Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Rozumiem rozumiem , dobrze ze masz juz wolne .
Jezu ale mnie mdłości zlapaly: ( ryż gotuje do zupy i zjeść muszę , zjadlam kanapkę z twarzokiem i jeszcze gorzej mi ,muszą herbaty się cieplej napić
Z cytrynką może być? Bo właśnie robię -
ZakręconaOna wrote:Lasagne mniaaaaam ale bym zjadła ! :o spaghetti tez bym zjadła ale bardziej to pierwsze hihi
Kurcze, ja zjadłam kanapkę a dalej jestem głodna. ;/ Ale trudno - muszę wytrzymać.
Kurde, jajnik mnie kłuje. ;/ Dodatkowo teraz śluzu mam tyle, że szok. Teraz taki ślisko lepki jest.Udało się!
-
ZakręconaOna wrote:Ja zjadlam trochę tej pomidorowki ale nie mam soli w domu i ten ryż taki bez płciowy: (
Ale głodek lekko zaspokojony .
No to niech kluje , najwidoczniej robi swoje:)
Tylko ciekawe co robi. Kurde, pamiętam, że wcześniej to tylko w owu zabolał raz, a porządnie, że aż się zwinęlam. A tu kurde miętli i miętli.
Ja muszę się za te okna tu zabrać, a ni cholery mi się nie chce.Udało się!
-
ZakręconaOna wrote:Odpusc jak Ci się nie chce: D
No nie wiem , może okaże się za półtora tygodnia: D
No może może. W każdym bądź razie widać, że lh spadło.
A okna chcę myć, bo czas mi przynajmniej zleci, choć dziś i tak nie mogę narzekać.Udało się!
-
ona. wrote:Zakręcona ale brzusio Ci rośnie
Z jednej strony nie mogę się doczekać dużego brzucha ale z drugiej jak taki mały , powoli sobie rośnie to może do porodu nie pójdę z WIELKOLUDEM :p a mała piłeczka:) i za dużo do zrzucania nie będzie później hehe chociaż na wadze +17
Zobaczymy:) -
ZakręconaOna wrote:Nooo powoli zaczyna piłeczka się robić
Z jednej strony nie mogę się doczekać dużego brzucha ale z drugiej jak taki mały , powoli sobie rośnie to może do porodu nie pójdę z WIELKOLUDEM :p a mała piłeczka:) i za dużo do zrzucania nie będzie później hehe chociaż na wadze +17
Zobaczymy:)
Oj tam, oj tam. Raz dwa zgubisz, zobaczysz.Udało się!
-
ZakręconaOna wrote:Kotku u mnie nie tak łatwo:) Ja mam mega tendencje do tycia a ciężko schudnac ale mam nadzieje ze moja dieta która stosowalam przed ciąża znów pomoże:)
Ja mam to samo. Mojego brzuszka to ja już chyba nie zgubię. Ale u mnie w rodzinie wszystkie Panie z oponkami. W ramionach chuda, w nogach chuda, w dupie chuda, tylko oponka. ;(Udało się!