Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pasztetowa wszystko super będzie na pewno: )
Biedroneczko u Ciebie również . Pochwal nam się jak tam po USG:)
Marzycielka powiedz mi jeszcze ze on pensji nie chce wam dac: o?!
Ja jestem w szoku ogólnie dzisiaj nie...
Moja Tesciowa przeszła sama siebie !!!
Przyjechała dziś do Nas o 8:30 rano po paczki moje co zrobilam do Pl bo je zawoza to nie muszę wysyłać ... I nic nie mówiła , ze dokupiła cos czy cos wiecie , Ona kupiła nam wózek za 1799 zł wiec Ja juz nie chciałam od niej nic bo i tak dużo się wykosztowala z mężem .
Dostaje przed chwila fotke na FB , hej , dokupilam Wam parę rzeczy
A tam na fotce , kosmetyki dla dziecka , wielki kosz napek do tyleczka, wkładki laktacyjne , podgrzewacz , butelki , smoczki , szczotka do włosów dla małego , koc ocieplany taki zajebisty !
Skarpetusie dla małego
No wpadlam w szok bo kupiła mi większość cos miałam kupować w sierpniu i przysłać do Pl, i kolejne kilka ładnych stowek wyjebala bo zestaw butelek machnela za 150zl aventa plus podgrzewacz za 200 ponad o reszcie nie wspomne aż mi glupio serio: /
Babcia się poczuła ...chociaż wiedziała ze sami większość chcemy kupić no cóż jest juz to jest , podziekowalam kilka razy i tyle:) dorzuciła do paczki . -
Zakręcona to tylko sie cieszyć
pochwale sie na pewno ale wizytę mam dopiero o 17:20
aaaaaa wlasnie kurier przywiózł mi moja sokowirówkę aaaa od dzisiaj soczki domowe
a do mnie jutro przyjeżdża moja blizniara z facetem oraz koleżanka tez z facetem posiedzą u nas 3 dni a w sobote ruszamy razem nad morze aaaa i moja mamusia przygotowała dla mnie gołąbki pierogi ruskie i ogórkowa i siostra mi przywiezie 1200 km żarło bedzie do mnie jechać .
-
ZakręconaOna wrote:Pasztetowa wszystko super będzie na pewno: )
Biedroneczko u Ciebie również . Pochwal nam się jak tam po USG:)
Marzycielka powiedz mi jeszcze ze on pensji nie chce wam dac: o?!
Ja jestem w szoku ogólnie dzisiaj nie...
Moja Tesciowa przeszła sama siebie !!!
Przyjechała dziś do Nas o 8:30 rano po paczki moje co zrobilam do Pl bo je zawoza to nie muszę wysyłać ... I nic nie mówiła , ze dokupiła cos czy cos wiecie , Ona kupiła nam wózek za 1799 zł wiec Ja juz nie chciałam od niej nic bo i tak dużo się wykosztowala z mężem .
Dostaje przed chwila fotke na FB , hej , dokupilam Wam parę rzeczy
A tam na fotce , kosmetyki dla dziecka , wielki kosz napek do tyleczka, wkładki laktacyjne , podgrzewacz , butelki , smoczki , szczotka do włosów dla małego , koc ocieplany taki zajebisty !
Skarpetusie dla małego
No wpadlam w szok bo kupiła mi większość cos miałam kupować w sierpniu i przysłać do Pl, i kolejne kilka ładnych stowek wyjebala bo zestaw butelek machnela za 150zl aventa plus podgrzewacz za 200 ponad o reszcie nie wspomne aż mi glupio serio: /
Babcia się poczuła ...chociaż wiedziała ze sami większość chcemy kupić no cóż jest juz to jest , podziekowalam kilka razy i tyle:) dorzuciła do paczki .
Uła, no to nieźle.Ale faktycznie, też bym się chyba głupio poczuła, chociaż u nas pewnie też będzie podobnie.
No ale tak to już jest, że dziadkowie są po to, żeby rozpieszczać.
Udało się!