Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe trochę nudy nie zaszkodzi
ją to już dawno o takiej nudzie marzylam
jeden czy dwa dni leniucha bez zbędnego krzatania się gotowania, sprzątania, prania i pracy przede wszystkim ...o tak. Potem nadrobimy pewnie dwukrotnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 15:41
-
Oj tak haha potem przez parę lat rzadko doświadczać nudę będziemy:)
To są ostatnie juz podrygi haha
No Ja obiad mam z wczoraj jeszcze , klopsa tez na wieczór upieklam wiec dziś tylko odgrzac fajnie ale Ja nie jem , jakoś mięso nadal średnio mi wchodzi , wolalam zjeść grzybowa .
Muszę tylko zmyć naczynia i będzie czysto w domu a większe porządki zostawiam sobie na sobotę jak będzie D to mi pomoże bo Ja WC nie myje domestosami bo nie wolno nam wdychac to wiec od poczatku ciąży mój malzon to robi , Ja może ze dwa razy dotykalam się tego .
Tak myślę o zrobieniu włosków ale to przed samym wyjazdem do Pl sobie zrobię i brwi bo będę musiała zaraz znów to robić a takto fajnie będę miała na czysto włoski kolorek . -
nick nieaktualny
-
Można , tzn w pierwszym trymestrze odradzają i to najczęściej blondynka bo zdarza się , ze zamiast blondi wychodzi zielony niestety hihi tak hormony działają ale to różnie bywa , nie u każdej:)
Ja normalnie farbuje wlosy od 13 tyg ciąży oczywiście farbami bez amoniaku !
-
ZakręconaOna wrote:Można , tzn w pierwszym trymestrze odradzają i to najczęściej blondynka bo zdarza się , ze zamiast blondi wychodzi zielony niestety hihi tak hormony działają ale to różnie bywa , nie u każdej:)
Ja normalnie farbuje wlosy od 13 tyg ciąży oczywiście farbami bez amoniaku ! -
Hehe nieźle
ją powinna też pomałować przed weselem ale pomimo iż jestem brunetka i maluje się na jeszcze ciemniejsze nie za ryzykuje przed sierpniowym Weselem brata... Jeszcze coś zaszkodzi bąbelkowi, w końcu to chemia sama a też czytała że w pierwszym trymestrze nie polecaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 16:19
-
czuje się glupio jak tak mowicie hehe
Sluchajcie lakierowac się możecie , Ja normalnie się lakierowalam ale musicie się zakrywać i powietrze najlepiej zatrzymać w buzi na ta chwile , ja odrazy po psiknieciu uciekalam z tego miejsca co psiknelam na chwile , a ile razy z wymiotowalam jak sztachnelam się tym swinstwem a nie wolno bo jest jakiś składnik chujowy niestety