Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
JestemMarzycielka wrote:Biedroneczka ucałuj od Cioci Andzi groszka
Piękny!
Zakręcona. Ciagle walczę. Ale juz jadę po bandzie, i jak zajdzie potrzeba to zrobie piekło. Zasłużył. Za to co jakie moje życie mama miala przez niego i ja ..
Trzymam z Oskarkiem mocno kciukasy :* -
ZakręconaOna wrote:Dokładnie nie wiem co się tam wydarzyło u Was ale z tego co mowilas jak zachowywał sie do Ciebie wystarczyło żeby określić go czlowiekiem nie wartym niczego . walcz o swoje , należy ci się !!!
Trzymam z Oskarkiem mocno kciukasy :*
Kochana jak Ty sie czujesz w ogole? -
A ogólnie całkiem możliwie się czuje chociaż wczoraj strasznie się narobilam i na wieczór mnie tak rwa kulszowa napieprzala , ze nawet na łóżku się nie mogłam powiercic .
ale dziś ok
Dziś za to miałam wkurwa na wszystko , dosłownie na wszystko ...
Plakalam dziś tysiąc razy , hormony mi strasznie buzuja dzisiaj serio ale co zrobić no , ciąża:) mdli mnie jeszcze dziś ...
Zjadlam kinderka i mi przeszło troszeczke haha , misiek przed praca mi kupił na pocieszenie ... A teraz sama siedzę bo nisko w pracy: (
Wgle macica mi juz uciska na żołądek i wgle wszystko , ciężej ciut mi się oddycha i wgle mam brak apetytu ostatnio ... Jak zjem malenko to czuje się jak napasiona swiania , mały dzisiaj tak skopal mi trzustkę ze szok aż nie przyjemnie no cóż raz lepiej raz gorzej juz teraz -
Zakręcona poprawiam sie musiałam męża dopytać jakby cos z testu wyszło nie tak to to drugie badanie ma sie gratis ,jak bedzie tak ze poznam płeć to cieszę sie bardzo ze się na to zdecydowałam bo ja się piekielnie nie mogę doczekać kiedy poznam płeć hahah
Ciocia Andzia dziekujegroszek ucalowany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 22:59
-
Kochana chyba na wyniki bedziesz musiała chwile poczekać
bo to z krwi są te testy Pappa.
Będzie dobrze , szczególnie na jakąś płeć liczysz ? Chociaż wiadomo , ze najwazniejsze zdrówko maluszka .
Ja 11 mam USG:) strasznie ciekawa jestem ile urosła moja dzidzia wagowo w ciąży 4 tyg: D pewnie juz ładnie ponad kilogram będzie pupcis ważył ! :*
Także się żegnam , buziaki do jutra :*:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 00:27
-
Zakręcona ja tutaj jak robię zawsze krew to wyniki mam tego samego dnia za kilka godzin na internecie ale nie wiem jak z tym,ja bym chciała dziewczynkę i cos mi sie wydaje ze bedzie psikus i bedzie chłopczyk bo za bardzo chce dziewczynkę ,ale najważniejsze aby było zdrowe a kochać sie bedzie jednakowo bez różnicy na płeć
oooo fajnie to 11stego Razem wizytujemy
A tak w ogole to Dzien dobry
Ciocia Andzia my wlasnie wstaliśmy
I trzeba zabrać sie za porządki bo dzis goście z pl przyjeżdzają -
nick nieaktualny
-
Marzycielka Ja nie spalam juz od 6 rano: )
Potem zdrzemnelam się trochę , Ja juz nocami nie sypiam: ( walcze z ciazowa bezsennoscia ostatnio ...
Biedroneczko to jest trochę inne badanie niż zwykłą krew ale być może ze robią tak szybko , zapytać musisz:)
No wizytujemy razem :*
Ja to zawsze chciałam syna , zawsze ...
Nagle zaszlam w ciążę i czulam ze będzie dziewczynka do samego USG polowkkwego gdzie lekarz powiedział ze chłopak będzie:) hahah -
Znajdziesz kochana , znajdziesz !!! Zawsze chwile na to potrzeba ale uda się
Tez lubię rodzinke. Wózek mi przyszedł !!! Super:)
Ale wyobrazcie sobie , ze paczka przyszła przez DHL i koleś mamie nie chciał wnieść wózka na 4pietro które jest jak 8 , upierał się ze niby paczka wazy powyżej 30 kg i wgle i on nosić nie będzie , bezczelny ze sama sobie ma wnieść a ona z Amanda i Samuelem pod pacha ( dzieci którymi się opiekuje bo musiała wyjść w czasie pracy odebrać paczkę a przecież dzieci samych nie zostawi) zadzwonikla do sklepu z wózkami i powiedzieli ze do 31,5 kg dokładnie maja umowę podpisana i muszą wnieść , ze wózek cały wazy max 22 kg ze wszystkim z gondola , spacerowka itp wszystko ! A mam ze dziękuje i zadzwonili ze sklepu do dhla i tamten zjeby dostał mega wielkie i wniósł z fochem ... Kumacie gościa ? Haha