X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja leze. Znowu. Podbrzusze dalej pobolewa wiec lezymy zeby Okruszka nie draznic :)
    Tez przydaloby sie isc na zakupy, ale jak pomysle o tych tlumach i tych dusznosciach to jednak wybieram lozko :) moze na spacerek pojde z siostra, mloda i pieskiem.
    Swoja droga dzieciaki w tych czasach sa strasznie rozwydrzone i same nie wiedza czego chca yhhh!

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja nie mecz siebie i dziecka bólami , weź nospe i jak przejdzie to ruszaj
    A co do tego ze dzieci są rozwydrzone to uważam , ze kwestia wychowania ...

panipasztetowa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej. :)
    A ja jak zwykle mnóstwo roboty. Nie dadzą mi poleżeć. Już się ze mnie śmiali, że ten mój brak apetytu i małe nudności, to moje wymysły... Eh..

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wgle się nie przejmuj ! Olewaj i jak potrzebujesz to wypoczywaj
    W ciąży masz prawo do tego wszystkiego a jak będzie Ci się wymiotowac chciało to zrzygaj się przed nimi i zapytaj czy to tez roztwór twojej wyobraźni: D

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 25 lipca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    A wgle się nie przejmuj ! Olewaj i jak potrzebujesz to wypoczywaj
    W ciąży masz prawo do tego wszystkiego a jak będzie Ci się wymiotowac chciało to zrzygaj się przed nimi i zapytaj czy to tez roztwór twojej wyobraźni: D

Oj tam. :) I tak mam spory luz. :D Trochę się tylko wkurzyłam tym gadaniem, że sobie wymyślam. :P

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png

Wysłany: 25 lipca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, wg kalkulator przyrostu hcg na belly friend mój przyrost z poniedziałku na czwartek jest poniżej normy..

W pon było 13,61, a w czwartek 91,75. Naprawdę tak źle?

Edit.
    Okazało się, że pomyliłam godziny. :) Teraz przyrost jest ok. :) Wynosi od pon. do czw. ok. 246%. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 11:56

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie !!! :D nie patrz na kalkulatory , prawidłowy przyrost jest od 60% :)

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 25 lipca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak w ogóle Wam dzień mija? :)

Dziś moj mąż zażyczył sobie kebaba na obiad. :P Ja chyba też troszkę skubnę, bo w sumie bym sobie zjadła, chociaż pewnie dwa gryzy wezmę i będę miała dość. Tak mam ze wszystkim ostatnio. ;/

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj Zakrecona, niby dobrze ta moha chrzesniaczka wychowana a taka nieznosna, ze szok! I tak ja kocham <3
    Ja chyba tez jeszcze raz bete zrobie. Troche schizuje brakiem objawow. Chociaz to dopiero 14dpo <3

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    A jak w ogóle Wam dzień mija? :)

Dziś moj mąż zażyczył sobie kebaba na obiad. :P Ja chyba też troszkę skubnę, bo w sumie bym sobie zjadła, chociaż pewnie dwa gryzy wezmę i będę miała dość. Tak mam ze wszystkim ostatnio. ;/
    Normalnie kochana , normalne:)
    Alicja no żadne dziecko jak i rodzic nie jest idealny ale uważam ze takie rzeczy i tak wychodzą z wychowania:) wiesz Ja nie mowie ze ktoś dziecko źle wychował ale najwidoczniej rozpiescil z czymś albo przmyka oko i mama dlatego terror siac próbuje , każde dzieciątko się kocha hihi
    Nie schizuj objawami kobieto , dopiero wszystko przed Toba ! Ty dopiero masz 4t 0d ciąży ... Ja pierwsze objawy dostalam w 7 t ciąży , każda ciąża jest inna ... Jedne dostają w 4 drugie w 9 nawet a inne wcale:)
    Cieszę się ze na razie cie nic mię rusza uwierz !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 12:20

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasztetowa my dziś skoczymy do KFC na kubelek w trakcie zakupów ! :D ale to późnym południem , na obiad w domciu mamy dziś miesko z wczoraj a bardziej mój D , karkoweczka tylko mis dzisiaj z ryżem plus mizeria a Ja papryczka faszerowana mieskiem plus ziemniaczki i mizeria:) nic specjalnego ale ważne ze smaczne
    Zjadlam przed chwila krokieta z pieczarka i serem: o aż w szoku jestem , Ja pieczarek od roku jeść nie mogłam , rosły w buzi a w ciąży to juz wgle a ten krokiet o matko ! Zakochalam się normalnie serio . Przepyszny ! A wczoraj kupilismy 5 na szybkie chapniecie bo padalismy z głodu przed zakupami a ja popieprzylam pudełka i zamiast wsiąsc z farszem ala ruskie to dziablam z pieczarka mi na poczatku mega zła byłam ale są pyszne !!! Co nie zmienia faktu ze w niczym innym i wgle pieczarek jeść nie będę bo nie lubię:)
    Muszę wziasc się za sobotnie sprzatanko . :)
    Ale najpierw chwile odpoczne przed tv bo najadlam się tym krokietem , a jeszcze zrobię pyszny koktajl z jabłek , kiwi i grejpfruta <3 mniaaaaam .
    A później lecimy na szal zakupów dla Oskarka ! Kocham takie zakupy , gorzej z naszym portfelem hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 12:27

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 25 lipca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Pasztetowa my dziś skoczymy do KFC na kubelek w trakcie zakupów ! :D ale to późnym południem , na obiad w domciu mamy dziś miesko z wczoraj a bardziej mój D , karkoweczka tylko mis dzisiaj z ryżem plus mizeria a Ja papryczka faszerowana mieskiem plus ziemniaczki i mizeria:) nic specjalnego ale ważne ze smaczne
    Zjadlam przed chwila krokieta z pieczarka i serem: o aż w szoku jestem , Ja pieczarek od roku jeść nie mogłam , rosły w buzi a w ciąży to juz wgle a ten krokiet o matko ! Zakochalam się normalnie serio . Przepyszny ! A wczoraj kupilismy 5 na szybkie chapniecie bo padalismy z głodu przed zakupami a ja popieprzylam pudełka i zamiast wsiąsc z farszem ala ruskie to dziablam z pieczarka mi na poczatku mega zła byłam ale są pyszne !!! Co nie zmienia faktu ze w niczym innym i wgle pieczarek jeść nie będę bo nie lubię:)
    Muszę wziasc się za sobotnie sprzatanko . :)
    Ale najpierw chwile odpoczne przed tv bo najadlam się tym krokietem , a jeszcze zrobię pyszny koktajl z jabłek , kiwi i grejpfruta <3 mniaaaaam .
    A później lecimy na szal zakupów dla Oskarka ! Kocham takie zakupy , gorzej z naszym portfelem hahaha

Kurde od czasu do czasu można sobie pozwolić na takie 'świństwa' :D

A jak tam Twoje zakupy bobaskowe? :D

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Alicja spokojnie ja do dziś nie mam objawów :) z poczatku pobolewal mnie tylko brzuch jak na @ i moze bardziej senna byłam a tak to nic a nic :)

A ja dzis rano wstałam z mężem do pracy i z nim pojechałam wyprał dywan,wracając do domu zajechaliśmy na zakupy po powrocie do domu poszłam spac a maz szalał w kuchni robiąc lazanię :)

Zakręcona udanych zakupow :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 12:52

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raz na ruski rok owszem można ! :D
    Na razie mam w domciu tylko bluzę taka świetną pikowana szara i łapki nie drapki 3 pary:) i tyle haha także bez szaleństwa
    A dziś idziemy po butelki , smoka , kosmetyki, ciuszki itp
    Aaaa zapomniałabym , wózek mamy zamówiony za 4 dni będzie i lozeczko czeka juz:)
    Ale to w pl lozeczko i wózek bo tam rodze , reszta w paczkę pójdzie co potrzeba i resztę dokupie w pl tez:)
    Materac , kocyki itp wszystko w pl juz bo zajebista stronke wychaczylam !
    Wpiszcie sobie kolorowodosnu . pl:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Witajcie :)

Alicja spokojnie ja do dziś nie mam objawów :) z poczatku pobolewal mnie tylko brzuch jak na @ i moze bardziej senna byłam a tak to nic a nic :)

A ja dzis rano wstałam z mężem do pracy i z nim pojechałam wyprał dywan,wracając do domu zajechaliśmy na zakupy po powrocie do domu poszłam spac a maz szalał w kuchni robiąc lazanię :)

Zakręcona udanych zakupow :)
    Mmmmm maz kucharzyna :D
    Drzemeczka popołudniowa powiadasz hihi
    Nie dziękuje , mam nadzieje ze będą świetne

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona tak moj maz bardzo lubi szaleć w kuchni co mnie bardzo cieszy bo ja nie bardzo :) on szykuje a ja sprzątam po kucharzeniu i tak sie uzupełniamy we wszystkim :) pozniej pojedziemy gdzies do jakis sklepików dla dzieci :) ja chuba tez bede mebelki łóżeczko i wozek kupowac w pl bo tutaj jeszcze nic nie skradło mego serca :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 25 lipca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny 33 dc, jakieś około 15dpo, test wczoraj negatywny. Nie z porannego moczu.
    Co o tym mysleć?
    Beta dopiero w poniedziałek :/

7470gov3xicgdrhg.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoria, nie myśleć! :) Pójdziemy sobie w poniedziałek na betę, to będziemy wiedziały :) U mnie sytuacja podobna.

astoriaa, ZakręconaOna, Carmen1724 lubią tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 25 lipca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee staram się nie myśleć jak mogę ;)
    Będziesz jeszcze sikanego robić, czy już to olewasz?

7470gov3xicgdrhg.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jutro z rana sobie zrobię, bo leży jeden w domu.. ale nie spodziewam się, że coś wyjdzie. Stawiam na betę. Generalnie mam dziwne wrażenie, że to nic innego jak spóźniająca się @.

uwo9gov3ad3vq34d.png
‹‹ 367 368 369 370 371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ