Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ważne ze wgle jesz
A wyrzutów nie masz co mieć , Ja pierwszy trymestr jadlam może codziennie po jednej kanapce i na kolacje kanapkę z wielka nie chcecia przez wymioty i mdłości schudlam 5 kg a wszystko było ok i lekarz potwierdził ze najwidoczniej nie mogłam i nie ma nic w tym dziwnego:)
W ciąży się je tyle ile się potrzebuje oczywiście bez przesady ze pójdzie kon z kopytami: pWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 14:06
-
Paulette wrote:JestemMarzycielka - trzymam kciuki
ja na pocieszenie powiem Ci, że zdałam za 4 razem
to totalnie zżerał mnie stres. W końcu kupiłam sobie jakieś tabletki u uspokojenie i zaczęłam je brać już na 3 dni przed egzaminem. W dniu egzaminu jak miałam jeszcze jazdy to mój instruktor mnie się zapytał jak moje samopoczucie. a ja do niego, że mam już wyje.... na ten egzamin
haha i zdałam wtedy
Mundek - no ładnie się pnieoby tak dalej
a poza tym to dzień dobryu mnie dziś temp niższa no, ale cóż nie zawsze musi być tak jak by się chciało
Piszę dopiero teraz bo zawoziłam siostrę z jej synkiem na szczepienie i trochę nam sie zeszło
Wiem, wiem. Musze tylko zapomnieć o stresie. Ale nie poddam sie. Mniej sie boje niż na ostatnim egzaminie, ale wypije meliske. Wezmę tabletki ziołowe i nerwy puszcza . Oby...
Dzisiaj przyjechała moja przyjaciółka z Krakowa to moze sie rozerwe trochę chociaż . Juz bym chciała mieć za soba . Wiedzieć czy zdam czy nie .
-
Marzycielka trzymam kciuki będzie dobrze podej raczej na luzie bo stres i tak w niczym nie pomoże
zakrecona ona zaraz wstawie miniaturke to moze uda Ci sie wejsc nie wiem czemu nie mozesz go zobacyc... dzieki dziewczyny za wsparcie mam nadzieje ze bedzie juz tylko lepiej ;)ja za Was tez trzymam kciuki i obserwuje
JestemMarzycielka lubi tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Ja wchodzę do Mundka bez problemu
Ej Mundek twój nick się wziął od księżyca ? Sorry za głupie pytanie ale moja mama zawsze jak jest czyste niebo i księżyc mocno świeci to mówi "Kurwa znów nie zasnę jebany mundek znów świeci"JestemMarzycielka, ZakręconaOna, Mundek lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
ZakręconaOna wrote:Ona normalna sprawa uwierz:) nie ma CP się zmuszać narazie do niczego , taki okres ciąży , najgorszy według mnie . 1 trymestr a potem 3
-
Alicja92 wrote:Asmee zycze Ci tego z calego serca.
Ja tez wmuszam w siebie jedzenie. Do tego biegunkopodobne sie przypaletalo yhh. Od zaparc do przynajmniej 2 wizyt w wc.
Dziekuje kobietki za gratulacje -
ZakręconaOna wrote:Zaparcia boże skąd Ja je znam:) mecze się odkąd pamietam w ciąży z nimi .
Oj Ja na poczatku rezygnowałam w Pl prawie ze wszystkiego haha prócz słodyczy: D
Wcześniej nie zawsze można było odmówić, żeby nie urazić kogoś.
A zaparcia mam nadzieję, że też mi przejdą niedługo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 15:34
-
hehe uśmiałam się z historii o księżycu
jednak nie od tego wziął się mundek tak poprostu wymyslałysmy kiedys sobie przezwiska a że ja mam na imie Monika to któraś rzuciła że bedzie mundek i juz tak zostało
a co do testu to nie wiem... może 29 jesli wogóle sens bedzie robić staram sie nie nakrecac i na nic nie liczyc bo na pocztku te temperatury strasznie mnie denerwowały wiec troche odpuszczam
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
ZakręconaOna wrote:Przejść na pewno przejdą ale kiedy to jak będą miały humor hahaha
A rodzinka wie o ciąży czy narazie nie mówiliście ?Będę najwyżej wcinała śliwki suszone i kiwi, bo to mi zawsze pomagało
Jeszcze nikt nie wie. Najpierw chciałam poczekać do serduszka, a potem stwierdziłam, że jak tyle wytrzymałam to i te kilka dni wytrzymam i dopiero jak będziemy w Polsce chcemy powiedzieć. Chcę zobaczyć reakcjęMamy już nawet plany opracowane
W ogóle to chciałam po I trymestrze powiedzieć, ale z mdłościami teraz nie udałoby mi się ukryć nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 15:57