X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie testy negatywne w 9 i 11dpo, więc powoli nie mam nadzieii (czułość 10). Dzisiaj temp miała spadać, a odbija w górę. Cuda się dzieją ;d

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    U mnie testy negatywne w 9 i 11dpo, więc powoli nie mam nadzieii (czułość 10). Dzisiaj temp miała spadać, a odbija w górę. Cuda się dzieją ;d
    oooo a czułość 10 to do 12-13dpo nie miałam nawet cienia cienia:D facelle to 25 a Amil to 20 :) Bardzo nie polecam testów 10siątek! :) i wystarczy poczytać bo nie tylko ja mam takie odczucia że są badziewne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    piękny skok :) z testami poczekaj może do 14 dpo :)

• Alicja92 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi 10 nigdy nie wychodzily gdzie amil pokazal cien cienia. Tutaj jedt na 10 i cien cienia na 25. Chyba sie nie myla co? :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjo wiem, że jest trudno, ale czasem poczekać do dnia w którym ma przyjść @ niż niepotrzebnie się stresować. Wiem, że jest ciężko wytrzymać i człowieka kusi, ale po co się tylko dołować..

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 różne testy mylić się nie mogą :) głowa do góry będzie dobrze! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Alicjo wiem, że jest trudno, ale czasem poczekać do dnia w którym ma przyjść @ niż niepotrzebnie się stresować. Wiem, że jest ciężko wytrzymać i człowieka kusi, ale po co się tylko dołować..
    Ja tam nie wytrzymałam, ale nie z mojej ciekawości tylko nie wiem czemu zapisałam się tak na czerwcowe testowanie:D coś źle policzyłam i stwierdziłam że nic mi nie zaszkodzi zatestować. Oczywiście spodziewałam się jednej kreski, a jak zaczeła wychodzić 2ga to zawołałam mojego Artura i pytałam czy on też ją widzi. A miałam w planie mu inaczej to powiedzieć:D ryczałam jak bóbr :D Termin @ minął a ja dalej z pozytywnymi testami. Za 2 dni minie najgorszy okres rozwoju dziecka i ryzyko poronienia spadnie do minimum. A moje dziecko z zarodka zmieni się już w płód :D

Paulette lubi tę wiadomość

• Asmee Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jutro ma przyjść @, jak nie przyjdzie to od razu sobie skoczę na betę w piątek lub poniedziałek. :) A testy to chyba tak z ciekawości robię ;D

Dziś sobie strzelę taki z allegro skoro mówicie, że 10tki są nieskuteczne ;d

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Nie martw się bo mi rano testy w ogóle nie wychodziły, a z popołudniowego moczu piękne krechy miałam :)
    właśnie kilka dni temu zrobiłam test rano, bo chciałam na pamiątkę zostawić i w ogóle nie wyszedł, za to w ten sam dzień popołudniu krechy takie wyszły, że ho ho :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Mi jutro ma przyjść @, jak nie przyjdzie to od razu sobie skoczę na betę w piątek lub poniedziałek. :) A testy to chyba tak z ciekawości robię ;D

Dziś sobie strzelę taki z allegro skoro mówicie, że 10tki są nieskuteczne ;d
    A strzel i to strzel sobie pod wieczór tylko nie pij i nie załatwiaj się na 3 h przed testem:D

• ona. Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Alicja92 - gratuluję, na pewno okaże się, że jest mała fasolka. :)

Kurde, a mi jest tak ciężko do piątku wytrzymać. ;/
    Musisz wytrzymać, już bliżej niż dalej :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    właśnie kilka dni temu zrobiłam test rano, bo chciałam na pamiątkę zostawić i w ogóle nie wyszedł, za to w ten sam dzień popołudniu krechy takie wyszły, że ho ho :)
    testy brzydko wygladają po 2-3tygodniach ja porobiłam zdjęcia testów bo niektóre to nawet nie były czytelne po kilku dniach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak na testach i tych czułościach się ich nie znam, ale czasem i ten najtańszy pokaże :) ja jak robiłam w ciąży pierwszy test to był najtańszy z auchan. tylko tyle, że ja robiłam test już po spodziewanej @. Bo jakoś tak byłam zakręcona, że nawet nie zwracałam uwagi, że @ się spóźnia :D

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja powodzenia przy becie. :) będzie dobrze. :)
    A gdzie Błękitna hmmm

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Ja po dzisiejszej wizycie jestem cała wzruszona ,ponieważ dzis na usg zobaczyłam główkę ,machające rączki i nóżki byłam normalnie w szoku ponieważ niespodziewalam sie takiego widoku <3 to był bezcenny widok <3 dzidziuś 2 tyg temu miał 12.1mm a dzis ma 23,5mm :)

Paulette, ona., ZakręconaOna, panipasztetowa lubią tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna temp dalej zapisuje, a gdzie jest to nie mam pojęcia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Ja po dzisiejszej wizycie jestem cała wzruszona ,ponieważ dzis na usg zobaczyłam główkę ,machające rączki i nóżki byłam normalnie w szoku ponieważ niespodziewalam sie takiego widoku <3 to był bezcenny widok <3 dzidziuś 2 tyg temu miał 12.1mm a dzis ma 23,5mm :)
    ahhh piękny widok miałaś :) pozytywnie zazdroszczę <3 i cieszę się, że wszystko u Was w porządku :)

• ona. Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    testy brzydko wygladają po 2-3tygodniach ja porobiłam zdjęcia testów bo niektóre to nawet nie były czytelne po kilku dniach :)
    mój pierwszy się trzyma ładnie już prawie miesiąc:) ale inny zrobiłam w tym samym czasie i musiałam wyrzucić, bo spaskudniał fest :/

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    moj fasolek tez mi ostatnio machał:D <3 teraz 7 sierpnia mam nadzieje ze pokaże mamusi co ma miedzy nóżkami :D

• ona. Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    ja tak na testach i tych czułościach się ich nie znam, ale czasem i ten najtańszy pokaże :) ja jak robiłam w ciąży pierwszy test to był najtańszy z auchan. tylko tyle, że ja robiłam test już po spodziewanej @. Bo jakoś tak byłam zakręcona, że nawet nie zwracałam uwagi, że @ się spóźnia :D
    ja robiłam najtańszy z Carrefour'a i te mi wychodziły najlepiej, a jak robiłam z Polski z Rossmanna albo z tutejszej apteki, to praktycznie nie wychodzily. Ten który ostatnio rano robilam tez wlasnie z apteki byl i wyszla dupa a nie test.

Paulette lubi tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
‹‹ 348 349 350 351 352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ