Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczko nie boj się
Przepraszam , nie chcialam Cie nastraszyć , po prostu lepiej wiedzieć co może LECZ NIE MUSI być przyczyna . Mowie no Ja miałam podobne objawy a okazało się , ze uczulenie na płyn do prania najprawdopodobniej
Także bądź spokojna rybcia , do lekarza na krew i juz:) ale w kierunku cholestazy jak cos bo w zwykłej morfologi Ci to nie wyjdzie .
Hera no to być może nie wiedzieli , podobno to dieta się zwalcza ale ważne ze Ci przeszło . -
panipasztetowa wrote:Hej dziewczyn.
Jak mija niedziela?
Ja wypoczywam w łóżeczku.
Właśnie koncze robić obiadek , dziś późniejszy bo trochę leniuchowalismy:)
Oglądam powtórkę Harrego i niedługo robię kąpiel z babelkami , male spa dla siebie -
Kochana nie możesz mieć takich myśli bo w końcu się źle skończy !!!
Mowie poważnie ...
Wiesz co Ja żadnych objawów nie miałam do 7 tc wgle !
Dopiero później tak nagle zlapaly mnie mdłości mega wielkie i ok 9/10 tygodnia wymioty:)
A takto w miedzy czasie jak kichalam to bolala mnie macica ale to normalne jak później uspokoił mnie lekarz:) wiec kazał schylac się jak mam kochać lub kaslac .
Jajniki czasami ciagnelypiersi delikatnie zaczęły bolec kolo 7 tyg tez tak jak pojawiły się wymioty:) i to wszystko chyba:)
-
Błękitna to są suwaczki
wejdź na stronę suwaczek.pl utwórz swój suwaczek skopiuj sobie kod suwaczka. W ustawieniach wejdź w społeczność i na samym dole masz "Twój podpis na forum" i wklej ten kod suwaczka i zapisz i gotowe
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Błękitna wrote:czy to prawda że we wczesnej ciąży nie powinno się robić badania USG dopochwowo?
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
we wczesnej ciąży nic nie widać przez brzuch, tylko dopochwowo się bada.
Mordeczka jutro zrobię z porannego, może coś będzie wiadomo. Dzisiaj sikam co 5 minut więc może to dlatego
Tak czy siak się chyba zapiszę na czwartek do lekarz, bo cykl 35 dni to nie jest normalne u mnie...