Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Noo jak działa najważniejsze , organizmy są różne ale np. Wiesz ze nie powinno się łączyć mięsa z kluchami , pyrami bo od tego tyjesz łącząc mięso z weglowodanami: D powinno się np. Najpierw zjeść mięso a na koniec ziemniaki lub odwrotnie niby wszystko się miesza w środku a jednak nie: D ale ja tak niecirrpie jeść hahaha
Dokładnie tak robię. Bulewki na końcu.
Udało się!

-
O tego to nie wiedziałam, ja zawsze wszystko mieszamZakręconaOna wrote:Noo jak działa najważniejsze , organizmy są różne ale np. Wiesz ze nie powinno się łączyć mięsa z kluchami , pyrami bo od tego tyjesz łącząc mięso z weglowodanami: D powinno się np. Najpierw zjeść mięso a na koniec ziemniaki lub odwrotnie niby wszystko się miesza w środku a jednak nie: D ale ja tak niecirrpie jeść hahaha
-
A masz Ci , zmiana totalna !panipasztetowa wrote:Haha.
Wzięłam się za okna. 
A co do obiadu zmiana planów, bo dziś musi być obiadek na szybko, więc będzie chlebek maczany w jajku i smażony na patelni.

Ja muszę zabrać się za te ziemniaczki ale jakoś weny nie mam wgle !
panipasztetowa lubi tę wiadomość
-
Hej ja tylko na chwilę bo zalatana jestem, dopiero wróciłam do domu bo pilnowałam dzieciaczków koleżanki a teraz lecę się pakować bo jadę z synkiem na dwa dni do rodziców porzeczki pozbierać. Tylko Wam się pochwalę jakie śniadanko dziś dla męża zrobiłam...miały być zwykłe kanapki a wyszedł dzidziuś
Chyba za bardzo się wkręcam w to że chce mieć dziecko
Bo wiadomo im mocniej się chcę tym gorzej wychodzi ehhh 
Kurde coś nie mogę podłączyć telefonu do lapka żeby te zdjęcię ściągnąć
eh najwyżej jak wrócę to wstawię...