Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestemMarzycielka - trzymam kciuki
ja na pocieszenie powiem Ci, że zdałam za 4 razem
to totalnie zżerał mnie stres. W końcu kupiłam sobie jakieś tabletki u uspokojenie i zaczęłam je brać już na 3 dni przed egzaminem. W dniu egzaminu jak miałam jeszcze jazdy to mój instruktor mnie się zapytał jak moje samopoczucie. a ja do niego, że mam już wyje.... na ten egzamin
haha i zdałam wtedy
Mundek - no ładnie się pnieoby tak dalej
a poza tym to dzień dobryu mnie dziś temp niższa no, ale cóż nie zawsze musi być tak jak by się chciało
Piszę dopiero teraz bo zawoziłam siostrę z jej synkiem na szczepienie i trochę nam sie zeszłoMundek, Mundek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulette możliwe , ze cisnienie Ci kochana skoczylo .
Ja tez dziś taka przymulona jestem , spać bym mogła ciągle lecz mam wytłumaczenie bo malo spalam w nocy ;x
Maly jest osadzony nisko od trzech dni i uciska na pęcherz mocno wiec latam siurac ciągle ...
Ale sluchajcie zjadlam przepyszne przed chwila krokiety z farszem jak na pierogi ruskie , przepyszne noooooo ! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja tez jestem dzis jakaś nietomna tez najchętniej położyłbym sie spac a przeciez o 11 wstałam ,nie chce mi sie żadnego obiadu jesc zajadam obecnie jabłko z marchewka pozniej zjem banana i arbuza i sie chuba położę
-
Oj krokieciki to bym sobie zjadła.. ale za grosz mmi nie wychodzą. Moja mam też nie najlepsze robi.. idealne jadłam wykonane przez babcię koleżanki. Mistrzostwo.
Ja dziś za to ledwo co śniadanie zjadłam i trochę owoców.. dopadły mnie lekkie mdłości. Mam cichą nadzieję, że to dobra wróżba, bo @ ciągle nie ma. -
ZakręconaOna wrote:Paulette możliwe , ze cisnienie Ci kochana skoczylo .
Ja tez dziś taka przymulona jestem , spać bym mogła ciągle lecz mam wytłumaczenie bo malo spalam w nocy ;x
Maly jest osadzony nisko od trzech dni i uciska na pęcherz mocno wiec latam siurac ciągle ...
Ale sluchajcie zjadlam przepyszne przed chwila krokiety z farszem jak na pierogi ruskie , przepyszne noooooo !Do tego pokropione przyprawą "magi" i wyciśnięty na to ząbek czosnku, pyyychota
-
Asmee oby!
Tak rzadko do Was zagladam... ale Wy tak duzo piszecie, ze nie nadazam. U mnie dalej klucie jajnikow i podbrzusza. Skurcze mocne czasem lapia. Przynajmniej plamienie ustapilo
Mamy 12dpo i tak to wyglada:
http://postimg.org/image/3s4peww6r/ -
ZakręconaOna wrote:Asmee a kiedy tescik powtarzasz ?
Wczoraj wieczorem wyszedł negatywny. Poczekam czy jutro @ przyjdzie, bo spadki na to wskazują (czy mi się wydaje?) i jeśli nie, to zrobięJeżeli znów nie wyjedzie to w pon beta.
Alicja92, super! Oj, zeby u mnie tak wyglądało..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 14:00
-
ZakręconaOna wrote:Ja lekko podsolilam , magi raz na ruski rok jem do rosolku:) lub nóżek ale wole ocet .
Asmee a kiedy tescik powtarzasz ?
Ale świnka ze mnie, wciągnęłam właśnie całą 170g paczkę chipsów i zapiłam to coląNormalnie mi się to nie zdarza, a od kiedy wiem o ciąży to już w ogóle, ale dziś taka mnie naszła chęć, że no musiałam. Ale teraz rygor wprowadzam z powrotem, bo inaczej będą mnie wyrzuty męczyć.
-
ona. wrote:ja magi używam tylko do tych krokietów, inaczej nie tknę, bo praktycznie soli nie używam.
Ale świnka ze mnie, wciągnęłam właśnie całą 170g paczkę chipsów i zapiłam to coląNormalnie mi się to nie zdarza, a od kiedy wiem o ciąży to już w ogóle, ale dziś taka mnie naszła chęć, że no musiałam. Ale teraz rygor wprowadzam z powrotem, bo inaczej będą mnie wyrzuty męczyć.