Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Asmee wrote:Lepiej byłoby w pon i środę powtórka.. bo tak to pt/pn są trzy dni, a lepiej było by po 48h. Ja tak planuję iść na betę jeśli @ nie przyjdzie. CHoć wydaje mi się, że jeśli byłaby ciąża, to choć cień na teście już by się pokazał.
Powiem Wam, ze przykro się patrzy na takie zachowania ludzi. Kurcze, nie odpowiada mi coś, to przemilczę i zachowam dla siebie. Taka prosta zasada funkcjonowania w jakiejkolwiek społeczności. Nie wymaga się, żeby każdy każdego lubił, ale trzeba choćby tolerować, bo to miejsce dla wszystkich/publiczne/ogólnodostępne. Nie rozumiem zachowań takich jak tutaj zaszły. Nikt nikogo na siłę nie trzyma przecież.. -
ZakręconaOna wrote:Pasztetowa co do grila to macie tarasik jakiś żeby się skryć ?
Mamy taka altankę, czy coś. Więc jakby co, to spoko.Tylko, że ona z dwóch stron ze ścianami, a z dwóch nie.
Stąd problem.
Dobra, muszę trochę posprzątać.Udało się!
-
ZakręconaOna wrote:Asmee Ja tak samo !
jeszcze bym piwko strzeliła do tego albo wino tak jak z moja przyjaciółką zawsze to robilysmy oh stare dobre czasy .
No zobaczymy, zobaczymy.
Ja bym może też trochę piwka się napiła, ale mój powie, że nie, bo jeśli jestem w ciąży, to nie powinnam.
Ja tam jakiś pijak nie jestem specjalny. :d Pół szklanki i mam dość.Udało się!
-
Ja za piwem tez tak średnio powiem Ci , czasami mam ochotę ale przecież dla nas ciezarowek są np. Radlery 0%
Leszek 0%
mamy w czym wybierać hihi
A tak przed ciąża to bardziej drinki , wódka , wino:) pismo zdarzało się ale rzadko ... Piwsko zawsze mi tak puchlo w brzuchu i żołądku i odechciewalo się hihi -
ZakręconaOna wrote:Ja uważam ze z raz lyk nie zaszkodzi ale osobiście więcej bym się nie napila alko w ciazy
No właśnie.. Dlatego powiem Ci, że wolę dmuchac na zimne. Nic mi się nie stanie, jak do grilla herbatkę wypije.A nawet jak się okaże, że fasolki nie ma, to nie będę żałowała.
Udało się!
-
Ja tam na początku cyklu i w poprzednim poszalałam z piciem. Szczerze wiem, że przesadzałam trochę, ale tyleee okazji było.
A teraz to łyk piwka od małża. ;d
Ja wiem, że test po 10 min jest średnio wiarygodny, ale znów cień cienia mi się ukazał. Jakiś pozytywny akcent -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Dziewczyny a Wam co dolega??
Aganesia zdjęcia ładne ,ale ja chce juz widzieć na tym usg wszystko co możliwe
Zakręcona ja dokładnie dzis mam 9t2d :
boli mnie lewy jajnik . i już nie wiem jak mam leżeć bo ciągnie mnie na wszystkie strony