X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc dziewczyny wróciłam wczoraj z wakcji niestety @ przyszła ale byłam prawie pewna ze tak bedzie bo mocno temperatura spadła ale cóż nowy cykl nowe nadzieje :) oby oby... udanego dnia

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek a tak ładnie szłyśmy we dwie, ale niestety u mnie @ już 5 dzień. a tak ładnie nam się zapowiadało :P

Mundek lubi tę wiadomość

• JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Bo Cie polubilam :*:* dobranocki

Kochana :* ja Ciebie tez :)
    My dzisiaj pojechaliśmy zobaczyć lokal i byłam na rozmowie w Coffeeheaven . Bede miała odpowiedz do piątku :)
    Jakoś mnie teraz zmulilo, i leżę oglądając prawo Agaty . Mam ochotę na naleśniki :(

i81xxzdvdk9o3z3n.png

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj mnie strasznie brzuch bolał. Nie mogłam zasnąć do 2 w nocy nie wiem co to.. Do @ zostało grubo ponad 2 tygodnie ..

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo.
    Chwilę mnie tu nie było, ale mam słaby dostęp do netu w Polsce a i czasu mało.
    A z innej beczki to trafiłam dziś do szpitala..

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek i Paullete trzeba zacząć w nowym cyklu :) Ja pewnie za 2 tygodnie do was dołączę tzn @ pewnie przyjdzie ale w tym miesiącu pewnie nie będziemy się starać tylko gdzieś za 2 miesiące, chyba, że znowu "przypadkowo" wyjdzie :P
    Marzycielka a może to było na zagnieżdżenie ?
    Ona a co Ci się stało ?

Mundek lubi tę wiadomość

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Mundek i Paullete trzeba zacząć w nowym cyklu :) Ja pewnie za 2 tygodnie do was dołączę tzn @ pewnie przyjdzie ale w tym miesiącu pewnie nie będziemy się starać tylko gdzieś za 2 miesiące, chyba, że znowu "przypadkowo" wyjdzie :P
    Marzycielka a może to było na zagnieżdżenie ?
    Ona a co Ci się stało ?
    Zaczęłam plamić żywą krwią i zostawili mnie na obserwacji + leki na podtrzymanie

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona no to kiepsko :/
    Na szczęście jesteś w szpitalu i tu Ci pomogą

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    Hejo.
    Chwilę mnie tu nie było, ale mam słaby dostęp do netu w Polsce a i czasu mało.
    A z innej beczki to trafiłam dziś do szpitala..

:( Trzymaj sie ona <3

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a ja się objadłam...najpierw zjadałam talerz obiadku- chłopski garnek, później paczkę chrupek pomidorowych, ciastko i paczkę chrupek orzechowych i do tego sok jabłkowy i teraz brzuch mi boli :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 18:59

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera a może toz to grzech ! Hahaha tyle się objesc , na Zdrówko :*
    Marzycielka a może owulacja jakaś i stad ten bol ?
    Ona Ja pisalam na drugim wątku juz :*
    Ja właśnie robię drugi obiad bo teraz u siebie w domku juz jesteśmy i D wychodzi do pracy za godzinę wiec musi cos mieć tam do jedzenia . :)
    Pranie wstawie , pościel zmienie i o .:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tutaj cicho jakoś...
    Mi już ból brzucha przeszedł pewnie po spacerku z synkiem i znowu bym coś zjadła :P
    Synek wykąpany i zaraz leci spać. Zrobiłam kolacyjkę dla męża kanapeczki z fetą, pomidorkiem i bazylią i jeszcze smażona kiełbaska z sosem. Do tego winko. Wysłałam mu mmsa nawet żeby wiedział co na niego czeka :) Tylko ciekawe o której on pracę skończy :/ Mam nadzieję, że góra za pół godziny...

To Ty Zakręcona dzisiaj sama na noc ?

• Heathera Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze mam pytanie do tych co są w ciąży...czy miałyście bóle jak na @ przed dniem spodziewanej miesiączki chociaż później @ nie przyszła i wyszło że jesteście w ciąży ? Czy jeśli doszło do zapłodnienia to nie ma prawa tak boleć ?

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera no niestety na noc sama: ( i dopiero w sobotę rano D zejdzie z nocek . Eh ... Ciężko mi coraz bardziej tak .
    Jemu tez.
    Wgle myślimy nad kupnem domu kuzwa ! :D
    Hera Ja pamietam jak dziś ze w 37 DC test wyszedł mi pozytywny owulację miałam w 23 jakoś ale w każdym bądź razie miałam pamietam kolo 33 /34 dc raz dosłownie 3 sekundowy tępy bol brzucha jak na okres i przeszło potem juz wgle się nie pojawił ani bol ani okres nic a nic:) wcale nie jest tak ze nie ma prawa bolec , każdy okres inny jest i organizm , u wielu jest tak dziewczyn , ze boli do nawet kilku tygodni ciąży w terminach miesiaczki brzuch a normalnie jak na okres się czują a zaszły:) musisz kochana czekac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 21:22

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hera no niestety na noc sama: ( i dopiero w sobotę rano D zejdzie z nocek . Eh ... Ciężko mi coraz bardziej tak .
    Jemu tez.
    Wgle myślimy nad kupnem domu kuzwa ! :D
    Hera Ja pamietam jak dziś ze w 37 DC test wyszedł mi pozytywny owulację miałam w 23 jakoś ale w każdym bądź razie miałam pamietam kolo 33 /34 dc raz dosłownie 3 sekundowy tępy bol brzucha jak na okres i przeszło potem juz wgle się nie pojawił ani bol ani okres nic a nic:) wcale nie jest tak ze nie ma prawa bolec , każdy okres inny jest i organizm , u wielu jest tak dziewczyn , ze boli do nawet kilku tygodni ciąży w terminach miesiaczki brzuch a normalnie jak na okres się czują a zaszły:) musisz kochana czekac
    Dzięki za odpowiedź teraz trochę spokojniejsza jestem, no zobaczymy co to będzie :)
    No się nie dziwię, że ciężko tak na nocki. Mój w sezonie tzn od końca lipca do końca września pracuje długo, od rana do 20/21 czasem nawet dłużej i do 12 i czasami też nocki robi ale to w ciągu roku może z 3 tygodnie. Ale i tak jest ciężko tak się nie widzieć prawie wcale. Na szczęście w zimę pracuje tylko po 8 godzin.
    To do roboty, kupujcie domek świetna sprawa :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana mój na nocki robi od 3 lat i to same nocki ale juz teraz myśli nad zmiana na dniowki bo męczy go straszliwie to juz .
    No myślimy na razie ,nie taka łatwa sprawa tu bo to meeeega kredyt musimy brać a mamy jeden mały i musimy go najpierw spłacić wiec z rok jeszcze płacenia został jak nie dwa , na spokojnie na razie kombinujemy cos kolo Teściowej może:) tam piękna cicha okolica i wgle:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera ja miałam ból brzuch jak na @ a jednak była to ciąża :) :)

A ja nie byłabym sobą gdybym czegoś noe wykombinowała moja blizniara w sobote miała wracać do Pl ale ja w pt z mężem pojadę po nia nad morze i ja zabieram do siebie na tydzien :) :) :)

Heathera lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko widzisz jak fajnie bedziesz miała ! :) chociaż tydzień dodatkowo z siostra spedzisz :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona cieszę sie jak głupia :) my jestesmy jak jedność ,bliźniacza miłość i wieź to jest cos pięknego <3

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 01:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie watpie kochana , oj nie watpie . :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 378 379 380 381 382 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ