Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Spoczko:) czekamy razem z Wami kochane
No właśnie Błękitna nie ma reguły:)
Mi jeszcze został praktycznie dzień jutrzejszy, bo dzisiejszy to już za sobą prawie.
Ale powiem Wam szczerze, że jestem coraz bardziej nastawiona na @.
Ale to nic - mam jeszcze 5 tabsów Clo i 14 dc pójdę znów na badanko.Udało się!
-
Biedroneczko mniaaaam , Ja lubię salatke ala feta: P ale robię ja bez kukurydzy .
Ona mnie kazali odstawić pasztet haha co dla mnie jest chore wiec nawet nie slucham a kukurydzę z puszki Ja tam jem rzadko bo średnio lubię ale zjem , tak samo groszek itp . -
Ja pierdole wlasnie ręce opadły mi do samej ziemi dzwoniłam do mojego zeby kupił jogurt i bułki I ode do kuchni szykować sos pytam sie gdzie dał ten jogurt on jogurtu nie kupił zapomniał No kurwa żal tak duzo miał do kupienia ze aż zapomniał .
-
A widzisz , dzidzia chciała hamburgera najwidoczniej hihi !
Ja właśnie zjadlam batona Marsa , nie jadlam wieki i miałam mega ochotę ale jakoś nie zrobił na mnie wrażenia smakowego i dupa Jasia ...
Pościel przeniosłam do salonu i zasiadam przed TV bo komedie dziś na Polsacie dwie , kolacja i gorącym kublem herbatki !i oooo
Ja chce juz soboteeeeeeeeeeeeeee !!! -
Ja jiz nie pamietam kiedy piłam gorąca herbatę ,nie ma szans mam cały czas upał po 38 stopni pije wodę i mysle zeby kupić sokowirówkę i robic sobie soki
a co w sobote bedzie ze sie doczekać nie możesz?ja czekam na wtorek bo bede miała ekografie i liczę na fajne focie mojego malusiego serduszka
-
Wiesz co no u Ciebie z pogoda akurat przeginka , u mnie po 25 stopni narazie .
Herbatke ostatnio gorąca pije po kilka dziennie , no oprzeć się im nie mogę jakoś , serio hehe .
Wiesz co w sobotę idziemy na mega zakupy , wyprawki część dla małego , wiesz smoki , butelki , ciuszki itp .ah znów oszaleje w sklepie haha
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było.
Moje starania nie przynoszą oczekiwanych skutków wiec narazie odpuscilam,przerwa moze dobrze mi zrobi
A zbaczajac z tematu... pomozecie w konkursie? Nie jestem tylko pewna czy to zgodne z regulaminem jak wstawię tu swój link. -
Hej Karola , Ja to Cie nie znam chyba ale życzę powodzonka:)
Czasami odpuszczenie na jakiś czas przynosi większe efekty niż się spodziewalismy :*
Nie wiem co do wyrzucenia linku z konkursu , ogólnie inne wrzucamy nie raz na forach wiec chyba problemu nie bedzie
A tak wgle to wszystkim dzień dobry:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 08:07
-
Cześć dziewczyny!
Oczywiście rano robię przegląd wykresów i muszę przyznać.. Mundek rewelacja! Tak sie martwiłaś, a tak ładnie to wygląda.
U mnie ciągle @ brak, testy negatywne, a temp leci w dół. W kulki sobie ze mną lecą.Mundek lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Wczoraj byłam na tym dniu próbnym. Przymierzałam sukienkę za 1,500 zł. Zobaczymy czy sie odezwa. Wysyłam tez gdzie sie da te CV. Jutro mam egzamin na prawko o 6:30. Jadę z mama. Właśnie wracam z jazd. Nie śpię w ogole. To juz moje 3 podejście.. Okropnie zżera mnie strach