Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo już jestem
Sporo się rozpisałyście ale już nadrabiam. My mieliśmy ślub cywilny z małym przyjęciem 21 stycznia 2012, a kościelny i weselicho 06.06.2015 r.Obrączki mieliśmy jedne kupione na cywilny połączenia białego i żółtego złota. Właśnie dzisiaj dostaliśmy film z wesela
Mój przy oglądaniu tak się wzruszył aż słodko
Przez ten wyjazd do rodziców zmierzyłam temperaturę dopiero o 9 bo nie nastawiłam budzikaZa to okres mi się skończył prawie i wczoraj było
ale nic to nie da bo jeszcze niestety teraz dni niepłodne
Zostawiliśmy synka u rodziców bo wczoraj u nas w mieście koncerty były i dziś też są bo jest Przystanek Olecko. Wczoraj za dużo piwka wypiłam i dziś trochę kaca mam eh
Jeszcze jedna sprawa się u nas pojawiła, bo wyszło że mój wujek sprzedaje mieszkanie bo wyjeżdża do Anglii bo bardzo fajnej cenie i w ogóle duże i wyremontowane i myślimy żeby je kupić ale musimy wziąć kredyt i nie wiemy czy dostaniemy jak tylko mój pracuje. i te mieszkanie będziemy mogli kupić dopiero po świętach więc za ok 5 miesięcy bo wujek musi uzyskać akt notarialny. I mój stwierdził że może teraz przestać się starać o dziecko i żebym poszła do pracy żeby jak będziemy starać się o kredyt były dwa dochody z jednej strony to dobre rozwiązanie ale z drugiej jestem załamana bo już się nastawiłam że to będzie jużW poniedziałek mój jedzie do banku się dowiedzieć jakie są możliwości i mam nadzieję że się uda...
-
Powiem Ci , ze na taki kredyt na mieszkanie nie da Ci nic i tak kochana5 miesięcy pracy a za nim ja znajdziesz wgle ... Niech stara się pod hipoteke wtedy dużo łatwiej i tam jej by było mieć juz dom i wtedy drugie maleństwo
Jemu mogą dac kredyt samemu jak dobrze zarabia tylko najlepiej byłoby z jakąś wplata własną na koncie i wtedy większy kredyt z niższa rata proponują najczęściej , wiem jak Mama brała na mieszkanie kredyt przy wypłacie 1500 zł ale na koncie miała 40 tys juz .
Kochana fajnie ze sobie odpoczywacie i troszkę odstresowanie przy i imprezce .
Jakąś fotke ze ślubu wrzuc , ja tak kocham śluby! -
Heathera wrote:A dziwolongi to my też jesteśmy bo jechaliśmy do ślubu traktorem
Ja się śmieje bo śmiesznie musiała panna młoda wyglądać na traktorze , z tym się jeszcze nie spotkalam -
ZakręconaOna wrote:Powiem Ci , ze na taki kredyt na mieszkanie nie da Ci nic i tak kochana5 miesięcy pracy a za nim ja znajdziesz wgle ... Niech stara się pod hipotekę wtedy dużo łatwiej i tam jej by było mieć juz dom i wtedy drugie maleństwo
Jemu mogą dac kredyt samemu jak dobrze zarabia tylko najlepiej byłoby z jakąś wplata własną na koncie i wtedy większy kredyt z niższa rata proponują najczęściej , wiem jak Mama brała na mieszkanie kredyt przy wypłacie 1500 zł ale na koncie miała 40 tys juz .
Kochana fajnie ze sobie odpoczywacie i troszkę odstresowanie przy i imprezce .
Jakąś fotkę ze ślubu wrzuć , ja tak kocham śluby!Na koncie teraz nie mamy za dużo. On dochody ma dobre bo i z firmy pensja i jeszcze w drugiej firmie na umowę-zlecenie tylko że u nas liczyć będą już na 3 osoby bo jeszcze synek. Mam nadzieję, że coś się wykombinuje...
I na prawdę traktoremtzn ode mnie do kościoła bo z kościoła na salę samochodem lincolnem bo trochę więcej km do pokonania
I wcale nie było tak ciężko wchodzić bo miałam suknię bez koła, jak na sesji miałam płaskie buty to w ogóle sama weszłam
Fotki mam na fb.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 21:35
-
Juz chetnie kochana patrzę
A co do kredytu no właśnie , Was będą podliczac na trzy osoby juz teraz wiec lepsza hipoteka w waszym przypadku a co do kredytów to nie pożyczka ze biorą po 3 miesiacach wypłat tylko min.po 6 jak byś chciała dodatkowo swoje dochody włączyć w kredyt i umowa najlepiej na czas nie określony przy takiej kwocie no ciężko ciężko z kredytem niestety -
Macie pięknego synusia !!!
Powiem Ci , ze filmik mi się nie otworzył nigdzie nic ale fotki są super , zJebiste duże kielichy hahahaha i ten traktor !
O najważniejszym bym zapomniała , tort pochlonelabym cały hahahWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 14:38
Heathera lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Macie pięknego synusia !!!
Powiem Ci , ze filmik mi się nie otworzył nigdzie nic ale fotki są super , zJebiste duże kielichy hahahaha i ten traktor !
O najważniejszym bym zapomniała , tort pochlonelabym cały hahah
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Kredyt dają jeśli dochody są 2tyś netto. Umowa na czas nieokreślony. I umowa o pracę od 3 miesięcy. A jeśli masz na czas określony to dadzą ci ale np musisz mieć bodajże 7 miesięcy do przodu i musisz spłacić przez ten czas.
A jeśli twój mąż ma np 1200 na rękę i ty byś miała 1200 na rekę to tak wam dadzą tylko pod warunkiem że umowy są na czas nieokreślonyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 15:12
-
Landryneczka wrote:Nie wiem jak będą to liczyć. Ale chyba wszystko zliczą jeśli jest to na papierku i z tego wyliczą całość. I ma minimum 2tyś wyjść. Najlepiej przejść się do banku właśnie i zapytać
Tak obliczają na tyle ile jest osób i wyliczają rachunki itp i wtedy kwota jaka zostajeTrzymajcie kciuki