Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry
wyspalyscie sie?? Bo mi cala noc snily sie koszmary i od razu obudzilam sie zmeczona:/
Przykro mi Asmee moze w nastepnym cyklu sie uda. Wiem co czujesz i nie martw sie zaraz i ja do Ciebie dołączęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 06:36
-
Dzien dobry
Asme szkoda,ale w kolejnym cyklu nowa szansa
Ja w nocy spałam duzo lepiej moze z 2-3razy sie przebudzilam No i nie miałam przed spaniem tego swędzenia cos mi sie wydaje ze moze mam uczulenie na taki płyn migdałowy do mycia bo ostatnio kupiłam a wczoraj sie nim nie myłam,ale nie wiem czy dobrze mysle,zobaczymy co bedzie dzisiaj wieczorem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, uszy do góry, uda się.
Mi przy 15 cyklu się udało. Teraz jakieś czarnowidztwo mnie dopada, ale muszę się wziąć w garść. Jestem jakaś rozdrażniona dziś... Ale to długa historia, szkoda gadać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:04
Udało się!
-
Hej wszystkim
Pasztetowa myśli pozytywne , wzywam je !!!
Nam się udało pierwszy raz w 18 cyklu ( poronilam) , potem udało się w 22 cyklu i nadal trwa to szczęście
Laseczki uda Wam się :* prędzej czy później
Biedroneczko Ja spalam tak dziwnie , niby dobrze , dwa razy tylko na siusiu ale jakoś tak inaczej: oWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:40