Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsmee wrote:U mnie testy negatywne w 9 i 11dpo, więc powoli nie mam nadzieii (czułość 10). Dzisiaj temp miała spadać, a odbija w górę. Cuda się dzieją ;d
Bardzo nie polecam testów 10siątek!
i wystarczy poczytać bo nie tylko ja mam takie odczucia że są badziewne.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Alicjo wiem, że jest trudno, ale czasem poczekać do dnia w którym ma przyjść @ niż niepotrzebnie się stresować. Wiem, że jest ciężko wytrzymać i człowieka kusi, ale po co się tylko dołować..
ryczałam jak bóbr
Termin @ minął a ja dalej z pozytywnymi testami. Za 2 dni minie najgorszy okres rozwoju dziecka i ryzyko poronienia spadnie do minimum. A moje dziecko z zarodka zmieni się już w płód
Paulette lubi tę wiadomość
-
Agnesia wrote:Nie martw się bo mi rano testy w ogóle nie wychodziły, a z popołudniowego moczu piękne krechy miałam
-
nick nieaktualnyAsmee wrote:Mi jutro ma przyjść @, jak nie przyjdzie to od razu sobie skoczę na betę w piątek lub poniedziałek.
A testy to chyba tak z ciekawości robię
Dziś sobie strzelę taki z allegro skoro mówicie, że 10tki są nieskuteczne ;d -
nick nieaktualnyona. wrote:właśnie kilka dni temu zrobiłam test rano, bo chciałam na pamiątkę zostawić i w ogóle nie wyszedł, za to w ten sam dzień popołudniu krechy takie wyszły, że ho ho
-
nick nieaktualnyja tak na testach i tych czułościach się ich nie znam, ale czasem i ten najtańszy pokaże
ja jak robiłam w ciąży pierwszy test to był najtańszy z auchan. tylko tyle, że ja robiłam test już po spodziewanej @. Bo jakoś tak byłam zakręcona, że nawet nie zwracałam uwagi, że @ się spóźnia
-
Witajcie
Ja po dzisiejszej wizycie jestem cała wzruszona ,ponieważ dzis na usg zobaczyłam główkę ,machające rączki i nóżki byłam normalnie w szoku ponieważ niespodziewalam sie takiego widokuto był bezcenny widok
dzidziuś 2 tyg temu miał 12.1mm a dzis ma 23,5mm
Paulette, ona., ZakręconaOna, panipasztetowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Witajcie
Ja po dzisiejszej wizycie jestem cała wzruszona ,ponieważ dzis na usg zobaczyłam główkę ,machające rączki i nóżki byłam normalnie w szoku ponieważ niespodziewalam sie takiego widokuto był bezcenny widok
pozytywnie zazdroszczę
i cieszę się, że wszystko u Was w porządku
-
Agnesia wrote:testy brzydko wygladają po 2-3tygodniach ja porobiłam zdjęcia testów bo niektóre to nawet nie były czytelne po kilku dniach
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Witajcie
teraz 7 sierpnia mam nadzieje ze pokaże mamusi co ma miedzy nóżkami
-
Paulette wrote:ja tak na testach i tych czułościach się ich nie znam, ale czasem i ten najtańszy pokaże
ja jak robiłam w ciąży pierwszy test to był najtańszy z auchan. tylko tyle, że ja robiłam test już po spodziewanej @. Bo jakoś tak byłam zakręcona, że nawet nie zwracałam uwagi, że @ się spóźnia
Paulette lubi tę wiadomość