X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona. no faktycznie trochę się najedziesz, oby Ci czas zleciał jak najszybciej ;)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona powodzonka ! Tabletkę weź z pol h przed droga:)
    Buziaki i odezwij się jak dojedziecie .
    Pasztetowa na pewno nie masz co :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, musze trochę posprzątać.. A tak mi się nie chce. :P

W dodatku powiem Wam, że jakieś dziwne uczucie.. Jakby to powiedzieć... Niby muszę iść za potrzebą, a tak na dobrą sprawę, to jak bym zaparcia miała. ;/ Tak mi jakoś kurde ciężkawo. :P :P

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipasztetowa mam tak nie raz a tak właśnie u mnie zaczynaja się zaparcia :(

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem co czujesz Panipasztetowa. od kilku dni tak mam :/ co nigdy nie miałam z tym problemu...

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany ale mnie dziś glowa boli. :(
    Obiad się pichci , mój D buszuje po necie a za godzinę wychodzi do pracy a Ja leże odpoczywam , kręgosłup mi odpada normalnie: ( szok ... Jeszcze ta glowa

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 24 lipca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    O rany ale mnie dziś glowa boli. :(
    Obiad się pichci , mój D buszuje po necie a za godzinę wychodzi do pracy a Ja leże odpoczywam , kręgosłup mi odpada normalnie: ( szok ... Jeszcze ta glowa

A mnie brzuch - niby boli, niby nie. Niby jak na glod, niby nie. W głowie mi się kręci. Za dużo wrażeń chyba dzisiaj. :P
    Szok. :P

I to tak całą ciążę będzie? :d

A propo obiadku, to my mieliśmy jajko sadzone z ziemniakami w mundurkach i kalafiorek z bułką tartą. :d

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 19:10

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie , będzie się zdarzać ale nie codziennie hihi
    Smaczne smaczne kochana tez . :)
    My juz po obiadku ale zjadlam odrobinke a kuzwa pekam dosłownie: (
    Nie wiem jakoś mi się żołądek skurczył przez dwa dni chyba: D bo malo jadlam ...
    A teraz pięknie pieka się papryczki , Ja czekam na Harrego:) i zmieniam pościel , kąpiel i wyrko :) odpoczynek zasłużony ( haha jakbym nie wiem jak się narobila )

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane! Jest beta! 171!!!! <3 strasza blizniakami haha! ;)

Biedroneczka29, karolcia9230, panipasztetowa, Carmen1724 lubią tę wiadomość

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona No ja sie kochana Tobie nie dziwie ze sie doczekać nie możesz :) ja teraz czekam na brzuszek aby sie nim nacieszyć pójść na sesje i pozniej mogę rodzic :) a powiedz mi boisz sie porodu,czy jeszcze nie myślisz o tym ? Na kiedy masz termin ?

Alicja wow to moze faktycznie będzie podwójne szczęście :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja, gratulacje! :)

Jak tal narzekacie to ja swoje dołożę - tak mnie cycki bolą, że normalnie się dotknąć nie mogę ;/

A o obiedzie przez to wszystko zapomniałam. Wyszłam z przyjaciółką, żeby trochę poplotkować.. i jakoś tak dopiero teraz wzięło mnie na jedzenie.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • karolcia9230 Znajoma

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jeszcze jakis czas temu ustalalam sobie terminy ale nic z tego wyszlo wiec teraz nic juz nie planuje :P
    Glownie zalezalo mi na tym zeby byc na tym weselu za rok w czerwcu. No ale jesli jednak wyjdzie tak ze zajde przed koncem roku to bede sie cieszyć i cos sie wymyśli. Najwyzej bede sie turlac na weselu :D ale najwazniejsze ze dzidzia bedzie :D
    Nie znam sie czy te testy owulacyjne prawde pokazuja czy nie ale jesli tak to owulacje u mnie sa ;)
    Temperature mierzyłam tylko 2mies ale skoki tez byly.

• Asmee Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia, testy pokazują tylko czas, w którym owulacja może wystąpić ale nie musi. Jedynym potwierdzeniem (poza monitoringiem) jest obserwacja skoku temp. :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja92 wrote:
    Kochane! Jest beta! 171!!!! <3 strasza blizniakami haha! ;)

Super! :) A który to twój dpo? :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Nie , będzie się zdarzać ale nie codziennie hihi
    Smaczne smaczne kochana tez . :)
    My juz po obiadku ale zjadlam odrobinke a kuzwa pekam dosłownie: (
    Nie wiem jakoś mi się żołądek skurczył przez dwa dni chyba: D bo malo jadlam ...
    A teraz pięknie pieka się papryczki , Ja czekam na Harrego:) i zmieniam pościel , kąpiel i wyrko :) odpoczynek zasłużony ( haha jakbym nie wiem jak się narobila )

A ja zjadłam takie jedno jajko i teraz tak jakoś paskudne na żołądku... Szkoda gadać. :P

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia9230 wrote:
    No jeszcze jakis czas temu ustalalam sobie terminy ale nic z tego wyszlo wiec teraz nic juz nie planuje :P
    Glownie zalezalo mi na tym zeby byc na tym weselu za rok w czerwcu. No ale jesli jednak wyjdzie tak ze zajde przed koncem roku to bede sie cieszyć i cos sie wymyśli. Najwyzej bede sie turlac na weselu :D ale najwazniejsze ze dzidzia bedzie :D
    Nie znam sie czy te testy owulacyjne prawde pokazuja czy nie ale jesli tak to owulacje u mnie sa ;)
    Temperature mierzyłam tylko 2mies ale skoki tez byly.

Mi na przykład testy nie pokazywały nic, a potem się okazywało, że owulacja jednak była, bo ginekolog ją widział. ;) Także z testami różnie bywa. Ostatnio mi zadziałały. :D :D

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie ginekolog powiedział ze owulacji nie będzie a ona sama przyszła później , pierwsza moja naturalna i cieszę się 27 tygodniem ciąży ! Hihi
    Alicja super ale nie muszą być wcale bliźniaki hehe koleżanka 15dpo kiedyś miała bete 500 a urodziła jednego babelka:)
    Biedroneczko nie boje się porodu , czasem myślę o nim a wręcz coraz czesciej , kiedy co i jak to będzie ale bać się nie boje ani cc ani SN:) twarda sztuka ze mnie hehe
    Termin mam na 29 października ale mam takie przeczucie ze 2,3 tyg wczesniej babelek wyjdzie serio: D ale okaże sie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje ze bedzie jeden Okruch <3 licze na wymarzonego syna. Narazie jest Okruszek <3

Spac mi sie chce a spac nie moge :(

No i tak w ogole to dzieki dziewczyny <3

Pasztetowka, rozkrecamy kwietniowki! ;*

• Alicja92 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Kurde, musze trochę posprzątać.. A tak mi się nie chce. :P

W dodatku powiem Wam, że jakieś dziwne uczucie.. Jakby to powiedzieć... Niby muszę iść za potrzebą, a tak na dobrą sprawę, to jak bym zaparcia miała. ;/ Tak mi jakoś kurde ciężkawo. :P :P

Mialam to samo! Mi przeszlo ;)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Alicja kotus wszystko przed Wami , i to lepsze i to gorsze;)
    Strasznie się cieszę , ze udało Wam się w końcu :* i życzę to samo każdej nie zaciazonej jeszcze kobietce stad:)
    Jak kochane rozpoczynamy weekend ? Jakie plany ?
    Ja juz po sniadanku , oglądam powtórki starego M jak Miłość popijając koper włoski :) a później kąpiel , szykowanko ... Obiadek i lecimy na zakupy z misiem:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 366 367 368 369 370 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ