X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli jeszcze mogę, to zostane. Nie wiem, ostatnio jestem tak nerwowa. Jak zwykle na @ zresztą. Może dlatego tak fiksuje, bo już sama nie wiem co z sobą robić.

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie masz za co przepraszać:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Jeśli jeszcze mogę, to zostane. Nie wiem, ostatnio jestem tak nerwowa. Jak zwykle na @ zresztą. Może dlatego tak fiksuje, bo już sama nie wiem co z sobą robić.
    Zajmij się czymś , zrób cos kolo siebie żeby nie myśleć tak o tej ciąży to najgorsze co może być właśnie: (

panipasztetowa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 21 lipca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Zajmij się czymś , zrób cos kolo siebie żeby nie myśleć tak o tej ciąży to najgorsze co może być właśnie: (

Staram się. Robie kolejne ciasto. Jutro znajomi na kawę mają wpaść

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasztetowa, będziemy trzymać się razem, bo ja też nie wytrzymałam i teścik poszedł. Negatywny oczywiście ;d Jestem ciekawa czy ta @ jutro przyjdzie, bo czuję się dziwnie dobrze jak na to, że jutro powinna być.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dlatego pójdę w 20 tyg juz sie nie mogę doczekać aaaaaaaaa <3

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wy jesteście laski w gorącej wodzie kapane no ! Chociaż asmee jeden dzień przed okresem to juz lepiej ciut.
    Pasztetowa a jakie ciacho robisz

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musiało mi zdjęcie przeskoczyć bo nie to chciałam pokazać. U mnie prenatalne są robione w 3D i 4D, więc jednak nie każdy lekarz potwierdzi Twoje słowa. Bardzo dużo negatywnych emocji tutaj wprowadzasz, nikt nie może się pomylić. Znikam z tego wątku bo już któryś razy unosisz się jakbyś wszystkie rozumy pozjadała, a w wielu kwestiach się mylisz. I to nie tylko ja zauważyłam bo już kiedyś pewna dziewczyna z forum do mnie napisała prywatnie co jest z Tobą.

Biedroneczko zdjęcia moje prywatne siostrzeńca w 13tygodniu w 4D jak klikniesz to się powiększą :
    77a0aac3d3a570e6m.jpg
    aae9fcf51aba9977med.jpg

I żegnam was dziewczyny:)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Ja dlatego pójdę w 20 tyg juz sie nie mogę doczekać aaaaaaaaa <3
    A teraz dokładnie który masz ? 8 ? Czy 9.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 19:25

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz sobie mnie oczerniac mam to generalnie gdzieś , juz raz napisalam i to dość wyraźnie , ze mowie prosto z mostu co uważam . Jeżeli ktoś uważa ze wszystkie rozumy pozjadalam jego sprawa:) jakoś bardzo mnie to nie rusza , po prostu mowie z własnego doswiadczenia wiele rzeczy które przezylam ...
    No i proszę dużo na USG widać , prócz ciałka nic: ) tak jak mowilam wiec jakoś nie mylilam się w tym co napisalam tylko ciężko kotus u Ciebie z czytaniem ze zrozumieniem widzę . a co do tego ze któras z dziewczyn napisała na privie ze ze mną cos nie tak to tylko świadczy o niej i o Was ogolnie jakie udajecie koleżanki od rozmów , pomocne na forum a w prywatnych wiadomosciach dupeczke smarujecie drugiej osobie. :)
    Pozdrawiam cieplutko i uważam ze głupio zachowujesz się uciekajac z forum bo Ci moja osoba nie odpowiada:) ale Twoja sprawa buziak .
    OH strasznie mi wszystko kochana jedno ze usunelas mnie z listy przyjaciółek na Ovu :) trzymaj się

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 19:30

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do reszty dziewczyn teraz się wypowiem :) domyslam się która to napisała , lecz nie jestem swiania i nie będę "GLOSNO" pisać kto tak cudnie się lubi zachowywać:)
    Jeżeli Wam moja osoba nie odpowiada i jak to koleżanka Agnesia napisała wprowadzam dużo negatywnych emocji to proszę powiedzcie , ze moja osoba Wam przeszkadza tu i przecież to wystarczy:) Ja nie jestem palcem robiona lub w trapie kolysana żebym nie zrozumiała , ze nie jestem mile widziana:)
    Tak prosto a tak trudno ? :)

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 21 lipca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Pasztetowa, będziemy trzymać się razem, bo ja też nie wytrzymałam i teścik poszedł. Negatywny oczywiście ;d Jestem ciekawa czy ta @ jutro przyjdzie, bo czuję się dziwnie dobrze jak na to, że jutro powinna być.

U mnie powinna być wg of w niedzielę. Nie wiem czy na betę lepiej w pt czy w pon.

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png

Wysłany: 21 lipca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ale Wy jesteście laski w gorącej wodzie kapane no ! Chociaż asmee jeden dzień przed okresem to juz lepiej ciut.
    Pasztetowa a jakie ciacho robisz

Robię taki sernik, z pianką malinową na górze, a za spód robią kruche ciastka z masłem. Pyyycha. :d

Mundek, Carmen1724 lubią tę wiadomość

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jakie to musi być dobre ! :D

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 21 lipca 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    O jakie to musi być dobre ! :D

A no, a no. :D

Kurde, miałam zrobić fotkę 3bita.. Ale to wtedy zrobię dwie. :d

Hm... Zaczynam zauważać, że faktycznie niektórym tutaj niektóre osoby przestają pasować.. No cóż.. Są ludzie którzy powiedzą Ci prawdę w oczy, a są tacy, którzy wolą tą prawdę o Tobie mówić innym. :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no właśnie kochana a no właśnie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 21 lipca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    A no właśnie kochana a no właśnie:)

Spoko, w szkole miałam w pip takich ludzi. :) Ale to dlatego, że zbyt pyskata byłam i każdego broniłam, a potem jak zwykle - Ty kogoś chlebem, to on Cię kamieniem.

Eeee, szkoda gadać. ;)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Człowiek na chwilę wychodzi z forum, a tu takie rzeczy się dzieją..
    Ale nie miło :(

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    U mnie powinna być wg of w niedzielę. Nie wiem czy na betę lepiej w pt czy w pon.

Lepiej byłoby w pon i środę powtórka.. bo tak to pt/pn są trzy dni, a lepiej było by po 48h. Ja tak planuję iść na betę jeśli @ nie przyjdzie. CHoć wydaje mi się, że jeśli byłaby ciąża, to choć cień na teście już by się pokazał.

Powiem Wam, ze przykro się patrzy na takie zachowania ludzi. Kurcze, nie odpowiada mi coś, to przemilczę i zachowam dla siebie. Taka prosta zasada funkcjonowania w jakiejkolwiek społeczności. Nie wymaga się, żeby każdy każdego lubił, ale trzeba choćby tolerować, bo to miejsce dla wszystkich/publiczne/ogólnodostępne. Nie rozumiem zachowań takich jak tutaj zaszły. Nikt nikogo na siłę nie trzyma przecież..

uwo9gov3ad3vq34d.png

Wysłany: 21 lipca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm... Chyba wytrzymam i pójdę w pon. Tak jak mi lekarz przykazał. :) Chyba, że w niedziele przyjdzie @.. :(

ZakręconaOna, Mundek, Carmen1724 lubią tę wiadomość

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
‹‹ 354 355 356 357 358 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ