Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyoooo a czułość 10 to do 12-13dpo nie miałam nawet cienia cienia:D facelle to 25 a Amil to 20Asmee wrote:U mnie testy negatywne w 9 i 11dpo, więc powoli nie mam nadzieii (czułość 10). Dzisiaj temp miała spadać, a odbija w górę. Cuda się dzieją ;d
Bardzo nie polecam testów 10siątek!
i wystarczy poczytać bo nie tylko ja mam takie odczucia że są badziewne.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tam nie wytrzymałam, ale nie z mojej ciekawości tylko nie wiem czemu zapisałam się tak na czerwcowe testowanie:D coś źle policzyłam i stwierdziłam że nic mi nie zaszkodzi zatestować. Oczywiście spodziewałam się jednej kreski, a jak zaczeła wychodzić 2ga to zawołałam mojego Artura i pytałam czy on też ją widzi. A miałam w planie mu inaczej to powiedziećPaulette wrote:Alicjo wiem, że jest trudno, ale czasem poczekać do dnia w którym ma przyjść @ niż niepotrzebnie się stresować. Wiem, że jest ciężko wytrzymać i człowieka kusi, ale po co się tylko dołować..
ryczałam jak bóbr
Termin @ minął a ja dalej z pozytywnymi testami. Za 2 dni minie najgorszy okres rozwoju dziecka i ryzyko poronienia spadnie do minimum. A moje dziecko z zarodka zmieni się już w płód
Paulette lubi tę wiadomość
-
właśnie kilka dni temu zrobiłam test rano, bo chciałam na pamiątkę zostawić i w ogóle nie wyszedł, za to w ten sam dzień popołudniu krechy takie wyszły, że ho hoAgnesia wrote:Nie martw się bo mi rano testy w ogóle nie wychodziły, a z popołudniowego moczu piękne krechy miałam

-
nick nieaktualnyA strzel i to strzel sobie pod wieczór tylko nie pij i nie załatwiaj się na 3 h przed testem:DAsmee wrote:Mi jutro ma przyjść @, jak nie przyjdzie to od razu sobie skoczę na betę w piątek lub poniedziałek.
A testy to chyba tak z ciekawości robię 
Dziś sobie strzelę taki z allegro skoro mówicie, że 10tki są nieskuteczne ;d -
nick nieaktualnytesty brzydko wygladają po 2-3tygodniach ja porobiłam zdjęcia testów bo niektóre to nawet nie były czytelne po kilku dniachona. wrote:właśnie kilka dni temu zrobiłam test rano, bo chciałam na pamiątkę zostawić i w ogóle nie wyszedł, za to w ten sam dzień popołudniu krechy takie wyszły, że ho ho

-
nick nieaktualnyja tak na testach i tych czułościach się ich nie znam, ale czasem i ten najtańszy pokaże
ja jak robiłam w ciąży pierwszy test to był najtańszy z auchan. tylko tyle, że ja robiłam test już po spodziewanej @. Bo jakoś tak byłam zakręcona, że nawet nie zwracałam uwagi, że @ się spóźnia
-
Witajcie

Ja po dzisiejszej wizycie jestem cała wzruszona ,ponieważ dzis na usg zobaczyłam główkę ,machające rączki i nóżki byłam normalnie w szoku ponieważ niespodziewalam sie takiego widoku
to był bezcenny widok
dzidziuś 2 tyg temu miał 12.1mm a dzis ma 23,5mm
Paulette, ona., ZakręconaOna, panipasztetowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyahhh piękny widok miałaśBiedroneczka29 wrote:Witajcie

Ja po dzisiejszej wizycie jestem cała wzruszona ,ponieważ dzis na usg zobaczyłam główkę ,machające rączki i nóżki byłam normalnie w szoku ponieważ niespodziewalam sie takiego widoku
to był bezcenny widok
pozytywnie zazdroszczę
i cieszę się, że wszystko u Was w porządku
-
mój pierwszy się trzyma ładnie już prawie miesiąc:) ale inny zrobiłam w tym samym czasie i musiałam wyrzucić, bo spaskudniał festAgnesia wrote:testy brzydko wygladają po 2-3tygodniach ja porobiłam zdjęcia testów bo niektóre to nawet nie były czytelne po kilku dniach

-
nick nieaktualnymoj fasolek tez mi ostatnio machałBiedroneczka29 wrote:Witajcie

to był bezcenny widok
teraz 7 sierpnia mam nadzieje ze pokaże mamusi co ma miedzy nóżkami
-
ja robiłam najtańszy z Carrefour'a i te mi wychodziły najlepiej, a jak robiłam z Polski z Rossmanna albo z tutejszej apteki, to praktycznie nie wychodzily. Ten który ostatnio rano robilam tez wlasnie z apteki byl i wyszla dupa a nie test.Paulette wrote:ja tak na testach i tych czułościach się ich nie znam, ale czasem i ten najtańszy pokaże
ja jak robiłam w ciąży pierwszy test to był najtańszy z auchan. tylko tyle, że ja robiłam test już po spodziewanej @. Bo jakoś tak byłam zakręcona, że nawet nie zwracałam uwagi, że @ się spóźnia 
Paulette lubi tę wiadomość