Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Oj beta bodajże od 5 jest pozytywna ale ile powinna być to nie pamiętam. Poczekaj do piątku i zrób ile to bd po zastrzyku 13 dni? To już nie powinno być
Chyba tak. Dobra. :d W piątek zatem zrobię betę.
Idę spać. Dobrej nocki :*Udało się!
-
nick nieaktualnyHej kochane
ja jeszcze nad morzem ale poki moj spi wykorzystuje okazje i wchodze na forum
jak wroce to Was podczytam
Panipasztetowa trzymam kciuki za bete
A mnie niepokoi moja temp po owulacyjna... zreszta w ogole przyszla za wczesnie bo powinnam miec okolo 23 dcno ale ostatnio przyszla za pozno to pewnie chciala sie zrewanzowac. No ale nie wiem czy to byla owulacja czy tez nie... bo teraz zamiadt temp piąć mi sie w gore schodzi w dol....
Milej niedzieli zycze :* -
Paletę robi Ci się wykres podobny do mojego.. U mnie dziś znów spadek i chyba temp spada do @. Objawy jakiekolwiek ustały poza bólem głowy który dziś mnie znów dopadł.. Ale to z nerwów bo mi o 6 tz zadzwonił i mnie wyrwał z łóżka. Jakiegoś doła miał, totalny kryzys. Cieszę się ze zadzwonił z tym do mnie ale się zdenerwowalam w pierwszej chwili
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczęta!
Aaaale sobie dziś pospałam. :d Do 8.30.Aż miło, bo zazwyczaj wstaję o 6.30-7.
Pogoda dziś średnia - ni to będzie padać, ni to nie.
Mamy dziś jechać do Szymbarku.Ot, taka wycieczka dla zbicia czasu (którego de facto nie dużo nam zostało, bo żniwa za pasem)
A u Was jakie plany na dziś?
Paulette dziękuję za kciuki.Ściskaj mocno.
Udało się!
-
Hejooooo !
Pasztetowa Ja tez dziś pospalam niesamowicie długo ! Pierwszy raz w ciąży tak pospalam bo aż do 10 !!!
Na prawdę chyba byłam przemeczona tymi przerwanymi nocami ostatnio ...
Asmee mnie dwa dni temu tak zbudzila Mama z Ciocia jak na imprezie były , godziny im się porabaly i zadzwoniły do mnie o 2:30 !! Raz je wylaczylam , przysnelam i jeb drugi raz telefon , tak je zjebalam na czym świat stoi.
Pasztetowa co do bety to nie ma określonej miary co do dnia a raczej do tygodnia ale każde labo ma tez inaczej , generalnie beta tak jak Landryneczka pisała musi być powyżej 5 ale najlepiej to jakby byla powyżej 10 bo te niższe najczęściej ciazami pozamacicznymi , biochemicznymi się okazują . Trzymam kciuki za wszystkie laski: D
A co do planów brak mi na dziś mój leci do pracy na 19-24 a takto pogoda w kratkę raz leje raz słońce wiec nie będę lazic -
ZakręconaOna wrote:Hejooooo !
Pasztetowa Ja tez dziś pospalam niesamowicie długo ! Pierwszy raz w ciąży tak pospalam bo aż do 10 !!!
Na prawdę chyba byłam przemeczona tymi przerwanymi nocami ostatnio ...
Asmee mnie dwa dni temu tak zbudzila Mama z Ciocia jak na imprezie były , godziny im się porabaly i zadzwoniły do mnie o 2:30 !! Raz je wylaczylam , przysnelam i jeb drugi raz telefon , tak je zjebalam na czym świat stoi.
Pasztetowa co do bety to nie ma określonej miary co do dnia a raczej do tygodnia ale każde labo ma tez inaczej , generalnie beta tak jak Landryneczka pisała musi być powyżej 5 ale najlepiej to jakby byla powyżej 10 bo te niższe najczęściej ciazami pozamacicznymi , biochemicznymi się okazują . Trzymam kciuki za wszystkie laski: D
A co do planów brak mi na dziś mój leci do pracy na 19-24 a takto pogoda w kratkę raz leje raz słońce wiec nie będę lazic
No nic. Zobaczymy co będzie z tą betą.Udało się!
-
Hejo hejo ja dziś z rana "pozegnalam"gości ale cisza i spokój w domu,wow
Marzycielka zdjęcia bedą na pewno boskie bo idę do moich mistrzyń fotografii
Zakręcona ja pierwsze usg tez miałam dopochwowo idąc na ekografie bede w końcówce 11 tyg badz początek 12 stego muszę to obliczyć ,dzis pokazuje mi ze jestem w 10 tygodniu (9t i 0d)
A czy sa jakieś nowe fasolki??? -
Czortkami w sensie za rodzina tak ?
No na pewno dopochwowo , za mała ciąża na brzusio !
Kiedyś opowiadalam mnie pierwsze USG przez brzuch robili na genetycznym przeziernosci karkowej w 13t6 d .
A brzunio cos zaczyna rosnąć ? Bo Ty maleńka chudzinka jesteś