Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ona. wrote:U mnie planów masa.
Wróciłam już z zakupów, pomyłam w 90% naczynia, posprzątałam mieszkanie, zrobiłam pranie. Jeszcze czeka mnie obiad i prasowanie, także pracowity dość dzień, ale wszystko powoli robię i etapami co by się nie przemęczać, bo brzuch dalej pobolewa..takie to i Ja mam dziś hehe , zakupy mnie czekają o to mój plan na dziś !
I jakoś mi nie dobrze się zrobiło: ( -
JestemMarzycielka wrote:Ja bym chyba mie chciała wyjeżdżać za granice. Moze do innego miasta, ale cóż . Mam oparcie w Was i moim.
ja właśnie układam w komodzie 56182 raz z rzędu.
Pasztetowa nie skumalam z ta sobota -
astoriaa wrote:A my mamy dobre stosunki z rodziną, w miarę dobrą pracę, dobrze nam się układa, ale oczywiście nie może być w 100% dobrze, i z ciążą są problemy
Takie to jest życie porąbane
A teraz za trzy miesiące staniemy się najszczesliwszymi ludźmi na świecie !wy tez się doczekacie .
astoriaa lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:hejooo
Pasztetowa a ty nadal o testowaniu myślisz
ja to o tym nie myślę łatwiej mi
Zakręcona przecież ustalałyśmy z Landryneczką, że za tydzień w sobotę testujemy.
Kurde, no przeżywam to.Nie potrafię nie myśleć.
Edit.
Zrobiłam jeszcze jeden test owu dziś - negatywny...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 12:55
Udało się!
-
Jakbyśmy miały wszystko, to by było zle. A dodam coś jeszcze do rodzinnej aferki. Otóż mój pomagał w liczeniu towaru jeździł zawozić na eventy wszystko itp. A to kuzwa tez jest przecież paliwo. A ojciec mi teraz mowi, ze nie potrzebował jego pomocy. Gdzie 2 tygodnie temu powiedział, że coś mu odpali. Nie ukrywam, ze wczoraj się dopomniałam o pieniadze, ale nie z złościwosli tylko nie ukrywam, że po prostu ich potrzebujemy. I na to już nie wpadnie. Masakra jakas..
Dlatego ja zakupów nie mam za co robić cała kasa jest u mojego na koncie, a raczej jej resztki, a karta z nimMi pozostało posprzatac, wstawić pranie.
-
Landryneczka wrote:Zakręcony ty obżarciuchu
Pasztetowa zleci czas zobaczysz ja może ovu też machnę sobie zaraz
No wczoraj to przeglam pałkę a dziś śniadania nie jadlam jeszcze hahaha ! Wiec jaki obzartuchu :p! -
JestemMarzycielka wrote:Jakbyśmy miały wszystko, to by było zle. A dodam coś jeszcze do rodzinnej aferki. Otóż mój pomagał w liczeniu towaru jeździł zawozić na eventy wszystko itp. A to kuzwa tez jest przecież paliwo. A ojciec mi teraz mowi, ze nie potrzebował jego pomocy. Gdzie 2 tygodnie temu powiedział, że coś mu odpali. Nie ukrywam, ze wczoraj się dopomniałam o pieniadze, ale nie z złościwosli tylko nie ukrywam, że po prostu ich potrzebujemy. I na to już nie wpadnie. Masakra jakas..
Dlatego ja zakupów nie mam za co robić cała kasa jest u mojego na koncie, a raczej jej resztki, a karta z nimMi pozostało posprzatac, wstawić pranie.
-
ZakręconaOna wrote:Normalne czynności domowe ryba !
takie to i Ja mam dziś hehe , zakupy mnie czekają o to mój plan na dziś !
I jakoś mi nie dobrze się zrobiło: ( -
JestemMarzycielka wrote:Wiem. Zawsze tak jest. I było. A ja ciagle mysle z każdym kazdem a noz widelec będzie lepiej.
Landryna ok , a nie zapomnialas się gdzieś odezwac kochana ?! :>panipasztetowa lubi tę wiadomość
-
ona. wrote:też jeszcze bez śniadania jestem
Jezu ale mnie mdłości zlapaly: ( ryż gotuje do zupy i zjeść muszę , zjadlam kanapkę z twarozkiem i jeszcze gorzej mi ,muszą herbaty się cieplej napićWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 13:24