Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak tak za dziećmi mi tęskno ,usg to na bank bede miała dopochwowo ale mi chodziło o ta ekografie ze ja sie robi tak jak usg przez brzuch ,ginekolog mi wyznaczyła trzy ekografie.A we wt wizyta i zobaczymy czy bede miała usg nie wiem czy to na kazdej wizycie robią ,brzuch rano płaski wieczorem rośnie
Ona bedzie wszystko ok i oby było juz widac -
Nie rozumiem , ostatnio ktoras napisała tu ze ehografia to jest zwykle USG wiec nie kumam , a może to są te badania genetyczne tylko wy na to ehografia mowicie . Bo w ciąży są trzy badania genetyczne 11-13 tydzień ,20-22 tydzień ,28-32 tydzień i to są badania gdzie bada się dokładnie serce , przepływy itp wszystko ..
-
Zakręcona tak dokładnie to to
A ja kupiłam sobie pierwszy raz w życiu długa sukienkęi chce juz zeby był mały brzuszek
jest dość sexy dekolt tez ma fajny a teraz mam co pokazać
http://static.pokazywarka.pl/i/5967317/547401/image.jpg
Heathera lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry !
Ona czekam na wieści , toz to toz toz albo juz !
Mumdek sadze , ze bezlwulacyjny będzie niestety ale to normalnie kazda kobieta w roku ma ze 3/4 cykle bezowulacyjne wiec nie martw się . Ale zaczekaj jeszcze bo może tez jest opcja ze będzie pozna owulacja , Ja raz miałam w 23 dcMundek lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna dzięki za pocieszenie troszkę się zestresowałam bo w sumie pierwszy cykl co tak poważnie się zabraliśmy za starania i mierzenie temperatury a tu lipa... niezbyt miły start... mam nadzieje że tak jak piszesz to taki normalny cykl bezowulacyjny i w nastepnym miesiacu wszystko wróci do normy i ze ze mna jest wszystko ok oby.. ach co za życie człowiek sie stara a tu okazuje sie to bezsensowne...Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni