Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważne ze wgle jesz :)
    A wyrzutów nie masz co mieć , Ja pierwszy trymestr jadlam może codziennie po jednej kanapce i na kolacje kanapkę z wielka nie chcecia przez wymioty i mdłości schudlam 5 kg a wszystko było ok i lekarz potwierdził ze najwidoczniej nie mogłam i nie ma nic w tym dziwnego:)
    W ciąży się je tyle ile się potrzebuje oczywiście bez przesady ze pójdzie kon z kopytami: p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 14:06

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Jak chciało ci się aż tak bardzo to najwidoczniej potrzebowalas :)
    możliwe, ogólnie przez mdłości mało jem ostatnio i to była wielka odmiana, że coś mogłam zjeść..

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Położę sie położę ale zawsze mam wyrzuty jak nie zjem obiadu ale co mam zrobic jak mi sie nie chce :/ za to jem owoce
    dobrze, że owoce jesz. Dużo witamin dostarczasz Maluszkowi chociaż :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona normalna sprawa uwierz:) nie ma CP się zmuszać narazie do niczego , taki okres ciąży , najgorszy według mnie . 1 trymestr a potem 3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 14:18

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee zycze Ci tego z calego serca.

Ja tez wmuszam w siebie jedzenie. Do tego biegunkopodobne sie przypaletalo yhh. Od zaparc do przynajmniej 2 wizyt w wc.

Dziekuje kobietki za gratulacje :)

• JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    JestemMarzycielka - trzymam kciuki ;) ja na pocieszenie powiem Ci, że zdałam za 4 razem :P to totalnie zżerał mnie stres. W końcu kupiłam sobie jakieś tabletki u uspokojenie i zaczęłam je brać już na 3 dni przed egzaminem. W dniu egzaminu jak miałam jeszcze jazdy to mój instruktor mnie się zapytał jak moje samopoczucie. a ja do niego, że mam już wyje.... na ten egzamin :P haha i zdałam wtedy :P
    Mundek - no ładnie się pnie ;) oby tak dalej :)
    a poza tym to dzień dobry :) u mnie dziś temp niższa no, ale cóż nie zawsze musi być tak jak by się chciało :)
    Piszę dopiero teraz bo zawoziłam siostrę z jej synkiem na szczepienie i trochę nam sie zeszło :)

Wiem, wiem. Musze tylko zapomnieć o stresie. Ale nie poddam sie. Mniej sie boje niż na ostatnim egzaminie, ale wypije meliske. Wezmę tabletki ziołowe i nerwy puszcza . Oby...

Dzisiaj przyjechała moja przyjaciółka z Krakowa to moze sie rozerwe trochę chociaż . Juz bym chciała mieć za soba . Wiedzieć czy zdam czy nie .

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka na pewno zdasz ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdasz , wierzymy w Ciebie ! :*

JestemMarzycielka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka trzymam kciuki będzie dobrze podej raczej na luzie bo stres i tak w niczym nie pomoże ;) zakrecona ona zaraz wstawie miniaturke to moze uda Ci sie wejsc nie wiem czemu nie mozesz go zobacyc... dzieki dziewczyny za wsparcie mam nadzieje ze bedzie juz tylko lepiej ;)ja za Was tez trzymam kciuki i obserwuje
    f06ff106a94354fa20eed14e04c6f4ee.png

JestemMarzycielka lubi tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek pięknie Ci się wykres wykaraskal ! Piękny spadek i wzrosty ... Trzymam kciuki , kiedy jakiś test planujesz ?

JestemMarzycielka, Mundek lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wchodzę do Mundka bez problemu :)
    Ej Mundek twój nick się wziął od księżyca ? Sorry za głupie pytanie ale moja mama zawsze jak jest czyste niebo i księżyc mocno świeci to mówi "Kurwa znów nie zasnę jebany mundek znów świeci" :D :D

JestemMarzycielka, ZakręconaOna, Mundek lubią tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaahahhahaha Mordeczko padlam ! :D
    Ja jestem na tablecie czytając forum wiec może cos po prostu zniknęło mi a zdarza się i dlatego nie mogłam wejść , teraz juz wszystko mam:)

Mundek lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ona normalna sprawa uwierz:) nie ma CP się zmuszać narazie do niczego , taki okres ciąży , najgorszy według mnie . 1 trymestr a potem 3
    mam nadzieję, że mi szybko minie, bo jednak w Polsce dużo pyszności jest zawsze i nie chcę z nich rezygnować:D

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja92 wrote:
    Asmee zycze Ci tego z calego serca.

Ja tez wmuszam w siebie jedzenie. Do tego biegunkopodobne sie przypaletalo yhh. Od zaparc do przynajmniej 2 wizyt w wc.

Dziekuje kobietki za gratulacje :)
    mi się przyplątały teraz zaparcia. Wcześniej nie miałąm problemu, a wraz z mdłościami przyszły zaparcia.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaparcia boże skąd Ja je znam:) mecze się odkąd pamietam w ciąży z nimi .
    Oj Ja na poczatku rezygnowałam w Pl prawie ze wszystkiego haha prócz słodyczy: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Zaparcia boże skąd Ja je znam:) mecze się odkąd pamietam w ciąży z nimi .
    Oj Ja na poczatku rezygnowałam w Pl prawie ze wszystkiego haha prócz słodyczy: D
    ja mam nadzieję, że ze wszystkiego nie będę musiała rezygnować, ale teraz chociaż będę miała wymówkę, żeby nie jeść czegoś czego nie lubię :D
    Wcześniej nie zawsze można było odmówić, żeby nie urazić kogoś.

A zaparcia mam nadzieję, że też mi przejdą niedługo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 15:34

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przejść na pewno przejdą ale kiedy to jak będą miały humor hahaha
    A rodzinka wie o ciąży czy narazie nie mówiliście ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe uśmiałam się z historii o księżycu :D jednak nie od tego wziął się mundek tak poprostu wymyslałysmy kiedys sobie przezwiska a że ja mam na imie Monika to któraś rzuciła że bedzie mundek i juz tak zostało :) a co do testu to nie wiem... może 29 jesli wogóle sens bedzie robić staram sie nie nakrecac i na nic nie liczyc bo na pocztku te temperatury strasznie mnie denerwowały wiec troche odpuszczam :)

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • ona. Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Przejść na pewno przejdą ale kiedy to jak będą miały humor hahaha
    A rodzinka wie o ciąży czy narazie nie mówiliście ?
    A to z pewnością :D Będę najwyżej wcinała śliwki suszone i kiwi, bo to mi zawsze pomagało :)

Jeszcze nikt nie wie. Najpierw chciałam poczekać do serduszka, a potem stwierdziłam, że jak tyle wytrzymałam to i te kilka dni wytrzymam i dopiero jak będziemy w Polsce chcemy powiedzieć. Chcę zobaczyć reakcję :) Mamy już nawet plany opracowane :)

W ogóle to chciałam po I trymestrze powiedzieć, ale z mdłościami teraz nie udałoby mi się ukryć nic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 15:57

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie. A jaki jeśli można wiedzieć ? My powiedzielismy mama dopiero w 13 tyg: D a Tata mój się dowiedział w 16 :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 360 361 362 363 364 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ