Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Noo jak działa najważniejsze , organizmy są różne ale np. Wiesz ze nie powinno się łączyć mięsa z kluchami , pyrami bo od tego tyjesz łącząc mięso z weglowodanami: D powinno się np. Najpierw zjeść mięso a na koniec ziemniaki lub odwrotnie niby wszystko się miesza w środku a jednak nie: D ale ja tak niecirrpie jeść hahaha
Dokładnie tak robię. Bulewki na końcu.Udało się!
-
ZakręconaOna wrote:Noo jak działa najważniejsze , organizmy są różne ale np. Wiesz ze nie powinno się łączyć mięsa z kluchami , pyrami bo od tego tyjesz łącząc mięso z weglowodanami: D powinno się np. Najpierw zjeść mięso a na koniec ziemniaki lub odwrotnie niby wszystko się miesza w środku a jednak nie: D ale ja tak niecirrpie jeść hahaha
-
panipasztetowa wrote:Haha.
Wzięłam się za okna.
A co do obiadu zmiana planów, bo dziś musi być obiadek na szybko, więc będzie chlebek maczany w jajku i smażony na patelni.
Ja muszę zabrać się za te ziemniaczki ale jakoś weny nie mam wgle !panipasztetowa lubi tę wiadomość
-
Hej ja tylko na chwilę bo zalatana jestem, dopiero wróciłam do domu bo pilnowałam dzieciaczków koleżanki a teraz lecę się pakować bo jadę z synkiem na dwa dni do rodziców porzeczki pozbierać. Tylko Wam się pochwalę jakie śniadanko dziś dla męża zrobiłam...miały być zwykłe kanapki a wyszedł dzidziuś
Chyba za bardzo się wkręcam w to że chce mieć dziecko
Bo wiadomo im mocniej się chcę tym gorzej wychodzi ehhh
Kurde coś nie mogę podłączyć telefonu do lapka żeby te zdjęcię ściągnąćeh najwyżej jak wrócę to wstawię...