X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasztetowa brzmi nieźle ! :D jablecznik kocham ale bez rodzynek ani nic bo to jest dla mnie cos najgorszego na świecie - rodzynki ! :p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :*:**:*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! :)

http://postimg.org/image/yre8j3o4d/

I co?

ZakręconaOna, Carmen1724 lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !
    Jest krecha druga !!!! Ten niebieski malo widoczny ale fioletowy juz słabą kreche widać <3
    Ale jeszcze nie gratuluje ! :*
    Masz jak iść na bete ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hej !
    Jest krecha druga !!!! Ten niebieski malo widoczny ale fioletowy juz słabą kreche widać <3
    Ale jeszcze nie gratuluje ! :*
    Masz jak iść na bete ?

Ide w piatek jak beda miejsca. Rano oczywiscie :) 50f nie majatek przy takiej sprawie. Wczoraj po poludniu byla mocniejsza i to mnie troche martwi. Luteine juz laduje. Teraz tylko modle sie zeby Bog zostawil nam Okruszka. Dzis do roboty nie ide. To dopiero 10dpo.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero 10 dpo to zrób za jakieś dwa dni jeszcze test . No Ja uważam , ze majątek za takie badanie i zrobilabym jeszcze testy ze dwa potwierdzajace i zapisała się juz na USG i czekała , tak właśnie zrobilam tu w UK w tej ciąży bo u mnie np. Wgle bety nie robią: (
    Ale jak uwazasz ,w każdym bądź razie nie martw się ze była ciemniejsza bo może test wyblakl juz , spokojnie a lutke bierz dokładnie , pomoże a nie zaszkodzi w razie czego . A Ile ja bierzesz ? Ile razy dziennie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam raz ale zwiekszylam do 2. Rano i wieczorem. Na bete na piatek sie umowilam. Juz raz przechodzilam przez niemila sytuacje i nie chce tego znowu.
    Tym bardziej, ze tak jak mowie, jest bardzo wczesnie.
    No 75 z progesteronem mnie wyjdzie. Ponad rok sie staralismy, wiec zadne pieniadze sie nie licza. Mam mieszane uczucia, ale staram sie cieszyc :)
    Bole podbrzusza sa. Nie wiem czy nospy nie kupic. Moge ja brac? Czy moze sama lutka styknie?

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kup sobie nospe kup , można ja brać do 4 tabletek dziennie jeżeli jest to nospa forte lub max a jak zwyczajna 40 to do 8 można na dobę nawet bo ona mega słabą jest nospa. Lutke dobrze , ze bierzesz 2x1 mniejsza dawka znikoma jest w organizmie . Rozumiem Cie rozumiem co do bety ale progesteron uważam , ze nie ma sensu robienia bo musisz przestać brać luteina by wynik wyszedł ci nie sfałszowany to podstawa a jednak 25 f piechota nie chodzi takie moje zdanie . :)
    Bardzo droga ta beta , bardzo ... A bóle podbrzusza masz bo wiadomo , ze idzie termin @ .! Także lutka ładnie brana nospe bierz na te bóle 2,3x1 i będzie cacy ! :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja92 wrote:
    Ide w piatek jak beda miejsca. Rano oczywiscie :) 50f nie majatek przy takiej sprawie. Wczoraj po poludniu byla mocniejsza i to mnie troche martwi. Luteine juz laduje. Teraz tylko modle sie zeby Bog zostawil nam Okruszka. Dzis do roboty nie ide. To dopiero 10dpo.
    Nie martw się bo mi rano testy w ogóle nie wychodziły, a z popołudniowego moczu piękne krechy miałam :)

• Mundek Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulette jesteś dobrą wróżką dzisiaj urosła :)

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kup sobie nospe kup , można ja brać do 4 tabletek dziennie jeżeli jest to nospa forte lub max a jak zwyczajna 40 to do 8 można na dobę nawet bo ona mega słabą jest nospa. Lutke dobrze , ze bierzesz 2x1 mniejsza dawka znikoma jest w organizmie . Rozumiem Cie rozumiem co do bety ale progesteron uważam , ze nie ma sensu robienia bo musisz przestać brać luteina by wynik wyszedł ci nie sfałszowany to podstawa a jednak 25 f piechota nie chodzi takie moje zdanie . :)
    Bardzo droga ta beta , bardzo ... A bóle podbrzusza masz bo wiadomo , ze idzie termin @ .! Także lutka ładnie brana nospe bierz na te bóle 2,3x1 i będzie cacy ! :*

Wysle siostrzenice po nospe :) moze i masz racje. No beta droga, ale chcialabym w pracy powiedziec jak najwczesniej. Ja musze jechac ponad godzine do kliniki na bete :p

• Alicja92 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Nie martw się bo mi rano testy w ogóle nie wychodziły, a z popołudniowego moczu piękne krechy miałam :)

Kocham Cie za te zdanie!!!! :)

• panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja92 - gratuluję, na pewno okaże się, że jest mała fasolka. :)

Kurde, a mi jest tak ciężko do piątku wytrzymać. ;/

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasztetowka musisz! Badz silna. Ty jestes 7dpo? Bardzo wczesnie. Moje wczorajsze brudzenie moze swiadczyc o implantacji dopiero. Oby <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja92 wrote:
    Kocham Cie za te zdanie!!!! :)
    Ja zrobiłam test 9dpo w południe wyszedł pozytywny widoczny gołym okiem, następnie dwa testy rano 10dpo oba negatywne poplakalam się i pobiegła na bete, oczywiście pozytywną. Wieczorem test tej samej firmy z tej samej apteki co rano pozytywny. Ogólnie o wiele bledsze miałam rano:) Ale też poznałam już wiele osób które tak miały na forum. :)

Wysłany: 21 lipca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja92 wrote:
    Pasztetowka musisz! Badz silna. Ty jestes 7dpo? Bardzo wczesnie. Moje wczorajsze brudzenie moze swiadczyc o implantacji dopiero. Oby <3
    Dzisiaj jestem 9dpo a 10 dni po zastrzyku.

Wczoraj beta 13,61, ale i tak czuję, że idzie @. ;/

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    f667189a7f9caa5em.jpg
    9dpo w południe (13-14 godzina) test Facelle

4f4868eedd646ad1m.jpg
    10dpo też jakos pod wieczór:) test Amil

Alicja92, panipasztetowa, Paulette lubią tę wiadomość

• Alicja92 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    f667189a7f9caa5em.jpg
    9dpo w południe (13-14 godzina) test Facelle

4f4868eedd646ad1m.jpg
    10dpo też jakos pod wieczór:) test Amil

<3

panipasztetowa lubi tę wiadomość

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super dziewczyny. :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Dzisiaj jestem 9dpo a 10 dni po zastrzyku.

Wczoraj beta 13,61, ale i tak czuję, że idzie @. ;/
    u mnie dopiero idzie 6 dpo, ale ten czas wolno płynie jak sie czeka :/

panipasztetowa lubi tę wiadomość

‹‹ 347 348 349 350 351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ