Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja leze. Znowu. Podbrzusze dalej pobolewa wiec lezymy zeby Okruszka nie draznic
Tez przydaloby sie isc na zakupy, ale jak pomysle o tych tlumach i tych dusznosciach to jednak wybieram lozkomoze na spacerek pojde z siostra, mloda i pieskiem.
Swoja droga dzieciaki w tych czasach sa strasznie rozwydrzone i same nie wiedza czego chca yhhh! -
A wgle się nie przejmuj ! Olewaj i jak potrzebujesz to wypoczywaj
W ciąży masz prawo do tego wszystkiego a jak będzie Ci się wymiotowac chciało to zrzygaj się przed nimi i zapytaj czy to tez roztwór twojej wyobraźni: D
panipasztetowa lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:A wgle się nie przejmuj ! Olewaj i jak potrzebujesz to wypoczywaj
W ciąży masz prawo do tego wszystkiego a jak będzie Ci się wymiotowac chciało to zrzygaj się przed nimi i zapytaj czy to tez roztwór twojej wyobraźni: D
Oj tam.I tak mam spory luz.
Trochę się tylko wkurzyłam tym gadaniem, że sobie wymyślam.
Udało się!
-
Kurde, wg kalkulator przyrostu hcg na belly friend mój przyrost z poniedziałku na czwartek jest poniżej normy..
W pon było 13,61, a w czwartek 91,75. Naprawdę tak źle?
Edit.
Okazało się, że pomyliłam godziny.Teraz przyrost jest ok.
Wynosi od pon. do czw. ok. 246%.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 11:56
Udało się!
-
panipasztetowa wrote:A jak w ogóle Wam dzień mija?
Dziś moj mąż zażyczył sobie kebaba na obiad.Ja chyba też troszkę skubnę, bo w sumie bym sobie zjadła, chociaż pewnie dwa gryzy wezmę i będę miała dość. Tak mam ze wszystkim ostatnio. ;/
Alicja no żadne dziecko jak i rodzic nie jest idealny ale uważam ze takie rzeczy i tak wychodzą z wychowania:) wiesz Ja nie mowie ze ktoś dziecko źle wychował ale najwidoczniej rozpiescil z czymś albo przmyka oko i mama dlatego terror siac próbuje , każde dzieciątko się kocha hihi
Nie schizuj objawami kobieto , dopiero wszystko przed Toba ! Ty dopiero masz 4t 0d ciąży ... Ja pierwsze objawy dostalam w 7 t ciąży , każda ciąża jest inna ... Jedne dostają w 4 drugie w 9 nawet a inne wcale:)
Cieszę się ze na razie cie nic mię rusza uwierz !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 12:20
-
Pasztetowa my dziś skoczymy do KFC na kubelek w trakcie zakupów !
ale to późnym południem , na obiad w domciu mamy dziś miesko z wczoraj a bardziej mój D , karkoweczka tylko mis dzisiaj z ryżem plus mizeria a Ja papryczka faszerowana mieskiem plus ziemniaczki i mizeria:) nic specjalnego ale ważne ze smaczne
Zjadlam przed chwila krokieta z pieczarka i serem: o aż w szoku jestem , Ja pieczarek od roku jeść nie mogłam , rosły w buzi a w ciąży to juz wgle a ten krokiet o matko ! Zakochalam się normalnie serio . Przepyszny ! A wczoraj kupilismy 5 na szybkie chapniecie bo padalismy z głodu przed zakupami a ja popieprzylam pudełka i zamiast wsiąsc z farszem ala ruskie to dziablam z pieczarka mi na poczatku mega zła byłam ale są pyszne !!! Co nie zmienia faktu ze w niczym innym i wgle pieczarek jeść nie będę bo nie lubię
Muszę wziasc się za sobotnie sprzatanko .
Ale najpierw chwile odpoczne przed tv bo najadlam się tym krokietem , a jeszcze zrobię pyszny koktajl z jabłek , kiwi i grejpfrutamniaaaaam .
A później lecimy na szal zakupów dla Oskarka ! Kocham takie zakupy , gorzej z naszym portfelem hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 12:27
panipasztetowa lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Pasztetowa my dziś skoczymy do KFC na kubelek w trakcie zakupów !
ale to późnym południem , na obiad w domciu mamy dziś miesko z wczoraj a bardziej mój D , karkoweczka tylko mis dzisiaj z ryżem plus mizeria a Ja papryczka faszerowana mieskiem plus ziemniaczki i mizeria:) nic specjalnego ale ważne ze smaczne
Zjadlam przed chwila krokieta z pieczarka i serem: o aż w szoku jestem , Ja pieczarek od roku jeść nie mogłam , rosły w buzi a w ciąży to juz wgle a ten krokiet o matko ! Zakochalam się normalnie serio . Przepyszny ! A wczoraj kupilismy 5 na szybkie chapniecie bo padalismy z głodu przed zakupami a ja popieprzylam pudełka i zamiast wsiąsc z farszem ala ruskie to dziablam z pieczarka mi na poczatku mega zła byłam ale są pyszne !!! Co nie zmienia faktu ze w niczym innym i wgle pieczarek jeść nie będę bo nie lubię
Muszę wziasc się za sobotnie sprzatanko .
Ale najpierw chwile odpoczne przed tv bo najadlam się tym krokietem , a jeszcze zrobię pyszny koktajl z jabłek , kiwi i grejpfrutamniaaaaam .
A później lecimy na szal zakupów dla Oskarka ! Kocham takie zakupy , gorzej z naszym portfelem hahaha
Kurde od czasu do czasu można sobie pozwolić na takie 'świństwa'
A jak tam Twoje zakupy bobaskowe?Udało się!
-
Witajcie
Alicja spokojnie ja do dziś nie mam objawówz poczatku pobolewal mnie tylko brzuch jak na @ i moze bardziej senna byłam a tak to nic a nic
A ja dzis rano wstałam z mężem do pracy i z nim pojechałam wyprał dywan,wracając do domu zajechaliśmy na zakupy po powrocie do domu poszłam spac a maz szalał w kuchni robiąc lazanię
Zakręcona udanych zakupowWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 12:52
-
Raz na ruski rok owszem można !
Na razie mam w domciu tylko bluzę taka świetną pikowana szara i łapki nie drapki 3 pary:) i tyle haha także bez szaleństwa
A dziś idziemy po butelki , smoka , kosmetyki, ciuszki itp
Aaaa zapomniałabym , wózek mamy zamówiony za 4 dni będzie i lozeczko czeka juz:)
Ale to w pl lozeczko i wózek bo tam rodze , reszta w paczkę pójdzie co potrzeba i resztę dokupie w pl tez:)
Materac , kocyki itp wszystko w pl juz bo zajebista stronke wychaczylam !
Wpiszcie sobie kolorowodosnu . pl:) -
Biedroneczka29 wrote:Witajcie
Alicja spokojnie ja do dziś nie mam objawówz poczatku pobolewal mnie tylko brzuch jak na @ i moze bardziej senna byłam a tak to nic a nic
A ja dzis rano wstałam z mężem do pracy i z nim pojechałam wyprał dywan,wracając do domu zajechaliśmy na zakupy po powrocie do domu poszłam spac a maz szalał w kuchni robiąc lazanię
Zakręcona udanych zakupow
Drzemeczka popołudniowa powiadasz hihi
Nie dziękuje , mam nadzieje ze będą świetne -
Zakręcona tak moj maz bardzo lubi szaleć w kuchni co mnie bardzo cieszy bo ja nie bardzo
on szykuje a ja sprzątam po kucharzeniu i tak sie uzupełniamy we wszystkim
pozniej pojedziemy gdzies do jakis sklepików dla dzieci
ja chuba tez bede mebelki łóżeczko i wozek kupowac w pl bo tutaj jeszcze nic nie skradło mego serca