X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie testy negatywne w 9 i 11dpo, więc powoli nie mam nadzieii (czułość 10). Dzisiaj temp miała spadać, a odbija w górę. Cuda się dzieją ;d

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    U mnie testy negatywne w 9 i 11dpo, więc powoli nie mam nadzieii (czułość 10). Dzisiaj temp miała spadać, a odbija w górę. Cuda się dzieją ;d
    oooo a czułość 10 to do 12-13dpo nie miałam nawet cienia cienia:D facelle to 25 a Amil to 20 :) Bardzo nie polecam testów 10siątek! :) i wystarczy poczytać bo nie tylko ja mam takie odczucia że są badziewne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    piękny skok :) z testami poczekaj może do 14 dpo :)

• Alicja92 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi 10 nigdy nie wychodzily gdzie amil pokazal cien cienia. Tutaj jedt na 10 i cien cienia na 25. Chyba sie nie myla co? :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjo wiem, że jest trudno, ale czasem poczekać do dnia w którym ma przyjść @ niż niepotrzebnie się stresować. Wiem, że jest ciężko wytrzymać i człowieka kusi, ale po co się tylko dołować..

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 różne testy mylić się nie mogą :) głowa do góry będzie dobrze! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Alicjo wiem, że jest trudno, ale czasem poczekać do dnia w którym ma przyjść @ niż niepotrzebnie się stresować. Wiem, że jest ciężko wytrzymać i człowieka kusi, ale po co się tylko dołować..
    Ja tam nie wytrzymałam, ale nie z mojej ciekawości tylko nie wiem czemu zapisałam się tak na czerwcowe testowanie:D coś źle policzyłam i stwierdziłam że nic mi nie zaszkodzi zatestować. Oczywiście spodziewałam się jednej kreski, a jak zaczeła wychodzić 2ga to zawołałam mojego Artura i pytałam czy on też ją widzi. A miałam w planie mu inaczej to powiedzieć:D ryczałam jak bóbr :D Termin @ minął a ja dalej z pozytywnymi testami. Za 2 dni minie najgorszy okres rozwoju dziecka i ryzyko poronienia spadnie do minimum. A moje dziecko z zarodka zmieni się już w płód :D

Paulette lubi tę wiadomość

• Asmee Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jutro ma przyjść @, jak nie przyjdzie to od razu sobie skoczę na betę w piątek lub poniedziałek. :) A testy to chyba tak z ciekawości robię ;D

Dziś sobie strzelę taki z allegro skoro mówicie, że 10tki są nieskuteczne ;d

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Nie martw się bo mi rano testy w ogóle nie wychodziły, a z popołudniowego moczu piękne krechy miałam :)
    właśnie kilka dni temu zrobiłam test rano, bo chciałam na pamiątkę zostawić i w ogóle nie wyszedł, za to w ten sam dzień popołudniu krechy takie wyszły, że ho ho :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Mi jutro ma przyjść @, jak nie przyjdzie to od razu sobie skoczę na betę w piątek lub poniedziałek. :) A testy to chyba tak z ciekawości robię ;D

Dziś sobie strzelę taki z allegro skoro mówicie, że 10tki są nieskuteczne ;d
    A strzel i to strzel sobie pod wieczór tylko nie pij i nie załatwiaj się na 3 h przed testem:D

• ona. Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Alicja92 - gratuluję, na pewno okaże się, że jest mała fasolka. :)

Kurde, a mi jest tak ciężko do piątku wytrzymać. ;/
    Musisz wytrzymać, już bliżej niż dalej :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    właśnie kilka dni temu zrobiłam test rano, bo chciałam na pamiątkę zostawić i w ogóle nie wyszedł, za to w ten sam dzień popołudniu krechy takie wyszły, że ho ho :)
    testy brzydko wygladają po 2-3tygodniach ja porobiłam zdjęcia testów bo niektóre to nawet nie były czytelne po kilku dniach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak na testach i tych czułościach się ich nie znam, ale czasem i ten najtańszy pokaże :) ja jak robiłam w ciąży pierwszy test to był najtańszy z auchan. tylko tyle, że ja robiłam test już po spodziewanej @. Bo jakoś tak byłam zakręcona, że nawet nie zwracałam uwagi, że @ się spóźnia :D

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja powodzenia przy becie. :) będzie dobrze. :)
    A gdzie Błękitna hmmm

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Ja po dzisiejszej wizycie jestem cała wzruszona ,ponieważ dzis na usg zobaczyłam główkę ,machające rączki i nóżki byłam normalnie w szoku ponieważ niespodziewalam sie takiego widoku <3 to był bezcenny widok <3 dzidziuś 2 tyg temu miał 12.1mm a dzis ma 23,5mm :)

Paulette, ona., ZakręconaOna, panipasztetowa lubią tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna temp dalej zapisuje, a gdzie jest to nie mam pojęcia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Ja po dzisiejszej wizycie jestem cała wzruszona ,ponieważ dzis na usg zobaczyłam główkę ,machające rączki i nóżki byłam normalnie w szoku ponieważ niespodziewalam sie takiego widoku <3 to był bezcenny widok <3 dzidziuś 2 tyg temu miał 12.1mm a dzis ma 23,5mm :)
    ahhh piękny widok miałaś :) pozytywnie zazdroszczę <3 i cieszę się, że wszystko u Was w porządku :)

• ona. Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    testy brzydko wygladają po 2-3tygodniach ja porobiłam zdjęcia testów bo niektóre to nawet nie były czytelne po kilku dniach :)
    mój pierwszy się trzyma ładnie już prawie miesiąc:) ale inny zrobiłam w tym samym czasie i musiałam wyrzucić, bo spaskudniał fest :/

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    moj fasolek tez mi ostatnio machał:D <3 teraz 7 sierpnia mam nadzieje ze pokaże mamusi co ma miedzy nóżkami :D

• ona. Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    ja tak na testach i tych czułościach się ich nie znam, ale czasem i ten najtańszy pokaże :) ja jak robiłam w ciąży pierwszy test to był najtańszy z auchan. tylko tyle, że ja robiłam test już po spodziewanej @. Bo jakoś tak byłam zakręcona, że nawet nie zwracałam uwagi, że @ się spóźnia :D
    ja robiłam najtańszy z Carrefour'a i te mi wychodziły najlepiej, a jak robiłam z Polski z Rossmanna albo z tutejszej apteki, to praktycznie nie wychodzily. Ten który ostatnio rano robilam tez wlasnie z apteki byl i wyszla dupa a nie test.

Paulette lubi tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
‹‹ 348 349 350 351 352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ