Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
JestemMarzycielka wrote:A za co Cie wyrzucił? Tak o poprostu?
Za to, że jak byłam po zabiegu, to siedziałam u mojego M i nie pracowałam z nogą opuchniętą. E tam. Już nie rozdrabniam tego. Tak chciał, to tak ma. Rzuciłam mu kluczami mu w domu i tyle mnie widział. Spakowana byłam w 5 minut.Udało się!
-
Asmee wrote:No i to właśnie jest największy problem - kasa.
Ja chciałam wyjechać gdzieś za granicę, ale mój ma tutaj dobrze płatną pracę. Wywalczył sobie awans na niezłe stanowisko i szkoda byłoby z tego teraz rezygnować.
A mój ma gospodarstwo, ja pracuję u teściowej... Mieszkamy też z teściami.
Ja przez dwa lata byłam w uk. Pracowałam jako spawacz części samochodowych na zgrzewarce.Udało się!
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:cześć kochane
co tam u Was słychać? Jakie plany na dziś ??
Hej.U mnie planów brak. Pogoda jakaś taka dziwna - pochmurno, ale niby ciepło. Chyba umyję okna w sklepie, chociaż tak mi się nie chce.
A jak Twoje plany?Paulette lubi tę wiadomość
Udało się!
-
nick nieaktualny
-
Hejooo !
Mundek jak dla mnie to owulacji nie było jeszcze aleeeee jest opcja , ze ten skok w 15 dc delikatny oznacza owulację ze była i teraz czekać na dalsze skoki lub spadek na owulke , jeżeli owulacja była w tym 15 dc to owu powinno ci zaznaczyc ja jutro , pozostaje czekać .
Astoria ja powiem Ci tak , Ja u siebie zauwazylam dwa razy przy tym właśnie jak dwa razy zaszlam ( oczywiście po fakcie zrobionego testu juz) , ze tydzień po owulacji wymiotowalam po gulaszu z mięsem ! Serio ...
Ale Ja to Ja . Myślę ze jednak na ta chwile za dużo sobie w głowie tam wiesz ukladasz kochana .
Błękitna beta fantastico:p
Paulette Ja na dziś żadnych planów nie mam , zadniutenkich: (
A wgle witam się dziś w 26 tyg !!! Ale leci -
ZakręconaOna ja wiem, że sobie wkręcam itd, ale kurcze stresuje się... Miałam nie starać sie 3 miesiące po poronieniu i oczywiście przez pomyłkę się niechcący w ostatnim miesiącu postarałam...
Dziewczyny nie zazdroszczę Wam takich problemów rodzinnych... Fajnie, że jesteście twarde babki i dajecie sobie jakoś radę! -
ZakręconaOna wrote:Marzycielka i Pasztetowa wspolczuje Wam relacji takich chujowych z rodzicami: ( to jest takie przykre jak rodzice tak traktują swoje dzieci: (
Wiesz co, ja na początku też się przejmowałam. Bo jak można kurwa wywalić własnwgo dziecko, które dodatkowo o dwóch kulach łazi. ;/ Jak zarabiałam w uk i kase wysyłałam, to byłam najlepsza córeczka.
Ale w dupie tam.
Kurde, dziewczyny, co może oznaczać taki dziwny, kleisty śluz? Tai dziwaczny jakiś. Zazwyczaj przed miesiączką nie miałam żadnego śluzu. Sucho jak pieprz.Udało się!
-
astoriaa wrote:ZakręconaOna ja wiem, że sobie wkręcam itd, ale kurcze stresuje się... Miałam nie starać sie 3 miesiące po poronieniu i oczywiście przez pomyłkę się niechcący w ostatnim miesiącu postarałam...
Dziewczyny nie zazdroszczę Wam takich problemów rodzinnych... Fajnie, że jesteście twarde babki i dajecie sobie jakoś radę!
Jak bym miała się teraz wielce nad tym rozdrabniać, to bym chyba zwariowała. I tak mam już dosyć kłopotów.
Trzeba być twardym, nie miętkim.
Moja teściowa mi się dziwowała, że ja tak to wszystko znoszę spokojnie. Bez lamentu, płaczu.. Oczywiście dalej jest żal i gorycz, ale przynajmniej życie mnie paru rzeczy nauczyło.astoriaa lubi tę wiadomość
Udało się!
-
Astoria Ja tez zaczęłam się starać dwa miesiące po poronieniu a miałam poczekać na trzy: P a zaszlam za czwartym: D włącznie licząc 2 miesiące stopu !
Panipasztetowa wszystko teraz może oznaczaćmnie wmciazy nawet teraz śluz się zmienia raz z rozciagliwego na kremowy a to wodnisty i o a jest go tyle ze ja pierdole ! Serio: D
A co do rodziców każdy ma swoje" przygody" z nimi ale mimo wszystko ja nie umialabym postąpić tak , Twoi rodzice najwidoczniej zerowali na kasie twojej co jest mega przykre bo znam ten bol , mam taka babkę z która dwa latanie gadam: (
No cóż jak ma się miękkie serce trzeba twarda dupe mieć !
Najważniejsze ze szczęśliwa jesteśpanipasztetowa, astoriaa lubią tę wiadomość
-
Asmee wrote:No i to właśnie jest największy problem - kasa.
Ja chciałam wyjechać gdzieś za granicę, ale mój ma tutaj dobrze płatną pracę. Wywalczył sobie awans na niezłe stanowisko i szkoda byłoby z tego teraz rezygnować.
Ale póki co mogę o tym tylko pomarzyć. -
Paulette wrote:cześć kochane
co tam u Was słychać? Jakie plany na dziś ??
Wróciłam już z zakupów, pomyłam w 90% naczynia, posprzątałam mieszkanie, zrobiłam pranie. Jeszcze czeka mnie obiad i prasowanie, także pracowity dość dzień, ale wszystko powoli robię i etapami co by się nie przemęczać, bo brzuch dalej pobolewa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 12:34
-
ZakręconaOna wrote:Astoria Ja tez zaczęłam się starać dwa miesiące po poronieniu a miałam poczekać na trzy: P a zaszlam za czwartym: D włącznie licząc 2 miesiące stopu !
Panipasztetowa wszystko teraz może oznaczaćmnie wmciazy nawet teraz śluz się zmienia raz z rozciagliwego na kremowy a to wodnisty i o a jest go tyle ze ja pierdole ! Serio: D
A co do rodziców każdy ma swoje" przygody" z nimi ale mimo wszystko ja nie umialabym postąpić tak , Twoi rodzice najwidoczniej zerowali na kasie twojej co jest mega przykre bo znam ten bol , mam taka babkę z która dwa latanie gadam: (
No cóż jak ma się miękkie serce trzeba twarda dupe mieć !
Najważniejsze ze szczęśliwa jesteś
Kurde, a gdzie tu sobota. Hahaha.
Dokładnie tak jak mówisz, trzeba mieć twardą dupę.Udało się!