Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie kochana przyjemnie , nic szczególnego nie robię ale przyjemnie.
Jestem u Teściowej wyleguje się w ogrodzie:) zaraz do McDonalda na kawke mrozona jedziemy :)wczoraj grila mieliśmy i odo jutra poludnia u Teściowej będziemy:)
A tobie kochana ? -
Hejo Wam
My też spędziliśmy miło weekndzik, najpierw byliśmy u moich rodziców a dzisiaj moja siostra z synami u nas była.
A i dzisiaj moja szwagierka urodziła synka
A mi coś się wydaje, że chyba nie doszło do zapłodnienia:/ Tak mi się wydaje, że to już za późno było 30 czerwca:/ że udało by się 28/29... ehhh
-
Marzycielka ketonal bierzesz na zwykły bol głowy ?? :o aż tak silny lek ???
Hera nie wiesz kochanie czy doszłoby DP tego zapłodnienia , nie każdy cykl jest owulacyjny u kobiety mega zdrowej nawet:)
Kochana nie doszło to następnym razem , wiary nie tracimy :*
A no i oczywiście gratulacje dla rodziców i Ciebie ciioteczkaHeathera lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Marzycielka ketonal bierzesz na zwykły bol głowy ?? :o aż tak silny lek ???
Hera nie wiesz kochanie czy doszłoby DP tego zapłodnienia , nie każdy cykl jest owulacyjny u kobiety mega zdrowej nawet:)
Kochana nie doszło to następnym razem , wiary nie tracimy :*
A no i oczywiście gratulacje dla rodziców i Ciebie ciioteczka
I dzięki za pocieszeniaZa 11 dni wszystsko będzie jasne
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Zakręcona. Ja mam problemy na tle neurologicznym. Nic mi nie pomoże oprócz tego. Od paru lat mam niestety z tym problem, i jestem pod stała opieka. Staram sie jak moge zeby inaczej to przeżyć, ale niestety... Spanie, spacer nic nie pomaga. Pare razy zemdlałam z tych boli, wiec biorę. Tym bardziej jak jestem sama. I tak juz mam te bóle coraz rzadziej
-
Hejoo co Wy jeszcze śpicie ? Wstajemyyyy
Co dzisiaj w planach ?
Mnie dopadł jakiś katar, ale chora się nie czuję tylko z nosa leci i jeszcze mam lekkie bule brzucha jak na okres
Dzisiaj muszę trochę po mieście połazić po sklepach Cv poskładać. I jeszcze na plac zabaw z synkiem bo obiecałam
U mojego od soboty zaczęły się żniwa i do późnej nocy w pracy niestetyEhh jak dla mnie to mogłaby być już jesień
-
Biedroneczka zazdroszczę...też byłam we Włoszech raz u koleżanki jeszcze w czasach liceum prawie 2 miesiące upałów
Tylko nad morzem nie byliśmy ale za to basen odkryty i rzeczka była.
Zakręcona żelki uwielbiam
My już się zbieramy na miasto więc do potem