Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Hej !
Jest krecha druga !!!! Ten niebieski malo widoczny ale fioletowy juz słabą kreche widać
Ale jeszcze nie gratuluje ! :*
Masz jak iść na bete ?
Ide w piatek jak beda miejsca. Rano oczywiscie50f nie majatek przy takiej sprawie. Wczoraj po poludniu byla mocniejsza i to mnie troche martwi. Luteine juz laduje. Teraz tylko modle sie zeby Bog zostawil nam Okruszka. Dzis do roboty nie ide. To dopiero 10dpo.
-
Dopiero 10 dpo to zrób za jakieś dwa dni jeszcze test . No Ja uważam , ze majątek za takie badanie i zrobilabym jeszcze testy ze dwa potwierdzajace i zapisała się juz na USG i czekała , tak właśnie zrobilam tu w UK w tej ciąży bo u mnie np. Wgle bety nie robią: (
Ale jak uwazasz ,w każdym bądź razie nie martw się ze była ciemniejsza bo może test wyblakl juz , spokojnie a lutke bierz dokładnie , pomoże a nie zaszkodzi w razie czego . A Ile ja bierzesz ? Ile razy dziennie -
Mialam raz ale zwiekszylam do 2. Rano i wieczorem. Na bete na piatek sie umowilam. Juz raz przechodzilam przez niemila sytuacje i nie chce tego znowu.
Tym bardziej, ze tak jak mowie, jest bardzo wczesnie.
No 75 z progesteronem mnie wyjdzie. Ponad rok sie staralismy, wiec zadne pieniadze sie nie licza. Mam mieszane uczucia, ale staram sie cieszyc
Bole podbrzusza sa. Nie wiem czy nospy nie kupic. Moge ja brac? Czy moze sama lutka styknie? -
Kup sobie nospe kup , można ja brać do 4 tabletek dziennie jeżeli jest to nospa forte lub max a jak zwyczajna 40 to do 8 można na dobę nawet bo ona mega słabą jest nospa. Lutke dobrze , ze bierzesz 2x1 mniejsza dawka znikoma jest w organizmie . Rozumiem Cie rozumiem co do bety ale progesteron uważam , ze nie ma sensu robienia bo musisz przestać brać luteina by wynik wyszedł ci nie sfałszowany to podstawa a jednak 25 f piechota nie chodzi takie moje zdanie .
Bardzo droga ta beta , bardzo ... A bóle podbrzusza masz bo wiadomo , ze idzie termin @ .! Także lutka ładnie brana nospe bierz na te bóle 2,3x1 i będzie cacy ! :* -
nick nieaktualnyAlicja92 wrote:Ide w piatek jak beda miejsca. Rano oczywiscie
50f nie majatek przy takiej sprawie. Wczoraj po poludniu byla mocniejsza i to mnie troche martwi. Luteine juz laduje. Teraz tylko modle sie zeby Bog zostawil nam Okruszka. Dzis do roboty nie ide. To dopiero 10dpo.
-
ZakręconaOna wrote:Kup sobie nospe kup , można ja brać do 4 tabletek dziennie jeżeli jest to nospa forte lub max a jak zwyczajna 40 to do 8 można na dobę nawet bo ona mega słabą jest nospa. Lutke dobrze , ze bierzesz 2x1 mniejsza dawka znikoma jest w organizmie . Rozumiem Cie rozumiem co do bety ale progesteron uważam , ze nie ma sensu robienia bo musisz przestać brać luteina by wynik wyszedł ci nie sfałszowany to podstawa a jednak 25 f piechota nie chodzi takie moje zdanie .
Bardzo droga ta beta , bardzo ... A bóle podbrzusza masz bo wiadomo , ze idzie termin @ .! Także lutka ładnie brana nospe bierz na te bóle 2,3x1 i będzie cacy ! :*
Wysle siostrzenice po nospemoze i masz racje. No beta droga, ale chcialabym w pracy powiedziec jak najwczesniej. Ja musze jechac ponad godzine do kliniki na bete :p
-
nick nieaktualnyAlicja92 wrote:Kocham Cie za te zdanie!!!!
-
Alicja92 wrote:Pasztetowka musisz! Badz silna. Ty jestes 7dpo? Bardzo wczesnie. Moje wczorajsze brudzenie moze swiadczyc o implantacji dopiero. Oby
Wczoraj beta 13,61, ale i tak czuję, że idzie @. ;/Udało się!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny