Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakiś dół mnie dopadł i chyba mi już sił zaczyna brakować.
A zresztą, co ja tu skomleć będę.
Na pewno przyjdzie @ i jak zwykle cykl w dupie.
Zaczyna mnie to wszystko wkurwiać, niektóre idą na dyskoteke, dobrze dupy nie wypną i już są zapylone, a co gorsza potem nic o siebie taka jedna z drugą nie dba i na sam koniec jeszcze takiego dzieciaczka porzuci. ;/
Nic z tego nie będzie. Jestem jakimś felernym egzemplarzem, albo tak złą osobą.
Ojciec wyjebał mnie z domu, dzieci mieć nie mogę.
Jakieś czarne myśli mnie nachodzą.
Chyba muszę odpocząć czy chuj wie co.Udało się!
-
Pasztetowa ! Przywołuje Cie do porzadku ...
Wiem , ze Cie to przytłacza , wiem ! Miałam to samo co Ty , myslalam tak samo , ze zła osoba jestem , poronilam to w ogóle mi się świat zawalił ale walczylam dalej bo wiedziałam ze kiedyś przyjdzie moja kolej !!!
Najwidoczniej nie nasz czas był ale spokojnie i Twoja w końcu przyjdzie , Ja czekalam dwa lata na to wszystko żeby cieszyć się macierzynstwem .
Ale nie wolno tak myśleć , ze zła osoba jesteś ! Jesteś bardzo dobra osoba amto. Ze ojciec cie wyjebal z domu to tylko i wyłącznie o nim źle świadczy i o tym jakim jest rodzicem !
A co do tych Małolat masz racje i mnie to nadal najbardziej boli !!! Ale los na nich się odegra kiedysHeathera lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Pasztetowa ! Przywołuje Cie do porzadku ...
Wiem , ze Cie to przytłacza , wiem ! Miałam to samo co Ty , myslalam tak samo , ze zła osoba jestem , poronilam to w ogóle mi się świat zawalił ale walczylam dalej bo wiedziałam ze kiedyś przyjdzie moja kolej !!!
Najwidoczniej nie nasz czas był ale spokojnie i Twoja w końcu przyjdzie , Ja czekalam dwa lata na to wszystko żeby cieszyć się macierzynstwem .
Ale nie wolno tak myśleć , ze zła osoba jesteś ! Jesteś bardzo dobra osoba amto. Ze ojciec cie wyjebal z domu to tylko i wyłącznie o nim źle świadczy i o tym jakim jest rodzicem !
A co do tych Małolat masz racje i mnie to nadal najbardziej boli !!! Ale los na nich się odegra kiedys
Być może. Ale kurwica mnie bierze mimo wszystko. Czuję, że w ciąży i tym razem nie jestem. W piątek chyba pójdę na betę, bo w sobotę nigdzie mi nie zrobią, niestety. A w ogóle jaka powinna być beta? Przy zastrzyku do ilu się ma?Udało się!
-
Asmee wrote:Pasztetowa, zrób tak jak ja - strzel sobie teścik, zobaczysz negatyw i przyjmiesz, że w następnym cyklu. Nie będziesz się nakręcac i wyczekiwać. Mi to zawsze pomaga.
No tak, tylko mi pewnie pozytyw wyjdzie. Zresztą - nie wiem.Udało się!
-
Właśnie głowa do góry, jeszcze nadejdzie ten dzień
A co do tych małolat to ja ostatnio szłam w parku i widze 3 laski, jedna prowadzi wózek, druga siedzi w wózku a trzecia trzyma na rękach dzieciaczka ciepło było, słońce wali a ten dzieciaczek bez czapki nawet...Masakra -
Ladnrynko proszę Cie:)
To chyba w waszym przypadku tak poszło , moja Mama ma kredyt i !oj Tata . Mama w wysokości 100 tys a Tata 600tys wiec chyba ociupeczke lepiej wiem tym bardziej ze Mama dostała na 1500 zł brutto:) przy umowie jak od samego poczatku mowie na czas nie określony , Tacie przy zarobkach 6 tys zł miesięcznie i umowa na czas nie określony w Warszawskim CBA ciężko było wsiąśćdopiero w innym banku mu dali , to zależy od banku , od stopy procentowej spłaty i kredyty na dłuższy okres a nie pożyczki , kredyty zaczynaja się od 8 lat w gore te do 8 lat to są pożyczki .
Zresztą nie ma co drążyć tematu jest ciężko i juz -
Cześć kochane :* Tak jak sobie obiecałam. Leniuchowalam dzisiaj. Pozniej byliśmy na polanie pospacerować. I wpadłam na pomysł zeby zbudować kociakom schronienie z drewna. Znaleźliśmy deski ktore miały isc do spalenia i koci domek zaraz bedzie gotowy
Jak minęła sobota?
PS. Zaczęłam szukać innej pracy. Płaca moze i mniejsza ale sie mie wykończę psychicznie .Heathera, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
Marzycielka i bardzo dobra decyzja i z buda dla kotków i z nowa praca .
Aktualna widać ,ze niszczy Cie psychicznie totalnie a przecież nie polega to wszystko na tym ...
U mnie sobota na spokojnie minęła , kąpiel , szykowanie , zakupy , obiadek i drzemka hihi
Na obiad dziś machnelam zupke grzybowa a dostalam mega pochwałę od D za nią co bardzo mnie ucieszylo:) zajadal ze smakiem ...
I usnelismy w salonie w kocyk obwinieci a teraz oglądamy na tvnie" list z butelki"taki spokojny wieczorek
-
Ooo grzybowa ❤️ Przepis bym chciała. Napewno była pyszna!
Co do pracy, fakt. Dzisiaj jeszcze Miałam telefon. Co tam ze Jest weekend i powinnam mieć wolne od wszystkiego!! Dzien bez roboty dniem straconym cholera
Wiedziałam ze cos fajnego leci dzisiaj w tv. Zaraz zasiądę tezJeszvze musze tylko obić dach w budzie zeby nie przeciekał i ide sprawdzić czy kociakowi sie spodoba
-
To działaj i przed TV zasiadaj , odpoczywaj ile się da by w nowej pracy pięknie się wykazać hihi
Oj Ja tez uwielbiam mega taka zupke .
Kochana dla mnie ta zupa jest najprostsza na świecie:)
Na rosolku robię najczęściej , wrzucam grzyby wczesniej umyte i je gotuje aż zmiekna i wodę aż na czarno prawie zrobią ! Potem pieprzu , wegetki albo soli bo wegety używam od święta , śmietaną 18 dużą i wszystko mieszam po sprawie:)