Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Hera ODPOCZYWANKO !
Wlaczcie sobie jakiś film , polezcie i o:)
Ja pranko zrobilam , obiad zaraz wstawie tzn zmienisczki i ryż bo mięso wczoraj juz zrobilam:) niedługo zrobię obiad na jutro i D do pracy , w sklepie byłam juz na zakupach , teraz czas na odpoczynek , ide zrobić sobie herbatke czarna z miodem i cytryna:)
Mój mały taaaaaak skacze , leże na boku i rozpycha się jak szalony !
Oj zazdroszczę Ci tych kopniaków, pamiętam jak mnie Wiktorek kopał szczególnie lubił jak jechaliśmy samochodem albo jak leżałam i tak fajnie się wypinałWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 15:18
-
Jeszcze raz witam was serdecznie
Troszkę sie zagapiłam sie sie od mojej pierwszej wiadomości zrobilo prawie 5 dni
, ale juz nadrabiam straty ... wiec tak mam 23 lata i od miesiaca jestem szczęśliwą mężatka . Razem z mezem zaczynamy starania o dzieciatko. Ja osobiscie boje sie rozczarować z tym zwiazynych ... staram sie zakładać jak najlepszy scenariusz, ale zapewne same wiecie jak to jest.
Jestem tez troche jeszcze jak to sie mowi zielona, mam nadzieje ze jakos mi tutaj pomożecie.
Pozdrawiam :*
-
Ev wrote:Jeszcze raz witam was serdecznie
Troszkę sie zagapiłam sie sie od mojej pierwszej wiadomości zrobilo prawie 5 dni
, ale juz nadrabiam straty ... wiec tak mam 23 lata i od miesiaca jestem szczęśliwą mężatka . Razem z mezem zaczynamy starania o dzieciatko. Ja osobiscie boje sie rozczarować z tym zwiazynych ... staram sie zakładać jak najlepszy scenariusz, ale zapewne same wiecie jak to jest.
Jestem tez troche jeszcze jak to sie mowi zielona, mam nadzieje ze jakos mi tutaj pomożecie.
Kochana strach każdy ma ale nie można właśnie tak jak zawsze sobie tlumaczymy zakładać najgorszego a czekać na cud najlepszy:)
Kochana gratuluje jeśli chodzi o ślub i powodzonka życzę w staraniach
Jesteśmy tu po to by pomoc :*Ev lubi tę wiadomość
-
Ev wrote:Jeszcze raz witam was serdecznie
Gratulacje z okazji ślubu
Na razie nie masz co się bać skoro dopiero zaczynacie i nie macie za sobą żadnych nieudanych próbMusicie tylko trochę się "postarać" ale to raczej jest miłe hehe :p
Ev lubi tę wiadomość
-
Ev wrote:Heathera ,oooo no to super ja juz od Lutego licze sobie 23
dziękuje ;* . Zgadza sie, na szczęście jest to przyjemna czesc starań ..haha ^^ .
Ty tez początkująca ? -
Ev wrote:Heather , rozumiem
) a z twoja pierwsza ciąża jak bylo ? Długo sie staraliście ?
tzn kilka razy w miesiącu zrobiliśmy to bez zabezpieczenia nie patrzyłam kiedy mam płodne dni itd i w sumie się udało po miesiącu
-
Ev najlepiej zacznij prowadzić sobie wykres tutaj, fajne są opcje możesz badać śluz i temperaturę i tutaj wprowadzać i tak samo objawy i dzień współżycia. Możesz też go udostępnić to możemy Ci coś podpowiedzieć, chociaż ja też jeszcze tak dobrze się nie znam na tym :p
-
Ja juz oczekuje na swojego maluszka ! Jeszcze 2,5 miesiąca i przy witam syna mojego
Ale będę się udzielać z Wami jak tylko będę mogła:)
A później po jakis dwóch latach wracam do starań , może jeszcze bedziecie zagladac hihi i wgle ovu będzie istniało hihiHeathera, Ev, Carmen1724 lubią tę wiadomość