Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka29 wrote:Zakręcona dziekuje moje samopoczucie jest rewelacyjne
a Ty jak tam ? A co sadzisz o usg 4d??
Ja 4d miałam w 19 tyg na koniec 19 stego a teraz następne będę miała w 30/31 jak odrazu przylece zaraz do Polski:) to będzie badanie trzeciego trymestruBiedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie moje dziecko pierwszy raz stopkę albo rączkę mi wypchnelo ale dość nisko bo w podbrzuszu i właśnie czulam jakby skora miała mi peknac hahaha ale cudnie
Pasztetowa nikogo nie draznisz , widzisz jednak mówisz co innego bo źle zrozumialas nasze posty my chcemy dobrze a nie żebyś opuszczala forum ! Zyczymy Ci jak najlepiej ale trzeba czasem opanowac się dla własnego dobraPaulette, Carmen1724, Mundek lubią tę wiadomość
-
Ja miałam to samo i tez bardzo chciałam to , dokładnie idź w 20 tyg
juz pyszczek jako tako zobaczysz babelka !
my juz widzielismy do kogo podobny jest trochę hihi a teraz w 30 będzie wyglądał juz jak do porodu !
Poszukaj pewnie:)
To ogólnie jest tak ze robi USG zwykle i w trakcie tego przełącza na obraz 3 i 4 D , my dostalismy film 2/4 d z całego USG do tego piec fotek , 2 2d i 3 4dBiedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPasztetowa nie odchodź bo to bezsensu. Ale jesteś dorosla i to już Twój wybór
Powodzenia Ci życzę i trzymam kciuki, żebyś zobaczyła nie dwie kreski, ale piękną betę
Fajna sprawa z tym usg 3-4 d . Do tej gin co teraz chodzę ona ma takieW innym gabinecie zupełnie. Bo jak byłam to widziałam jak przechodziła tam z pacjentkami i około pół godz trwało takie usg
-
nick nieaktualny
-
panipasztetowa wrote:Dzięki ZakręconaOna. Wiem, że chcecie dobrze, ale ja faktycznie za bardzo przeżywam. Chyba tu nie pasuje.
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Zakręcona bo ja tez wręcz pragnę tego usg 4d tylko misze poszukać gdzie takie robią i pójdę w 20 tyg
tak widać w 13tygodniu. Nie mogłam znaleźć zdjęcia mojego siostrzeńca ale właśnie tak się przedstawiał na USG 4D w 13 tygodniu
Ja mam 4D za ponad 2 tygodnie:d już się doczekać nie mogęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 18:48
-
Kochana pokazalas zdjęcia z google które dzieci wyglądają z Buzka ładna widoczna po 20 tyg nawet haha także wybacz ale sama patrząc na swoje Usg takie w 19 tyg z Buzka widoczna ale oczka do końca nawet nie są widoczne mogę stwierdzić tyle ! Nie patrzec na foty z google bo to bujda wielka ! I potwierdza moje słowa wielu lekarzy , ja dzwonilam do wielu klinik żeby takie USG mi zrobiło w 13 każdy odmawiał niestety parę powiedziało ze mogą zrobić ( chyba dla kasy) ale ze i tak tyle co nic zobacze , jedno w googlach co wrzucilas jest zdjęcie całego malucha z pępowina , o i takie owszem zobaczysz:) dlatego ze dziecko jest tak maleńkie ze obejmuje je cale USG i tak na prawdę nic więcej nie zobaczysz , ja w 19 tyg miałam do klatki tylko juz ujęcia bo za duże juz dziecko było także wiem co mowie:) ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 18:53
-
Zresztą
nie będę się produkować , ja wiem swoje bo przezylam ... ty wiesz swoje bo slyszalas i juz kochana no:) nie mamy co dyskutować , sama idąc za dwa tygodnie na to USG zobaczysz
jak dla mnie zbędny wydatek w tym tyg ale jak kto woli , nikomu swojej decyzji nie narzucam