Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakreconaOna - mam najdzieje ze czas pomoze i nie bede musiała biegac z mężem po lekarzach
Narazie odpuszczam do stycznia.
w czerwcu bedziemy jechac na slub kumpla no i bardzo chcialabym byc na tym slubie albo z dzidzia albo w maks 7miesiacu
Bo później pewnie ciezko sie chodzi itp
W kazdym razie musze wrzucic na luz troszkęodpuszczam mierzenie temperatur i testy owulacyjne.
Zawsze mialam bardzo regularne @ co 29dni a ostatnio chyba przez to wyczekiwanie 2 kresek różnie wychodzi bo nawet co 32dni.
-
Wiesz rybcia okresy ze są regularne nie znaczy ze owulację są np. Ale oby u was było ok !
Ja jestem w 7 miesiącu i chodze normalnie hahaha
Ja sobie tak gadalam bo wesele w marcu znajomego miało być ze a będę juz gdzieś w 5 miesiącu na bank w terminie jego ślubu bo myslalam ze zajde o a zaszlam tak ze byłam w 3nie ustalaj terminu zajścia bo ci życie plany pokrzyżuje serio , ja bynajmniej tak mam: p
-
Hm.. Wiecie co, ryby?
Dzwonił do mnie Pan doktor, bo miałam mu wysłać wyniki bhcg i powiedział, ze bardzo ładny wynik mam.Mówił, że ten wynik oznacza, że jestem w ciąży!
Kazał za tydzień zrobić powtórkę bety + progesteron + tsh + ft4
Jupiii!Mundek, Carmen1724 lubią tę wiadomość
Udało się!
-
Oszczędzaj się rybciu ! Oszczedzaj
A mnie dzień minął megaaaaaa nudnonoc słabą miałam to i potem dzień słaby , wstalam o 6 potem lezalam , sniadanko itp a potem o 13 zamknelam oko i obudzilam się o 18 ! :o a teraz gadam z Mama na skype i próbuje przysnac a tu dupa juz
-
ZakręconaOna wrote:Wiesz rybcia okresy ze są regularne nie znaczy ze owulację są np. Ale oby u was było ok !
Ja jestem w 7 miesiącu i chodze normalnie hahaha
Ja sobie tak gadalam bo wesele w marcu znajomego miało być ze a będę juz gdzieś w 5 miesiącu na bank w terminie jego ślubu bo myslalam ze zajde o a zaszlam tak ze byłam w 3nie ustalaj terminu zajścia bo ci życie plany pokrzyżuje serio , ja bynajmniej tak mam: p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicja92 wrote:Pasztetowa super! Zapraszam na bbf i kwietniowki!!!!
Ja jutro beta. Kobietki jakie wyniki 13dpo mialyscie?
No ja wczoraj miałam 12dpo i miałam wynik 91,75. To pewnie tak jak ZakręconaOna mówi - u każdej wygląda to inaczej.Udało się!