Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyi tak powinno być, że powinnyśmy być szczęśliwe :* nawet jak jednak @ przyjdzie to i tak mam przecież inne powody do radości i bycia szczęśliwą nie ten cykl to kolejny
póki jestem jeszcze młoda mogę sobie tak mówić
przed 30-stką zacznę się martwić (oczywiście nie chce urazić Pań w tym wieku, tylko tak ogólnie mówie )
ZakręconaOna, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje
ja juz po obiadku
staram sie zdrowo odżywiać,ale nie do końca to wychodzi ostatnio zdażyło mi sie zjeść frytki i tortillę oraz naggetsy w macdonaldsa i wiecie co ze pozniej mam wyzuty sumienia
miałam ochote na big maka ale wole tych mięs nie jesc bo mogą byc niedopieczone itp wiec wszystkim bułka mowie NIE
zreszta jiz więcej nie zjem MC'd!!!! Nie smakował tak jak zawsze bo w głowie siedzi jakaś blokada i podpowiada "nie jedz tego"
-
Ja zjadlam raz hamburgery i było ok !
Z McDonalda zjem nie raz cos , ale nie jem często by jeszcze więcej nie roztyc się a mam tendencje do tego niestety .
Wyrzuty sumienia miałam na poczatku ciąży bo dietę swoja na poczet ciąży zmieniła z diety ma której chudlam cudownie ale teraz juz nie , Ja i tak po wrócę do odchudzania ale nie faszeruje się jakoś gownem . -
Hej, hej dziewczyny.
Dziś nawet nie mam czasu czegoś naskrobać.Ciągle tworzą coś w kuchni.
W końcu dziś mamy gości.
A co u Was? Jak dzień mija? Mi cholernie szybko.Ale to i dobrze.
Tak sobie myślę, że pojadę na betę w piątek i potem dla sprawdzenia w poniedziałek.Udało się!
-
ZakręconaOna wrote:Mniam mnaim prócz nalesnikow bo za mocno nie przepadam !
: p
Ja też nie przepadam, ale w tej wersji są pychotne.Tego naleśnika w sumie prawie nie czujesz, bo praktycznie on jest tak nafaszerowany tym wszystkim w środku, że naprawdę tak, jakby go nie było.
Udało się!
-
nick nieaktualny
-
panipasztetowa wrote:A robię takie naleśniki z pieczarkami, szynką, zapiekane w śmietanie. Pycha.
A oprócz tego jeszcze gyrosa muszę zrobić sałatkę.
No i dokończyłam moje ciacho. Nie chwaląc się, ale wyszło CUDOWNE! -
Pasztetowa wiem kochana , nie raz robilam ala krokiety lub typowe krokiety z takimi dodatkami , tzn ja nie robię z pieczarkami bo ich nie lubię , moja Mama robi czasem z tym .
Ja ogólnie zjem nalesnika owszem ale rzadko bo tak jak mowie średnio przepadam , o np. Kocham krokiety ze szpinakiem i serem feta:) -
nick nieaktualny