Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Nadzerka może Ci w ciąży zniknąć jak mojej znajomej lub po porodzie Ci ja usuna
to takie gowinko na szyjce ale nie zagraża ciąży:)
Kruszynke było widać ? Chyba kotku pecherzyk no ale jako kruszynka dokładnie
Dla mnie to od samego początku jest dziecko.dzisiaj w nocy średnio spałam bolał mnie brzuch podobnie jak na okres, czy to normalne?
-
ZakręconaOna wrote:Ja powiem szczerze i ogólnie całkiem ok ale nie w moim stylu , dla mnie obrączka właśnie musi być złota ze złota żółtego nie białego nie nic bo takowego nie cierpie
i dla mnie te obrączki są za poterzne:)
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Błękitna wrote:Dla mnie to od samego początku jest dziecko.
dzisiaj w nocy średnio spałam bolał mnie brzuch podobnie jak na okres, czy to normalne?
Swoją drogą stresuję się już wizytą. -
Dzień dobry .
Błękitna normalne bo Ty masz sam początek ciąży , ten czas gdzie normalnie okres powinnas dostać , musisz dbać o siebie żeby malpiszon nie przyszedł ... Jeżeli pobolewa Cie ok , jak juz boli aż rwaco to szybko bierz progesteron i do lekarza lub do samego lekarza !
Patutka ale to jest staranie się naturalne , progesteron ma Ci okres wywoływać co miesiąc a reszta i tak idzie naturalnie ... Podstawa jest u Ciebie
Progesteron bo takto okresy w cały świat , Ja jestem zszokowana lekarzami niektórymi , ze nie dają takich rzeczy odrazu kobiecie która ma okres raz na pol roku ...