X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc dziewczyny wróciłam wczoraj z wakcji niestety @ przyszła ale byłam prawie pewna ze tak bedzie bo mocno temperatura spadła ale cóż nowy cykl nowe nadzieje :) oby oby... udanego dnia

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek a tak ładnie szłyśmy we dwie, ale niestety u mnie @ już 5 dzień. a tak ładnie nam się zapowiadało :P

Mundek lubi tę wiadomość

• JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Bo Cie polubilam :*:* dobranocki

Kochana :* ja Ciebie tez :)
    My dzisiaj pojechaliśmy zobaczyć lokal i byłam na rozmowie w Coffeeheaven . Bede miała odpowiedz do piątku :)
    Jakoś mnie teraz zmulilo, i leżę oglądając prawo Agaty . Mam ochotę na naleśniki :(

i81xxzdvdk9o3z3n.png

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj mnie strasznie brzuch bolał. Nie mogłam zasnąć do 2 w nocy nie wiem co to.. Do @ zostało grubo ponad 2 tygodnie ..

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo.
    Chwilę mnie tu nie było, ale mam słaby dostęp do netu w Polsce a i czasu mało.
    A z innej beczki to trafiłam dziś do szpitala..

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek i Paullete trzeba zacząć w nowym cyklu :) Ja pewnie za 2 tygodnie do was dołączę tzn @ pewnie przyjdzie ale w tym miesiącu pewnie nie będziemy się starać tylko gdzieś za 2 miesiące, chyba, że znowu "przypadkowo" wyjdzie :P
    Marzycielka a może to było na zagnieżdżenie ?
    Ona a co Ci się stało ?

Mundek lubi tę wiadomość

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Mundek i Paullete trzeba zacząć w nowym cyklu :) Ja pewnie za 2 tygodnie do was dołączę tzn @ pewnie przyjdzie ale w tym miesiącu pewnie nie będziemy się starać tylko gdzieś za 2 miesiące, chyba, że znowu "przypadkowo" wyjdzie :P
    Marzycielka a może to było na zagnieżdżenie ?
    Ona a co Ci się stało ?
    Zaczęłam plamić żywą krwią i zostawili mnie na obserwacji + leki na podtrzymanie

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona no to kiepsko :/
    Na szczęście jesteś w szpitalu i tu Ci pomogą

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    Hejo.
    Chwilę mnie tu nie było, ale mam słaby dostęp do netu w Polsce a i czasu mało.
    A z innej beczki to trafiłam dziś do szpitala..

:( Trzymaj sie ona <3

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a ja się objadłam...najpierw zjadałam talerz obiadku- chłopski garnek, później paczkę chrupek pomidorowych, ciastko i paczkę chrupek orzechowych i do tego sok jabłkowy i teraz brzuch mi boli :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 18:59

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera a może toz to grzech ! Hahaha tyle się objesc , na Zdrówko :*
    Marzycielka a może owulacja jakaś i stad ten bol ?
    Ona Ja pisalam na drugim wątku juz :*
    Ja właśnie robię drugi obiad bo teraz u siebie w domku juz jesteśmy i D wychodzi do pracy za godzinę wiec musi cos mieć tam do jedzenia . :)
    Pranie wstawie , pościel zmienie i o .:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tutaj cicho jakoś...
    Mi już ból brzucha przeszedł pewnie po spacerku z synkiem i znowu bym coś zjadła :P
    Synek wykąpany i zaraz leci spać. Zrobiłam kolacyjkę dla męża kanapeczki z fetą, pomidorkiem i bazylią i jeszcze smażona kiełbaska z sosem. Do tego winko. Wysłałam mu mmsa nawet żeby wiedział co na niego czeka :) Tylko ciekawe o której on pracę skończy :/ Mam nadzieję, że góra za pół godziny...

To Ty Zakręcona dzisiaj sama na noc ?

• Heathera Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze mam pytanie do tych co są w ciąży...czy miałyście bóle jak na @ przed dniem spodziewanej miesiączki chociaż później @ nie przyszła i wyszło że jesteście w ciąży ? Czy jeśli doszło do zapłodnienia to nie ma prawa tak boleć ?

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera no niestety na noc sama: ( i dopiero w sobotę rano D zejdzie z nocek . Eh ... Ciężko mi coraz bardziej tak .
    Jemu tez.
    Wgle myślimy nad kupnem domu kuzwa ! :D
    Hera Ja pamietam jak dziś ze w 37 DC test wyszedł mi pozytywny owulację miałam w 23 jakoś ale w każdym bądź razie miałam pamietam kolo 33 /34 dc raz dosłownie 3 sekundowy tępy bol brzucha jak na okres i przeszło potem juz wgle się nie pojawił ani bol ani okres nic a nic:) wcale nie jest tak ze nie ma prawa bolec , każdy okres inny jest i organizm , u wielu jest tak dziewczyn , ze boli do nawet kilku tygodni ciąży w terminach miesiaczki brzuch a normalnie jak na okres się czują a zaszły:) musisz kochana czekac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 21:22

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hera no niestety na noc sama: ( i dopiero w sobotę rano D zejdzie z nocek . Eh ... Ciężko mi coraz bardziej tak .
    Jemu tez.
    Wgle myślimy nad kupnem domu kuzwa ! :D
    Hera Ja pamietam jak dziś ze w 37 DC test wyszedł mi pozytywny owulację miałam w 23 jakoś ale w każdym bądź razie miałam pamietam kolo 33 /34 dc raz dosłownie 3 sekundowy tępy bol brzucha jak na okres i przeszło potem juz wgle się nie pojawił ani bol ani okres nic a nic:) wcale nie jest tak ze nie ma prawa bolec , każdy okres inny jest i organizm , u wielu jest tak dziewczyn , ze boli do nawet kilku tygodni ciąży w terminach miesiaczki brzuch a normalnie jak na okres się czują a zaszły:) musisz kochana czekac
    Dzięki za odpowiedź teraz trochę spokojniejsza jestem, no zobaczymy co to będzie :)
    No się nie dziwię, że ciężko tak na nocki. Mój w sezonie tzn od końca lipca do końca września pracuje długo, od rana do 20/21 czasem nawet dłużej i do 12 i czasami też nocki robi ale to w ciągu roku może z 3 tygodnie. Ale i tak jest ciężko tak się nie widzieć prawie wcale. Na szczęście w zimę pracuje tylko po 8 godzin.
    To do roboty, kupujcie domek świetna sprawa :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana mój na nocki robi od 3 lat i to same nocki ale juz teraz myśli nad zmiana na dniowki bo męczy go straszliwie to juz .
    No myślimy na razie ,nie taka łatwa sprawa tu bo to meeeega kredyt musimy brać a mamy jeden mały i musimy go najpierw spłacić wiec z rok jeszcze płacenia został jak nie dwa , na spokojnie na razie kombinujemy cos kolo Teściowej może:) tam piękna cicha okolica i wgle:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera ja miałam ból brzuch jak na @ a jednak była to ciąża :) :)

A ja nie byłabym sobą gdybym czegoś noe wykombinowała moja blizniara w sobote miała wracać do Pl ale ja w pt z mężem pojadę po nia nad morze i ja zabieram do siebie na tydzien :) :) :)

Heathera lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko widzisz jak fajnie bedziesz miała ! :) chociaż tydzień dodatkowo z siostra spedzisz :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona cieszę sie jak głupia :) my jestesmy jak jedność ,bliźniacza miłość i wieź to jest cos pięknego <3

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 01:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie watpie kochana , oj nie watpie . :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 378 379 380 381 382 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ