X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś dół mnie dopadł i chyba mi już sił zaczyna brakować.

A zresztą, co ja tu skomleć będę.

Na pewno przyjdzie @ i jak zwykle cykl w dupie.

Zaczyna mnie to wszystko wkurwiać, niektóre idą na dyskoteke, dobrze dupy nie wypną i już są zapylone, a co gorsza potem nic o siebie taka jedna z drugą nie dba i na sam koniec jeszcze takiego dzieciaczka porzuci. ;/

Nic z tego nie będzie. Jestem jakimś felernym egzemplarzem, albo tak złą osobą.

Ojciec wyjebał mnie z domu, dzieci mieć nie mogę.
    Jakieś czarne myśli mnie nachodzą.

Chyba muszę odpocząć czy chuj wie co.

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasztetowa ! Przywołuje Cie do porzadku ...
    Wiem , ze Cie to przytłacza , wiem ! Miałam to samo co Ty , myslalam tak samo , ze zła osoba jestem , poronilam to w ogóle mi się świat zawalił ale walczylam dalej bo wiedziałam ze kiedyś przyjdzie moja kolej !!!
    Najwidoczniej nie nasz czas był ale spokojnie i Twoja w końcu przyjdzie , Ja czekalam dwa lata na to wszystko żeby cieszyć się macierzynstwem .
    Ale nie wolno tak myśleć , ze zła osoba jesteś ! Jesteś bardzo dobra osoba amto. Ze ojciec cie wyjebal z domu to tylko i wyłącznie o nim źle świadczy i o tym jakim jest rodzicem !
    A co do tych Małolat masz racje i mnie to nadal najbardziej boli !!! Ale los na nich się odegra kiedys

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasztetowa, zrób tak jak ja - strzel sobie teścik, zobaczysz negatyw i przyjmiesz, że w następnym cyklu. Nie będziesz się nakręcac i wyczekiwać. Mi to zawsze pomaga.

uwo9gov3ad3vq34d.png

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Pasztetowa ! Przywołuje Cie do porzadku ...
    Wiem , ze Cie to przytłacza , wiem ! Miałam to samo co Ty , myslalam tak samo , ze zła osoba jestem , poronilam to w ogóle mi się świat zawalił ale walczylam dalej bo wiedziałam ze kiedyś przyjdzie moja kolej !!!
    Najwidoczniej nie nasz czas był ale spokojnie i Twoja w końcu przyjdzie , Ja czekalam dwa lata na to wszystko żeby cieszyć się macierzynstwem .
    Ale nie wolno tak myśleć , ze zła osoba jesteś ! Jesteś bardzo dobra osoba amto. Ze ojciec cie wyjebal z domu to tylko i wyłącznie o nim źle świadczy i o tym jakim jest rodzicem !
    A co do tych Małolat masz racje i mnie to nadal najbardziej boli !!! Ale los na nich się odegra kiedys

Być może. Ale kurwica mnie bierze mimo wszystko. Czuję, że w ciąży i tym razem nie jestem. W piątek chyba pójdę na betę, bo w sobotę nigdzie mi nie zrobią, niestety. A w ogóle jaka powinna być beta? Przy zastrzyku do ilu się ma?

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Pasztetowa, zrób tak jak ja - strzel sobie teścik, zobaczysz negatyw i przyjmiesz, że w następnym cyklu. Nie będziesz się nakręcac i wyczekiwać. Mi to zawsze pomaga.

No tak, tylko mi pewnie pozytyw wyjdzie. Zresztą - nie wiem.

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie głowa do góry, jeszcze nadejdzie ten dzień :)
    A co do tych małolat to ja ostatnio szłam w parku i widze 3 laski, jedna prowadzi wózek, druga siedzi w wózku a trzecia trzyma na rękach dzieciaczka ciepło było, słońce wali a ten dzieciaczek bez czapki nawet...Masakra

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladnrynko proszę Cie:)
    To chyba w waszym przypadku tak poszło , moja Mama ma kredyt i !oj Tata . Mama w wysokości 100 tys a Tata 600tys wiec chyba ociupeczke lepiej wiem tym bardziej ze Mama dostała na 1500 zł brutto:) przy umowie jak od samego poczatku mowie na czas nie określony , Tacie przy zarobkach 6 tys zł miesięcznie i umowa na czas nie określony w Warszawskim CBA ciężko było wsiąść:) dopiero w innym banku mu dali , to zależy od banku , od stopy procentowej spłaty i kredyty na dłuższy okres a nie pożyczki , kredyty zaczynaja się od 8 lat w gore te do 8 lat to są pożyczki .
    Zresztą nie ma co drążyć tematu jest ciężko i juz

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom zobaczymy co jutro powie babka w banku jak mąż pójdzie, nie ma co gdybać :)

Tzn w poniedziałek...nie wiem czemu wydaje mi się, że dziś jest niedziela :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 18:00

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie ! :)
    Ja miałam tak w tamtym tygodniu haha , była środa a Ja załamana ze poniedziałek. ! :o

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 18 lipca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane :* Tak jak sobie obiecałam. Leniuchowalam dzisiaj. Pozniej byliśmy na polanie pospacerować. I wpadłam na pomysł zeby zbudować kociakom schronienie z drewna. Znaleźliśmy deski ktore miały isc do spalenia i koci domek zaraz bedzie gotowy :)
    Jak minęła sobota?
    PS. Zaczęłam szukać innej pracy. Płaca moze i mniejsza ale sie mie wykończę psychicznie . :-)

Heathera, Carmen1724 lubią tę wiadomość

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka i bardzo dobra decyzja i z buda dla kotków i z nowa praca .
    Aktualna widać ,ze niszczy Cie psychicznie totalnie a przecież nie polega to wszystko na tym ...
    U mnie sobota na spokojnie minęła , kąpiel , szykowanie , zakupy , obiadek i drzemka hihi
    Na obiad dziś machnelam zupke grzybowa a dostalam mega pochwałę od D za nią co bardzo mnie ucieszylo:) zajadal ze smakiem ...
    I usnelismy w salonie w kocyk obwinieci a teraz oglądamy na tvnie" list z butelki" :) taki spokojny wieczorek

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo grzybowa ❤️ Przepis bym chciała. Napewno była pyszna!
    Co do pracy, fakt. Dzisiaj jeszcze Miałam telefon. Co tam ze Jest weekend i powinnam mieć wolne od wszystkiego!! Dzien bez roboty dniem straconym cholera :/
    Wiedziałam ze cos fajnego leci dzisiaj w tv. Zaraz zasiądę tez :-) Jeszvze musze tylko obić dach w budzie zeby nie przeciekał i ide sprawdzić czy kociakowi sie spodoba :)

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To działaj i przed TV zasiadaj , odpoczywaj ile się da by w nowej pracy pięknie się wykazać hihi
    Oj Ja tez uwielbiam mega taka zupke .
    Kochana dla mnie ta zupa jest najprostsza na świecie:)
    Na rosolku robię najczęściej , wrzucam grzyby wczesniej umyte i je gotuje aż zmiekna i wodę aż na czarno prawie zrobią ! Potem pieprzu , wegetki albo soli bo wegety używam od święta , śmietaną 18 dużą i wszystko mieszam po sprawie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze koniecznie zrobic !! :)

Zmieniłam zdanie. Włączyłam TVN 7 i oglądam wakacje w Las Vegas. Państwo Clark z filmu w krzywym zwierciadle witaj święty Mikołaju :D.

Dawno tego nie widziałam :)

Landryneczka lubi tę wiadomość

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez to ogladam hahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy Ciocie <3

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Ja już nie dyskutuje. Mówię jak było u nas. I u brata Alberta.
    Kuźwa ale parnocha była dziś masakra
    Pasztetowa ja już mam zakupione dwa testy bo dziś zużyłam jeden hahahaha

I cóż Ci wyszło?

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png

Wysłany: 19 lipca 2015, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    II kreski haha
    Zrób to też Ci wyjdą

A takie mocne krechy czy bladziuchne?

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png

Wysłany: 19 lipca 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Blada ale widoczna ale to dlatego że zastrzyk trzyma

Hm.. No ciekawe co to będzie. W każdym bądź razie, ja mam przeczucie, że i tym razem nic z tego.

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png

Wysłany: 19 lipca 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Czas pokaże :)
    Grunt by nie testować wcześniej niż 11 dni po zastrzyku bo on fałszuje

A to nie powinno być tak, że gdybyś nawet zaszła w ciąże, to te kreski powinnaś miec już teraz ciemniejsze?

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
‹‹ 339 340 341 342 343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ