X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie niestety nie mam i muszę cierpiec.. zreszta nawet nie wiem czy by mi pomogła bo kiedyś brałam na okres to nic mi nie pomogała.
    mi jedynie ibum pomaga, ale staram się go unikać jak ognia, bo ja mówie na niego "nieświadoma antykoncepcja"

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak te z ibuprofenem się powinno unikać po owulacji .
    A może kochana za malo bralas ? Mnie na okres tez nigdy mię pomagała a w ciąży zawsze: o

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kochana nie przyjdzie ! :D
    Ale na wszelki zapakuj tabletki przeciwbólowe , podpaski , tampony i słodycze na rozchmurzenie: D

Słodycze spakowane! O tym to ja nie zapominam, prędzej o tamponach bym zapomniała ;D A małż mnie dziś odciągał od półki ze słodkościami w sklepie.. stwierdził, że z daleka widział jak namierzam czekoladę. (ale dwie udało mi się chapnąć) :D

ZakręconaOna, panipasztetowa lubią tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie wiem dawno to było. może i by teraz pomogło. będę musiała sie zaopatrzyć

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie aż tak nie boli więc ketanolu brać nie będę chociaż tego akurat u mnie pod dostatkiem. najgorzej jak się ruszam to mnie rwie.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HahahHa asmee a się usmialam ! :D na tak w weekend zrobię chyba , szuflade slodkosci: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona leci leci czas ja juz sie nie mogę doczekać wtorku i tej ekografi moze tam mi zrobią super focie mojego szkrabka <3 a o usg 4d to juz nie wspomnę :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka przykro mi strasznie ;)
    Biedroneczko no bedzie pieknie ! <3

Biedroneczka29, Landryneczka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Będzie mięsko polewane deszczówką :D Mniam. Ale serio, zjadłabym sobie taką karkóweczkę z grilla. ;d
    też bym coś z grilla chapnęła, a tu dup.ka, bo dopiero w Polsce będę miała możliwość.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo ! :)
    Ona juz niedługo bedziesz w Polsce to najesz się do woli haha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohohoho jutro będzie @, temp leci w dół, szyjka otwarta.. no jak nic będzie @.

A tymczasem witam się z Wami, życzę miłego dnia i ruszam na podbój Stolicy. :) Jakoś przeżyję te 6h w aucie - do wieczora! :)

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hejo ! :)
    Ona juz niedługo bedziesz w Polsce to najesz się do woli haha
    O ile mi Szkarb pozwoli, bo dziś od rana nie wstaję z łóżka, tak mnie mdli.
    Chyba Maleństwo daje mi popalić za te wszystkie stresy na jakie go/ją naraziłam.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Ohohoho jutro będzie @, temp leci w dół, szyjka otwarta.. no jak nic będzie @.

A tymczasem witam się z Wami, życzę miłego dnia i ruszam na podbój Stolicy. :) Jakoś przeżyję te 6h w aucie - do wieczora! :)
    Miłej podróży i mam nadzieję, że jednak @ nie przyjdzie :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona pociesze Cie czymś:) kiedys moja Pani doktor , jakoś na poczatku ciąży jak właśnie Ja ledwo zylam od rzyganka i mdłości: D powiedziała , ze mam się cieszyć mimo wszystko z mdłości bo najwidoczniej mam w sobie duży poziom HCG i stad takie mdłości plus oczywiście jak to w ciąży lekko uchylone ujście żołądka , mimo wszystko mnie bardziej pocieszyło to co powiedziała bo wiadomo uświadomiła mnie ze czym większe HCG tym lepiej rozwijający się plod a bardziej powiedziała ze bezpieczniejsza ciąża od poronień ! :D
    Oczywiście laski które nie wymiotowaly niech nie myślą ze u mich cos nie tak ! :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona a Ty przypomnij mi autem czy samolotem do Pl ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee może jednak nie przyjdzie @ :)
    a tak w ogóle to dzień dobry Wam wszystkich :* Wyspane? Bo ja kolejny dzień mam dobry humor :D aż sama się sobie widzę, bo w zeszłym cyklu taka nie byłam.
    I wiem, że możecie mnie uznać za stukniętą, ale jakoś tak czuję, że się chyba udało :)
    Trudno przyjdzie @ to wiem, że w następnym cyklu się uda, ale teraz jestem pełna wiary w to .! :) wiem, że w sny się nie powinno wierzyć, ale wczoraj Gabi mi mówiła, że śniłam się jej, że zrobiłam test i wyszły dwie kreski, a mi w tej nocy śniło się, że byłam już w zaawansowanej ciąży :P

Mundek, panipasztetowa, Carmen1724 lubią tę wiadomość

• ona. Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaOnaja tam się cieszę, że mdłości mam. Nawet mimo tego, że są tak męczące. A do Pl autem jedziemy.

Paulette dobre nastawienie to połowa sukcesu :) Ja wierzę, że Ci się udało i że za tydzien pokażesz nam piękne II kreski :)

Paulette lubi tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wierze w Was ale nie w taki sny: P
    A Ja miałam mega aaaa chujowa noc , dziecko lubi mnie dewastowac od środka w nocy
    Ona jejku wspolcz7je , dobrze ze masz leki lokomocyjne ale zarelko i dużo picia ! Ja na 2,5 h lotu brałam to wszystko bo umoeralam , ledwo przy odprawie stalam hahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona a pozatym to jak zaczela byś wymiptowac to chyba lepiej niż mdłości ciągle wiesz , bynajmniej jak miałam takie odczucie:)
    Ile razy miałam tak ze mdłości meczyły i mega źle się czuła a jak rzygnelam nowo narpdzona dosłownie: D i mogłam cieszyć się dniem :p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w sny też nie wierzę :) ale zawsze jak miałam taki sen to rano wstawałam zdeterminowana i przygnębiona. a dziś na luzie go przyjęlam :)

‹‹ 356 357 358 359 360 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ