Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
cześc dziewczyny wróciłam wczoraj z wakcji niestety @ przyszła ale byłam prawie pewna ze tak bedzie bo mocno temperatura spadła ale cóż nowy cykl nowe nadzieje
oby oby... udanego dnia
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Bo Cie polubilam :*:* dobranocki
Kochana :* ja Ciebie tez
My dzisiaj pojechaliśmy zobaczyć lokal i byłam na rozmowie w Coffeeheaven . Bede miała odpowiedz do piątku
Jakoś mnie teraz zmulilo, i leżę oglądając prawo Agaty . Mam ochotę na naleśniki -
Mundek i Paullete trzeba zacząć w nowym cyklu
Ja pewnie za 2 tygodnie do was dołączę tzn @ pewnie przyjdzie ale w tym miesiącu pewnie nie będziemy się starać tylko gdzieś za 2 miesiące, chyba, że znowu "przypadkowo" wyjdzie
Marzycielka a może to było na zagnieżdżenie ?
Ona a co Ci się stało ?Mundek lubi tę wiadomość
-
Heathera wrote:Mundek i Paullete trzeba zacząć w nowym cyklu
Ja pewnie za 2 tygodnie do was dołączę tzn @ pewnie przyjdzie ale w tym miesiącu pewnie nie będziemy się starać tylko gdzieś za 2 miesiące, chyba, że znowu "przypadkowo" wyjdzie
Marzycielka a może to było na zagnieżdżenie ?
Ona a co Ci się stało ? -
Kurde a ja się objadłam...najpierw zjadałam talerz obiadku- chłopski garnek, później paczkę chrupek pomidorowych, ciastko i paczkę chrupek orzechowych i do tego sok jabłkowy i teraz brzuch mi boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 18:59
-
Hera a może toz to grzech ! Hahaha tyle się objesc , na Zdrówko :*
Marzycielka a może owulacja jakaś i stad ten bol ?
Ona Ja pisalam na drugim wątku juz :*
Ja właśnie robię drugi obiad bo teraz u siebie w domku juz jesteśmy i D wychodzi do pracy za godzinę wiec musi cos mieć tam do jedzenia .
Pranie wstawie , pościel zmienie i o . -
Ale tutaj cicho jakoś...
Mi już ból brzucha przeszedł pewnie po spacerku z synkiem i znowu bym coś zjadła
Synek wykąpany i zaraz leci spać. Zrobiłam kolacyjkę dla męża kanapeczki z fetą, pomidorkiem i bazylią i jeszcze smażona kiełbaska z sosem. Do tego winko. Wysłałam mu mmsa nawet żeby wiedział co na niego czekaTylko ciekawe o której on pracę skończy
Mam nadzieję, że góra za pół godziny...
To Ty Zakręcona dzisiaj sama na noc ? -
Hera no niestety na noc sama: ( i dopiero w sobotę rano D zejdzie z nocek . Eh ... Ciężko mi coraz bardziej tak .
Jemu tez.
Wgle myślimy nad kupnem domu kuzwa !
Hera Ja pamietam jak dziś ze w 37 DC test wyszedł mi pozytywny owulację miałam w 23 jakoś ale w każdym bądź razie miałam pamietam kolo 33 /34 dc raz dosłownie 3 sekundowy tępy bol brzucha jak na okres i przeszło potem juz wgle się nie pojawił ani bol ani okres nic a nic:) wcale nie jest tak ze nie ma prawa bolec , każdy okres inny jest i organizm , u wielu jest tak dziewczyn , ze boli do nawet kilku tygodni ciąży w terminach miesiaczki brzuch a normalnie jak na okres się czują a zaszły:) musisz kochana czekacWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 21:22
Heathera lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Hera no niestety na noc sama: ( i dopiero w sobotę rano D zejdzie z nocek . Eh ... Ciężko mi coraz bardziej tak .
Jemu tez.
Wgle myślimy nad kupnem domu kuzwa !
Hera Ja pamietam jak dziś ze w 37 DC test wyszedł mi pozytywny owulację miałam w 23 jakoś ale w każdym bądź razie miałam pamietam kolo 33 /34 dc raz dosłownie 3 sekundowy tępy bol brzucha jak na okres i przeszło potem juz wgle się nie pojawił ani bol ani okres nic a nic:) wcale nie jest tak ze nie ma prawa bolec , każdy okres inny jest i organizm , u wielu jest tak dziewczyn , ze boli do nawet kilku tygodni ciąży w terminach miesiaczki brzuch a normalnie jak na okres się czują a zaszły:) musisz kochana czekac
No się nie dziwię, że ciężko tak na nocki. Mój w sezonie tzn od końca lipca do końca września pracuje długo, od rana do 20/21 czasem nawet dłużej i do 12 i czasami też nocki robi ale to w ciągu roku może z 3 tygodnie. Ale i tak jest ciężko tak się nie widzieć prawie wcale. Na szczęście w zimę pracuje tylko po 8 godzin.
To do roboty, kupujcie domek świetna sprawa -
Kochana mój na nocki robi od 3 lat i to same nocki ale juz teraz myśli nad zmiana na dniowki bo męczy go straszliwie to juz .
No myślimy na razie ,nie taka łatwa sprawa tu bo to meeeega kredyt musimy brać a mamy jeden mały i musimy go najpierw spłacić wiec z rok jeszcze płacenia został jak nie dwa , na spokojnie na razie kombinujemy cos kolo Teściowej może:) tam piękna cicha okolica i wgle:) -
Heathera ja miałam ból brzuch jak na @ a jednak była to ciąża
A ja nie byłabym sobą gdybym czegoś noe wykombinowała moja blizniara w sobote miała wracać do Pl ale ja w pt z mężem pojadę po nia nad morze i ja zabieram do siebie na tydzienHeathera lubi tę wiadomość