Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona zazdroszczę teściowej.
My to otwieramy własny biznes zeby byc niezależnym od nikogo. O! ❤️ Zrobiliśmy mini biznesplan, szukamy szukamy. I zaczynamy działać. Z ojcem nie chce mieć kontaktu. Napisałam zeby spierdalal i tylko mojemu przesłał pieniądze. Mam dosc. Nie chce takiego ojca. -
nick nieaktualny
-
Biedroneczko śliczna foteczka ! Ah aż 3 cm szczęścia hihihi
3 cm a jak pięknie widać jak się rozwija nie ?
Marzycielka dobrze zrobilas , olac dziada ! Jak można tak własne dziecko traktować ... Niech szuka sobie pracownika nie z rodziny zobaczymy czy tez będzie tak kozaczyl z wypłata jak go ktoś do sadu poda! -
Dziękuje
aaaaa i na 11stego umówiłam sie na to badanie na ten test ,ponieważ ten lekarz powiedział ze oni nie robią pomiaru jacyś nienormalni kasy chcą sie nachapac i tyle ,trudno 172€ nie majątek a bede miec spokojna głowę
-
Biedroneczko no jak wolisz ale pamietaj żebyś nie sugerowala się tym za mocno , bo w tych testach Pappa wychodzi u każdego dziecka jakas możliwość zachorowania na Downa , wodogłowie itp ... To tylko statystyka np. 1:2300000000
Może płeć poznasz po tych badaniach odrazu , w pl jak robią te testy to odrazy pokazuje się płeć dziecka z krwi jakoś oni cos tam odczyny robią .
W Pl prawie 2000 zł kosztują takie testy i robią je jak kobieta chce ,a jak jakiś problem jest na USG genetycznym pierwszym to wtedy darmo robią chyba ze skonczyla kobitka 35 lat:)
Ale w takim razie powodzonka -
Alicja dziękuj
test na sprawdzenie czy dzieciątko nie ma downa .
Zakręcona No oni tak człowiekowi napierdola do głowy ze ja wole isc a teraz jak mi napisałaś ze mogę poznać płeć to o boze tym bardziej sie cieszę ze sie zdecydowałamu nas ten test kosztuje 172€ i jak cos wyjdzie podejrzanego to wtedy kolejne badanie za 500€ ale to cos jakas igle sie wbija w brzuch i dziecku w główkę cos takiego na to za chu,,,, bym nie poszła wrrrrr
ide dla czystej formalności
-
No właśnie w tym testach pappa najczęściej wychodzi ze jest podejrzenie bo to mowie skale takie są podane np. 1:20000
W Pl płeć się pozna przy takich badaniach wiec i u Was tak powinno być , dziwne ze u Was za aminopunkcje płacić trzeba jakby cos wyszło źle ... Ja osobiście bym nie szła na to ale jak wolisz:)
A aminopunkcja to pobierają wody płodowe wiec jednak jest to zagrozenie dla ciąży bo naruszaja worek owodniowy ...