewiele, parę ziemniaczków, mały kawałek mięsa i tyle. Kolacji już wcale. I ostatnio zrzuciłam 6 kg.
-
JestemMarzycielka wrote:To powiem Ci ze ja nie lubię biegać prosto bez celu po asfalcie. Lubię piasek, wertepy nierówne tereny. Jest wtedy fajnie. Ale bieganie to nie moja pasja
Pływać kocham. Ale w pustym basenie. Bo jak sa ludzie to zamiast pływać to sie koncentruje na tym ze w porównaniu do reszty modelek w basenie wyglądam jak wieloryb i wychodzę
-
ZakręconaOna wrote:Noo jak działa najważniejsze , organizmy są różne ale np. Wiesz ze nie powinno się łączyć mięsa z kluchami , pyrami bo od tego tyjesz łącząc mięso z weglowodanami: D powinno się np. Najpierw zjeść mięso a na koniec ziemniaki lub odwrotnie niby wszystko się miesza w środku a jednak nie: D ale ja tak niecirrpie jeść hahaha
O kurde tego nie wiedziałam