Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:A ile za cały dom bo nie skumalam w końcu ?!
A w milenium sprobujcie , moja Mama dostała 100000 zł , 1500 zł rata można zmniejszyć i na 8 lat:) przy zarobkach 1500 zł dostala -
Ev wrote:Cześć dziewczyny ! Przed wczoraj dołączyłam do Ovufriend , jest to wiec mój pierwszy cykl lecz drugi miesiąc starania się o maleństwo . Mam nadzieje ze jakos wspolnie damy sobie rady ! Pozdrawiam
)
W kupie razniej jak to się mówi wiec witamy. Opowiedz cos o sobie -
ZakręconaOna wrote:Poprobujcie w różnych:)
Fajnie ze się udaje fajnie . To nie dużo 125 za taki dom!Najlepiej że 2 tygodnie po tym jak się dowiedzieliśmy, że wujek sprzedaje i z nim rozmawialiśmy że chcemy kupić to zwróciła się do niego moja siostra cioteczna że też chce kupić więc 2 tygodnie później było by już po i okazja by przeleciała...
A ja to normalnie nie mogę już się doczekać jak tam zamieszkamy...jak sobie myślę o tym mieszkaniu to czasami aż zasnąć nie mogę
Ev witajWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 16:38
-
ZakręconaOna wrote:Hera no rozumiem , u Nas w łodzi 2 pokoje 40 m 2 w bloku kosztuje 150-180 tys
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 16:49
-
Dziewczyny mam problem...miałam bardzo ciężką noc bardzo bolal mi brzuch. Dwa dni temu zaczął mi się 7 TC od rana źle się czuje, mam nieustanne mdłości i nie dam rady się z łóżka podnieść tak mi się w głowie kręci. Nie wiem czy to normalne, chce mi się płakać.
-
Błękitna wrote:Dziewczyny mam problem...miałam bardzo ciężką noc bardzo bolal mi brzuch. Dwa dni temu zaczął mi się 7 TC od rana źle się czuje, mam nieustanne mdłości i nie dam rady się z łóżka podnieść tak mi się w głowie kręci. Nie wiem czy to normalne, chce mi się płakać.
Ale brzuch mnie zacmil rzadko jak na okres i wsio , jak cie bardzo boli powinnas do lekarza iść albo na własną rękę iść do apteki po luteine chociaż ! -
Błękitna wrote:A jeśli sama będę ją brała bez konsultacji z lekarzem to nie zaszkodzi?
Progesteron ciążę podtrzymuje w razie wu !
Ja mimo zdrowej ciąży jestem w 7 miesiącu a dalej lykam w razie wu lekarz dal ... Bo jestem np. Po poronieniu . Bierz standardowa dawkę 2x1 -
Hej dziewczyny.
Mój brzdąc ma 4 mm.
Mam 3 cm torbiel, ale lekarz mówił, że ona spokojnie się wchłonie do 12 tyg. Mam nadzieję, że będzie ok.
Między 10-14.08 mam iść na usg i będzie już serduszko prawdopodobnie.
Widzę, że mamy nową koleżankę - witaj.Heathera, Carmen1724 lubią tę wiadomość
Udało się!