Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana cóż poradzimy. Czasami tak się dzieje ale tak jak mowie nawet zdrowiutenka kobieta miewa w roku parę bezowulacyjnych cykli także spokojnie:)
Ojj kochana to jak pierwszy cykl to wszystko przed Toba:) chociaż życzę żeby wszystko jak najlepiej i najszybciej poszło ! :*Mundek lubi tę wiadomość
-
No rozumiem.
Kurcze laski wczoraj sobie czytalam to forum od poczatku , jejku ale wspomnienia ! Tyle nas było , tak fajnie się każda ( prawie) dogadywala , była jednak osoba która zazdroscila mi ze udało mi się zajść i na mnie naskoczyla a dzień wczesniej udawała super wspierajaca przyjaciółkę z OV hihi ! Się usmialam jak wszystkie murem stanely za mną , jakie to mile było ! A teraz co nas tak mało ?? -
Hej. A ja niestety mam smutną wiadomość bo muszę Was opuścić. Pisałam Wam o tym mieszkaniu i kredycie...trochę czasu minęło zanim się z ta myślą oswoiłam ale stwierdziłam tak jak mój mąż wcześniej, że lepiej teraz poczekać. Jutro idę zanieść Cv do tej firmy z drewnem, popracuję chociaż 3 miesiące i dopiero wtedy będziemy się starać bo zawsze to dodatkowe pieniądze które będą potrzebne nawet i na kredyt. Ciężko było mi podjąć tę decyzję bo wcześniej przecież już ustaliliśmy że będziemy się starać i nawet trochę zaczęliśmy...ale te mieszkanie to jest na prawdę okazja szczególnie że wujek jeszcze gratis dorzucił nam działkę taką rekreacyjną z małym domkiem a w mieszkaniu zostawia prawie nowe meble jeśli chcemy. Wczoraj byliśmy właśnie u niego żeby zobaczyć te mieszkanie i działkę. Wielkie łoże w sypialni o którym zawsze marzyłam, wielki balkon gdzie można postawić 2 fotele i stolik na kawę, salon, oddzielna kuchnia i 2 pokoje dla dzieci...po prostu wymarzone
A 3/4 miesiące opóźnienia to też nie jest tak dużo i szybko minie, a i tak będzie rocznikowo 4 lata różnicy między dziećmi więc spoko. Na początku strasznie się wkurzyłam, nawet się popłakałam ale z czasem zrozumiałam że tak będzie lepiej i dla nas i dla tego dziecka, które planujemy. Więc odwiedzę Was za jakieś 3 miesiące
-
Heathera wrote:Hej. A ja niestety mam smutną wiadomość bo muszę Was opuścić. Pisałam Wam o tym mieszkaniu i kredycie...trochę czasu minęło zanim się z ta myślą oswoiłam ale stwierdziłam tak jak mój mąż wcześniej, że lepiej teraz poczekać. Jutro idę zanieść Cv do tej firmy z drewnem, popracuję chociaż 3 miesiące i dopiero wtedy będziemy się starać bo zawsze to dodatkowe pieniądze które będą potrzebne nawet i na kredyt. Ciężko było mi podjąć tę decyzję bo wcześniej przecież już ustaliliśmy że będziemy się starać i nawet trochę zaczęliśmy...ale te mieszkanie to jest na prawdę okazja szczególnie że wujek jeszcze gratis dorzucił nam działkę taką rekreacyjną z małym domkiem a w mieszkaniu zostawia prawie nowe meble jeśli chcemy. Wczoraj byliśmy właśnie u niego żeby zobaczyć te mieszkanie i działkę. Wielkie łoże w sypialni o którym zawsze marzyłam, wielki balkon gdzie można postawić 2 fotele i stolik na kawę, salon, oddzielna kuchnia i 2 pokoje dla dzieci...po prostu wymarzone
A 3/4 miesiące opóźnienia to też nie jest tak dużo i szybko minie, a i tak będzie rocznikowo 4 lata różnicy między dziećmi więc spoko. Na początku strasznie się wkurzyłam, nawet się popłakałam ale z czasem zrozumiałam że tak będzie lepiej i dla nas i dla tego dziecka, które planujemy. Więc odwiedzę Was za jakieś 3 miesiące
Taką okazję dostać sama bym się zdecydowała
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyDzień dobry!
już wróciłam, ale mi się nic nie chce
za szybko trzeba było wracać
Heathera powodzenia i może już wrócisz do nas z Fasolką
Mundek co Ci jeszcze ovu owulacji nie wyznaczyło??
A co tam więcej u Was kochane słychać??? Bo mi niby ovu wyznaczyło, ale jakoś w to nie wierzę, że ona była. -
Paulette niestety nie i chyba juz nie wyznaczy
pewnie bezowulacyjny był... strasznie mnie to zmartwiło ze taka nie miła niespodzianka... a co TY myślisz o moim wykresie? no u Ciebie ładnie urosła
wiec dlaczego nie wierzysz ze była?
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nie pozostaje mi nic innego jak czekac ale mysle ze skoro mam 28 dniowe cykle i testy owulacyjne wychodziły pozytywne to jakby miała byc to juz by była... a moze to przez ten termometr ze tylko 1 miejsce po przecinku i małych różnic nie widac? sama juz nie wiem co myślec...Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualnyMundek ja nie wierzę w swoją owulacje bo mam cykle 36 dniowe. Więc owulkę powinnam mieć w 25 dc jakoś tak. Ale ostatnio mi się opóźniła i jedna koleżanka na forum powiedziała, że jak się raz opóźni to jest możliwość że później moze być wcześniej. Więc tylko na tym polegam. A poza tym nie robiłam testów ni nic więc trudno powiedzieć. Najgorszej bo nie wiem czy mam się @ spodziewać 29-go lipca czy 6-go sierpnia
No i czy mam jeszcze się starać, bo może jeszcze będzie normalnie i będę miała tą prawdziwą owulacjęto wszystko zbyt skomplikowane jest
Wiesz kochana nie znam się, ale ja bym powiedziała, że u Ciebie owulacja mogła być 15 dc. Ale to są tylko takie moje spekulacje. A program Ci jeszcze nie wyznaczył, bo on w ogóle po kilku dobrych dniach wyznacza, albo że ominęłaś jedną temp i może to dla programu być ważne. Nie wiem nie znam się zbytnio na tym. -
nick nieaktualnyP.S
jeśli owulka była wtedy co ja myślę to na 5 dpo masz spadek, a takie spadki mogą oznaczać zagnieżdżenie. Ale nie nastawiaj się, bo żebyś później się nie dołowała, bo ja czasem też miałam taki spadek, a jednak nic nie wychodziło z tego. Najlepiej uzbrój się w cierpliwość i czekaj do dnia spodziewanej @ żeby zrobić testMundek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja bym zatestowała między 29 a 6 tak gdzieś w połowie, a potem jeszcze ewentualnie 7 sierpnia właśnie
Jestem już po wizycie i jestem najszczęśliwszą osobą na ziemiWidziałam mojego Szkraba
Co więcej widzieliśmy i słyszeliśmy z mężem serduszko
Generalnie jestem 1 dzień do przodu niż wychodzi to z OM
Termin porodu też już wyznaczony i zupełnie inny niż mi wyliczają polskie kalkulatory
Czeka mnie mnóstwo załatwiania jeszcze przed wyjazdem i się stresuję, ale to od jutra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 13:42
Heathera, Paulette, Mundek, Biedroneczka29, ZakręconaOna, Carmen1724 lubią tę wiadomość