X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś dół mnie dopadł i chyba mi już sił zaczyna brakować.

A zresztą, co ja tu skomleć będę.

Na pewno przyjdzie @ i jak zwykle cykl w dupie.

Zaczyna mnie to wszystko wkurwiać, niektóre idą na dyskoteke, dobrze dupy nie wypną i już są zapylone, a co gorsza potem nic o siebie taka jedna z drugą nie dba i na sam koniec jeszcze takiego dzieciaczka porzuci. ;/

Nic z tego nie będzie. Jestem jakimś felernym egzemplarzem, albo tak złą osobą.

Ojciec wyjebał mnie z domu, dzieci mieć nie mogę.
    Jakieś czarne myśli mnie nachodzą.

Chyba muszę odpocząć czy chuj wie co.

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasztetowa ! Przywołuje Cie do porzadku ...
    Wiem , ze Cie to przytłacza , wiem ! Miałam to samo co Ty , myslalam tak samo , ze zła osoba jestem , poronilam to w ogóle mi się świat zawalił ale walczylam dalej bo wiedziałam ze kiedyś przyjdzie moja kolej !!!
    Najwidoczniej nie nasz czas był ale spokojnie i Twoja w końcu przyjdzie , Ja czekalam dwa lata na to wszystko żeby cieszyć się macierzynstwem .
    Ale nie wolno tak myśleć , ze zła osoba jesteś ! Jesteś bardzo dobra osoba amto. Ze ojciec cie wyjebal z domu to tylko i wyłącznie o nim źle świadczy i o tym jakim jest rodzicem !
    A co do tych Małolat masz racje i mnie to nadal najbardziej boli !!! Ale los na nich się odegra kiedys

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasztetowa, zrób tak jak ja - strzel sobie teścik, zobaczysz negatyw i przyjmiesz, że w następnym cyklu. Nie będziesz się nakręcac i wyczekiwać. Mi to zawsze pomaga.

uwo9gov3ad3vq34d.png

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Pasztetowa ! Przywołuje Cie do porzadku ...
    Wiem , ze Cie to przytłacza , wiem ! Miałam to samo co Ty , myslalam tak samo , ze zła osoba jestem , poronilam to w ogóle mi się świat zawalił ale walczylam dalej bo wiedziałam ze kiedyś przyjdzie moja kolej !!!
    Najwidoczniej nie nasz czas był ale spokojnie i Twoja w końcu przyjdzie , Ja czekalam dwa lata na to wszystko żeby cieszyć się macierzynstwem .
    Ale nie wolno tak myśleć , ze zła osoba jesteś ! Jesteś bardzo dobra osoba amto. Ze ojciec cie wyjebal z domu to tylko i wyłącznie o nim źle świadczy i o tym jakim jest rodzicem !
    A co do tych Małolat masz racje i mnie to nadal najbardziej boli !!! Ale los na nich się odegra kiedys

Być może. Ale kurwica mnie bierze mimo wszystko. Czuję, że w ciąży i tym razem nie jestem. W piątek chyba pójdę na betę, bo w sobotę nigdzie mi nie zrobią, niestety. A w ogóle jaka powinna być beta? Przy zastrzyku do ilu się ma?

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Pasztetowa, zrób tak jak ja - strzel sobie teścik, zobaczysz negatyw i przyjmiesz, że w następnym cyklu. Nie będziesz się nakręcac i wyczekiwać. Mi to zawsze pomaga.

No tak, tylko mi pewnie pozytyw wyjdzie. Zresztą - nie wiem.

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie głowa do góry, jeszcze nadejdzie ten dzień :)
    A co do tych małolat to ja ostatnio szłam w parku i widze 3 laski, jedna prowadzi wózek, druga siedzi w wózku a trzecia trzyma na rękach dzieciaczka ciepło było, słońce wali a ten dzieciaczek bez czapki nawet...Masakra

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladnrynko proszę Cie:)
    To chyba w waszym przypadku tak poszło , moja Mama ma kredyt i !oj Tata . Mama w wysokości 100 tys a Tata 600tys wiec chyba ociupeczke lepiej wiem tym bardziej ze Mama dostała na 1500 zł brutto:) przy umowie jak od samego poczatku mowie na czas nie określony , Tacie przy zarobkach 6 tys zł miesięcznie i umowa na czas nie określony w Warszawskim CBA ciężko było wsiąść:) dopiero w innym banku mu dali , to zależy od banku , od stopy procentowej spłaty i kredyty na dłuższy okres a nie pożyczki , kredyty zaczynaja się od 8 lat w gore te do 8 lat to są pożyczki .
    Zresztą nie ma co drążyć tematu jest ciężko i juz

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom zobaczymy co jutro powie babka w banku jak mąż pójdzie, nie ma co gdybać :)

Tzn w poniedziałek...nie wiem czemu wydaje mi się, że dziś jest niedziela :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 18:00

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie ! :)
    Ja miałam tak w tamtym tygodniu haha , była środa a Ja załamana ze poniedziałek. ! :o

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 18 lipca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane :* Tak jak sobie obiecałam. Leniuchowalam dzisiaj. Pozniej byliśmy na polanie pospacerować. I wpadłam na pomysł zeby zbudować kociakom schronienie z drewna. Znaleźliśmy deski ktore miały isc do spalenia i koci domek zaraz bedzie gotowy :)
    Jak minęła sobota?
    PS. Zaczęłam szukać innej pracy. Płaca moze i mniejsza ale sie mie wykończę psychicznie . :-)

Heathera, Carmen1724 lubią tę wiadomość

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka i bardzo dobra decyzja i z buda dla kotków i z nowa praca .
    Aktualna widać ,ze niszczy Cie psychicznie totalnie a przecież nie polega to wszystko na tym ...
    U mnie sobota na spokojnie minęła , kąpiel , szykowanie , zakupy , obiadek i drzemka hihi
    Na obiad dziś machnelam zupke grzybowa a dostalam mega pochwałę od D za nią co bardzo mnie ucieszylo:) zajadal ze smakiem ...
    I usnelismy w salonie w kocyk obwinieci a teraz oglądamy na tvnie" list z butelki" :) taki spokojny wieczorek

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo grzybowa ❤️ Przepis bym chciała. Napewno była pyszna!
    Co do pracy, fakt. Dzisiaj jeszcze Miałam telefon. Co tam ze Jest weekend i powinnam mieć wolne od wszystkiego!! Dzien bez roboty dniem straconym cholera :/
    Wiedziałam ze cos fajnego leci dzisiaj w tv. Zaraz zasiądę tez :-) Jeszvze musze tylko obić dach w budzie zeby nie przeciekał i ide sprawdzić czy kociakowi sie spodoba :)

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To działaj i przed TV zasiadaj , odpoczywaj ile się da by w nowej pracy pięknie się wykazać hihi
    Oj Ja tez uwielbiam mega taka zupke .
    Kochana dla mnie ta zupa jest najprostsza na świecie:)
    Na rosolku robię najczęściej , wrzucam grzyby wczesniej umyte i je gotuje aż zmiekna i wodę aż na czarno prawie zrobią ! Potem pieprzu , wegetki albo soli bo wegety używam od święta , śmietaną 18 dużą i wszystko mieszam po sprawie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze koniecznie zrobic !! :)

Zmieniłam zdanie. Włączyłam TVN 7 i oglądam wakacje w Las Vegas. Państwo Clark z filmu w krzywym zwierciadle witaj święty Mikołaju :D.

Dawno tego nie widziałam :)

Landryneczka lubi tę wiadomość

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez to ogladam hahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy Ciocie <3

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Ja już nie dyskutuje. Mówię jak było u nas. I u brata Alberta.
    Kuźwa ale parnocha była dziś masakra
    Pasztetowa ja już mam zakupione dwa testy bo dziś zużyłam jeden hahahaha

I cóż Ci wyszło?

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png

Wysłany: 19 lipca 2015, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    II kreski haha
    Zrób to też Ci wyjdą

A takie mocne krechy czy bladziuchne?

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png

Wysłany: 19 lipca 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Blada ale widoczna ale to dlatego że zastrzyk trzyma

Hm.. No ciekawe co to będzie. W każdym bądź razie, ja mam przeczucie, że i tym razem nic z tego.

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png

Wysłany: 19 lipca 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Czas pokaże :)
    Grunt by nie testować wcześniej niż 11 dni po zastrzyku bo on fałszuje

A to nie powinno być tak, że gdybyś nawet zaszła w ciąże, to te kreski powinnaś miec już teraz ciemniejsze?

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
‹‹ 339 340 341 342 343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ