Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Kochana nie przyjdzie !
Ale na wszelki zapakuj tabletki przeciwbólowe , podpaski , tampony i słodycze na rozchmurzenie: D
Słodycze spakowane! O tym to ja nie zapominam, prędzej o tamponach bym zapomniałaA małż mnie dziś odciągał od półki ze słodkościami w sklepie.. stwierdził, że z daleka widział jak namierzam czekoladę. (ale dwie udało mi się chapnąć)
ZakręconaOna, panipasztetowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asmee wrote:Ohohoho jutro będzie @, temp leci w dół, szyjka otwarta.. no jak nic będzie @.
A tymczasem witam się z Wami, życzę miłego dnia i ruszam na podbój Stolicy.Jakoś przeżyję te 6h w aucie - do wieczora!
-
Ona pociesze Cie czymś
kiedys moja Pani doktor , jakoś na poczatku ciąży jak właśnie Ja ledwo zylam od rzyganka i mdłości: D powiedziała , ze mam się cieszyć mimo wszystko z mdłości bo najwidoczniej mam w sobie duży poziom HCG i stad takie mdłości plus oczywiście jak to w ciąży lekko uchylone ujście żołądka , mimo wszystko mnie bardziej pocieszyło to co powiedziała bo wiadomo uświadomiła mnie ze czym większe HCG tym lepiej rozwijający się plod a bardziej powiedziała ze bezpieczniejsza ciąża od poronień !
Oczywiście laski które nie wymiotowaly niech nie myślą ze u mich cos nie tak !
-
nick nieaktualnyAsmee może jednak nie przyjdzie @
a tak w ogóle to dzień dobry Wam wszystkich :* Wyspane? Bo ja kolejny dzień mam dobry humoraż sama się sobie widzę, bo w zeszłym cyklu taka nie byłam.
I wiem, że możecie mnie uznać za stukniętą, ale jakoś tak czuję, że się chyba udało
Trudno przyjdzie @ to wiem, że w następnym cyklu się uda, ale teraz jestem pełna wiary w to .!wiem, że w sny się nie powinno wierzyć, ale wczoraj Gabi mi mówiła, że śniłam się jej, że zrobiłam test i wyszły dwie kreski, a mi w tej nocy śniło się, że byłam już w zaawansowanej ciąży
Mundek, panipasztetowa, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
ZakreconaOnaja tam się cieszę, że mdłości mam. Nawet mimo tego, że są tak męczące. A do Pl autem jedziemy.
Paulette dobre nastawienie to połowa sukcesuJa wierzę, że Ci się udało i że za tydzien pokażesz nam piękne II kreski
Paulette lubi tę wiadomość
-
Paulette wierze w Was ale nie w taki sny: P
A Ja miałam mega aaaa chujowa noc , dziecko lubi mnie dewastowac od środka w nocy
Ona jejku wspolcz7je , dobrze ze masz leki lokomocyjne ale zarelko i dużo picia ! Ja na 2,5 h lotu brałam to wszystko bo umoeralam , ledwo przy odprawie stalam hahaha -
Ona a pozatym to jak zaczela byś wymiptowac to chyba lepiej niż mdłości ciągle wiesz , bynajmniej jak miałam takie odczucie:)
Ile razy miałam tak ze mdłości meczyły i mega źle się czuła a jak rzygnelam nowo narpdzona dosłownie: D i mogłam cieszyć się dniem :p -
nick nieaktualny