Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski jak lekarze przepisuja to znaczy , ze bezpieczne:)
Pasztetowa no dzwiganie niebezpieczne jest
Ona no to Twoja lekarka Ci tak akurat kazała ale od drugie trymestru z DHA witaminki ale jak zaczniesz brać od 1 to lepiej tylko a na pewno nie gorzej:) ale to każdego osobista decyzja , ja bralam ale wymioty miałam wielkie a tabletki poglebialy je u mnie wiec lekarz kazał nie brać ich wgle , jestem w 27 tyg od 26 zaczelam na nowo braći z dzieckiem ok i lekarz chwali je a wczesniej bralam jod , na tarczycę lek , kwas foliowy i witamina c i b plus magnez
-
Biedroneczka29 wrote:Zakręcona pójdę w 20tygodniu
bedzie dobrze? Kurde mnie juz dupa od siedzenia zczyna bolec
W necie pisza ze niby od 18 stego ale ja dzwonilam po wielu to nie chcieli robić tak wcześnie bo nie ma sensu , najlepiej iść od 21 skończonego podobno ale lec 20t0 dni będzie ok:) -
panipasztetowa wrote:Kurcze, ja jestem nadal pod wrażeniem, że się udało...
Ale z dnia na dzień mam coraz więcej pryszczy na pysku. ;/ Masakra. ;/
Także obys nie miakla jak ja ze cie na cala ciążę wysypie chociaż sorka w 5 miesiącu przestało mnie wysypywac i niedawno znów zaczęło -
Ja już widzę jak będę wyglądać w ciąży.. teraz cerę mam nie najlepszą, a co dopiero później.. ;/ No ale czego się nie robi, żeby mieć upragnionego dzidziusia.
Dzwonili mi, że weekend pracujący. Huh, chociaż tyle dobrego, że nei będę myśleć ciągle o testowaniu ;d -
ZakręconaOna wrote:Laski jak lekarze przepisuja to znaczy , ze bezpieczne:)
Pasztetowa no dzwiganie niebezpieczne jest
Ona no to Twoja lekarka Ci tak akurat kazała ale od drugie trymestru z DHA witaminki ale jak zaczniesz brać od 1 to lepiej tylko a na pewno nie gorzej:) ale to każdego osobista decyzja , ja bralam ale wymioty miałam wielkie a tabletki poglebialy je u mnie wiec lekarz kazał nie brać ich wgle , jestem w 27 tyg od 26 zaczelam na nowo braći z dzieckiem ok i lekarz chwali je a wczesniej bralam jod , na tarczycę lek , kwas foliowy i witamina c i b plus magnez
Ja od II sobie zacznę, bo w I witaminy często potęgują mdłości i wymioty, a ja i tak mdłości mam dość duże, więc wolę sobie nie dokładać -
Asmee wrote:Ja już widzę jak będę wyglądać w ciąży.. teraz cerę mam nie najlepszą, a co dopiero później.. ;/ No ale czego się nie robi, żeby mieć upragnionego dzidziusia.
Dzwonili mi, że weekend pracujący. Huh, chociaż tyle dobrego, że nei będę myśleć ciągle o testowaniu ;d
Ja mam nadzieje ze moja buzia po ciąży wróci do ladu do składu , nie ma tragedii podobno ale ja osobiście źle się czuje z taka gęba ! :p -
ona. wrote:Wiadomo, że co lekarz to może inaczej zdecydować i każdy może sam wybrać od kiedy brać witaminki. Ja tylko napisałam co mi powiedziała moja lekarka i co tutaj jest praktykowane
Ja od II sobie zacznę, bo w I witaminy często potęgują mdłości i wymioty, a ja i tak mdłości mam dość duże, więc wolę sobie nie dokładać
Ale pasztetowa zacznij na spokojnie , nie każda ma mdłości itp hihi -
A ja w liceum miałam okropny trądzik i raczej mam cerę problematyczna zawsze przed @ jakis zaskórniak wylazł i tez sie bałam jak bede w ciąży co to bedzie a jak narazie jest super
A to pójdę na to usg 4d w 21tboshe jeszcze tyle czasu haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 13:38
-
Nooo , dlatego mowie może być zupełnie odwrotnie z ta cera , sama biedroneczka potwierdza hihi
Noo idź idź
Jejku no jeszcze trochę zobaczysz jak to zleci ! A Ja się będę na porodowke juz szykować i czekać jak na szpilkach: o aAaaaaaaaaaaaa !boze jakie to piękne , października doczekać się nie mogę . Aż przytule i ucaluje moje maleństwo ! Aż łza się mi zakrecila
Mundek, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:A ja w liceum miałam okropny trądzik i raczej mam cerę problematyczna zawsze przed @ jakis zaskórniak wylazł i tez sie bałam jak bede w ciąży co to bedzie a jak narazie jest super
A to pójdę na to usg 4d w 21tboshe jeszcze tyle czasu haha
Ja też, wiecznie z tapetą na mordce latałam ;d ale teraz lepiej nie jest. Na @ wychodzą, na owu też.. zanim się zagoją to już są następna ;/Martoszka, Mundek lubią tę wiadomość