Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka29 wrote:Witajcie
Ja po dzisiejszej wizycie jestem cała wzruszona ,ponieważ dzis na usg zobaczyłam główkę ,machające rączki i nóżki byłam normalnie w szoku ponieważ niespodziewalam sie takiego widokuto był bezcenny widok
dzidziuś 2 tyg temu miał 12.1mm a dzis ma 23,5mm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asmee odpusc i nie rob ! Jak cos ma być to będzie a może się jeszcze nie pokazuje ... A co do @ to zabezpiecz się w podpicnikow pełno , jak uzywasz to i tamponów i ruszaj no ! Kotku Ja okres dostalam rok temu jak wracalam z Polski busem a jechalam 30 h to sobie wyobraź co Ja miałam ... Co chwila nawilazajace chusteczki szły i mycie po stacjach , w życiu juz czegoś takiego bym nie chciała ... Raz jechalam busem i ostatni , jeszcze z moja lokomocyjna choroba a w ciąży pogłębia się takowa tysiąc razy to Ja pierdziele takie interesy: D
-
Nie no nie powiedzialabys mu tego chyba nie hahaha
Włoz sobie tampona i podpaske , ja tak robilam zawsze jak w dłuższa podróż jechalam , no jakoś sobie trzeba radzić jak postoju nie ma co chwile , my wracając do UK mieliśmy co pol h , max godzinę postój -
ZakręconaOna wrote:Nie no nie powiedzialabys mu tego chyba nie hahaha
Włoz sobie tampona i podpaske , ja tak robilam zawsze jak w dłuższa podróż jechalam , no jakoś sobie trzeba radzić jak postoju nie ma co chwile , my wracając do UK mieliśmy co pol h , max godzinę postój -
JestemMarzycielka wrote:Dzien dobry. Dzisiaj nastapil przełom. Zrezygnowałam z pracy z ojcem. Zmieniłam styl życia. Wieczorem ide biegać. A jutro mam dzien próbny w tru trusaddi
Co ojciec na to ???
A to tru cos tam to co:) ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny