Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Dokładnie. A jaki jeśli można wiedzieć ? My powiedzielismy mama dopiero w 13 tyg: D a Tata mój się dowiedział w 16
Gdyby to był inny termin i nie byłabym w tym czasie w Polsce też bym jeszcze zaczekała, a tak to dupka zbita, ale przynajmniej będę mogła zobaczyć rakcję na żywo, a wiem, że się ucieszą -
panipasztetowa wrote:Alicja92, gratuluję.
Super.
Cały dzień coś do roboty mam, nawet czasu tu zajrzeć nie miałam.
Robiłaś dziś bete?
Ja muszę się za robotę jakąś wziąć, bo masę mam jeszcze pracy przed wyjazdem, ale mdłości nie pozwalają z łóżka wstać -
Mój Tata z Mama po rozwodzie są od 19 lat wiec Ja ich informowalam osobno ale Mama się cieszyła strasznie , siostra płakała ze szczęścia a Tata krzyczał ze z szczęścia:)
Tata o poprzednim poronieniu nie wie do tej pory i nie ma sensu mówić za to Mama i siostra były przy mnie także wiedza i kibicuja ciągle ! -
ZakręconaOna wrote:Mój Tata z Mama po rozwodzie są od 19 lat wiec Ja ich informowalam osobno ale Mama się cieszyła strasznie , siostra płakała ze szczęścia a Tata krzyczał ze z szczęścia:)
Tata o poprzednim poronieniu nie wie do tej pory i nie ma sensu mówić za to Mama i siostra były przy mnie także wiedza i kibicuja ciągle !
Taka reakcja jest najpiękniejsza
Skoro stwierdziliście, żeby nie mówić tacie o poronieniu, to widocznie uznaliscie, że tak będzie lepiej i to Wasza decyzja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny