X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 16 lipca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A za co Cie wyrzucił? Tak o poprostu?

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JestemMarzycielka wrote:
    A za co Cie wyrzucił? Tak o poprostu?

Za to, że jak byłam po zabiegu, to siedziałam u mojego M i nie pracowałam z nogą opuchniętą. E tam. Już nie rozdrabniam tego. Tak chciał, to tak ma. Rzuciłam mu kluczami mu w domu i tyle mnie widział. Spakowana byłam w 5 minut.

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png

Wysłany: 16 lipca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo to tak jak ja. Boże widzisz i nie grzmisz ...

Ja to bym stamtąd odeszła. Ale nie znajdę pracy za taka kasę :|

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i to właśnie jest największy problem - kasa.

Ja chciałam wyjechać gdzieś za granicę, ale mój ma tutaj dobrze płatną pracę. Wywalczył sobie awans na niezłe stanowisko i szkoda byłoby z tego teraz rezygnować.

uwo9gov3ad3vq34d.png

Wysłany: 16 lipca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój niestety tak samo.

i81xxzdvdk9o3z3n.png

Wysłany: 16 lipca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:

Ja chciałam wyjechać gdzieś za granicę, ale mój ma tutaj dobrze płatną pracę. Wywalczył sobie awans na niezłe stanowisko i szkoda byłoby z tego teraz rezygnować.

A mój ma gospodarstwo, ja pracuję u teściowej... Mieszkamy też z teściami.

Ja przez dwa lata byłam w uk. Pracowałam jako spawacz części samochodowych na zgrzewarce. :D

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane :) co tam u Was słychać? Jakie plany na dziś ?? ;)

Wysłany: 16 lipca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:

Hej. :) U mnie planów brak. Pogoda jakaś taka dziwna - pochmurno, ale niby ciepło. Chyba umyję okna w sklepie, chociaż tak mi się nie chce. :P

A jak Twoje plany? :D

Paulette lubi tę wiadomość

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz robię pranie, czekam jak się to wszystko popierze i muszę zebrać się do miasta kilka spraw pozałatwiać chociaż wcale mi sie nie chce jechać :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejooo !
    Mundek jak dla mnie to owulacji nie było jeszcze aleeeee jest opcja , ze ten skok w 15 dc delikatny oznacza owulację ze była i teraz czekać na dalsze skoki lub spadek na owulke , jeżeli owulacja była w tym 15 dc to owu powinno ci zaznaczyc ja jutro , pozostaje czekać .
    Astoria ja powiem Ci tak , Ja u siebie zauwazylam dwa razy przy tym właśnie jak dwa razy zaszlam ( oczywiście po fakcie zrobionego testu juz) , ze tydzień po owulacji wymiotowalam po gulaszu z mięsem ! Serio ...
    Ale Ja to Ja . Myślę ze jednak na ta chwile za dużo sobie w głowie tam wiesz ukladasz kochana .
    Błękitna beta fantastico <3 :p
    Paulette Ja na dziś żadnych planów nie mam , zadniutenkich: (
    A wgle witam się dziś w 26 tyg !!! Ale leci

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka i Pasztetowa wspolczuje Wam relacji takich chujowych z rodzicami: ( to jest takie przykre jak rodzice tak traktują swoje dzieci: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna ja wiem, że sobie wkręcam itd, ale kurcze stresuje się... Miałam nie starać sie 3 miesiące po poronieniu i oczywiście przez pomyłkę się niechcący w ostatnim miesiącu postarałam... :P

Dziewczyny nie zazdroszczę Wam takich problemów rodzinnych... Fajnie, że jesteście twarde babki i dajecie sobie jakoś radę!

7470gov3xicgdrhg.png

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Marzycielka i Pasztetowa wspolczuje Wam relacji takich chujowych z rodzicami: ( to jest takie przykre jak rodzice tak traktują swoje dzieci: (

Wiesz co, ja na początku też się przejmowałam. Bo jak można kurwa wywalić własnwgo dziecko, które dodatkowo o dwóch kulach łazi. ;/ Jak zarabiałam w uk i kase wysyłałam, to byłam najlepsza córeczka.

Ale w dupie tam.

Kurde, dziewczyny, co może oznaczać taki dziwny, kleisty śluz? Tai dziwaczny jakiś. Zazwyczaj przed miesiączką nie miałam żadnego śluzu. Sucho jak pieprz. :D

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    ZakręconaOna ja wiem, że sobie wkręcam itd, ale kurcze stresuje się... Miałam nie starać sie 3 miesiące po poronieniu i oczywiście przez pomyłkę się niechcący w ostatnim miesiącu postarałam... :P

Dziewczyny nie zazdroszczę Wam takich problemów rodzinnych... Fajnie, że jesteście twarde babki i dajecie sobie jakoś radę!

Jak bym miała się teraz wielce nad tym rozdrabniać, to bym chyba zwariowała. I tak mam już dosyć kłopotów.
    Trzeba być twardym, nie miętkim.
    Moja teściowa mi się dziwowała, że ja tak to wszystko znoszę spokojnie. Bez lamentu, płaczu.. Oczywiście dalej jest żal i gorycz, ale przynajmniej życie mnie paru rzeczy nauczyło. :)

astoriaa lubi tę wiadomość

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astoria Ja tez zaczęłam się starać dwa miesiące po poronieniu a miałam poczekać na trzy: P a zaszlam za czwartym: D włącznie licząc 2 miesiące stopu ! :)
    Panipasztetowa wszystko teraz może oznaczać :) mnie wmciazy nawet teraz śluz się zmienia raz z rozciagliwego na kremowy a to wodnisty i o a jest go tyle ze ja pierdole ! Serio: D
    A co do rodziców każdy ma swoje" przygody" z nimi ale mimo wszystko ja nie umialabym postąpić tak , Twoi rodzice najwidoczniej zerowali na kasie twojej co jest mega przykre bo znam ten bol , mam taka babkę z która dwa latanie gadam: (
    No cóż jak ma się miękkie serce trzeba twarda dupe mieć !
    Najważniejsze ze szczęśliwa jesteś:)

panipasztetowa, astoriaa lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:

a ja wręcz przeciwnie, chciałabym wrócić do kraju..
    Ale póki co mogę o tym tylko pomarzyć.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    U mnie planów masa.
    Wróciłam już z zakupów, pomyłam w 90% naczynia, posprzątałam mieszkanie, zrobiłam pranie. Jeszcze czeka mnie obiad i prasowanie, także pracowity dość dzień, ale wszystko powoli robię i etapami co by się nie przemęczać, bo brzuch dalej pobolewa..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 12:34

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Astoria Ja tez zaczęłam się starać dwa miesiące po poronieniu a miałam poczekać na trzy: P a zaszlam za czwartym: D włącznie licząc 2 miesiące stopu ! :)
    Panipasztetowa wszystko teraz może oznaczać :) mnie wmciazy nawet teraz śluz się zmienia raz z rozciagliwego na kremowy a to wodnisty i o a jest go tyle ze ja pierdole ! Serio: D
    A co do rodziców każdy ma swoje" przygody" z nimi ale mimo wszystko ja nie umialabym postąpić tak , Twoi rodzice najwidoczniej zerowali na kasie twojej co jest mega przykre bo znam ten bol , mam taka babkę z która dwa latanie gadam: (
    No cóż jak ma się miękkie serce trzeba twarda dupe mieć !
    Najważniejsze ze szczęśliwa jesteś:)

Kurde, a gdzie tu sobota. Hahaha. :D

Dokładnie tak jak mówisz, trzeba mieć twardą dupę. :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    a ja wręcz przeciwnie, chciałabym wrócić do kraju..
    Ale póki co mogę o tym tylko pomarzyć.
    Ja tak samo marzę o powrocie ale narazie marzę tylko: (

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chyba mie chciała wyjeżdżać za granice. Moze do innego miasta, ale cóż . Mam oparcie w Was i moim. :) ja właśnie układam w komodzie 56182 raz z rzędu.

panipasztetowa lubi tę wiadomość

i81xxzdvdk9o3z3n.png
‹‹ 321 322 323 324 325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ