X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hera ODPOCZYWANKO ! :D
    Wlaczcie sobie jakiś film , polezcie i o:)
    Ja pranko zrobilam , obiad zaraz wstawie tzn zmienisczki i ryż bo mięso wczoraj juz zrobilam:) niedługo zrobię obiad na jutro i D do pracy , w sklepie byłam juz na zakupach , teraz czas na odpoczynek , ide zrobić sobie herbatke czarna z miodem i cytryna:)
    Mój mały taaaaaak skacze , leże na boku i rozpycha się jak szalony ! :D
    O faktycznie może jakąs bajkę sobie włączymy...tak gorąco jest na podwórku że nie ma co wychodzić :/
    Oj zazdroszczę Ci tych kopniaków, pamiętam jak mnie Wiktorek kopał szczególnie lubił jak jechaliśmy samochodem albo jak leżałam i tak fajnie się wypinał :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 15:18

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie mój tez jak leże to wyciąga się smrodek mały ! :)
    Kochana jeszcze nie raz poczujesz takiego kopniaczka :* juz niedługo

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierzę, że tak :) Że każdej z nas tutaj się uda :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Wierzę, że tak :) Że każdej z nas tutaj się uda :)
    Pewnie , ze tak !:*

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Nom dokładnie w ciąży nie am co zwlekać i się włóczyć po lekarzach czy coś tylko od razu do szpitala :)
    lekarza i tak swojego tutaj nie mam, więc mimo wszystko to było dla mnie najlepsze rozwiązanie.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    A pewnie ! Lekarz jak cos się dzieje i tak cie do szpitala skieruje i tak wiec taka kolomyja :)
    Ona właśnie , najważniejsze ze na lekach jesteś i ciąża zdrowa
    Dokładnie to najważniejsze :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze , ze jest na całym świecie możliwość ze bez własnego lekarza normalnie można jechać do szpitala jak się cos dzieje a nie ze np. Tylko trzeba czekać na powrót do swojego kraju. :)

Heathera, ona. lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz witam was serdecznie <3 Troszkę sie zagapiłam sie sie od mojej pierwszej wiadomości zrobilo prawie 5 dni :P , ale juz nadrabiam straty ... wiec tak mam 23 lata i od miesiaca jestem szczęśliwą mężatka . Razem z mezem zaczynamy starania o dzieciatko. Ja osobiscie boje sie rozczarować z tym zwiazynych ... staram sie zakładać jak najlepszy scenariusz, ale zapewne same wiecie jak to jest.

Jestem tez troche jeszcze jak to sie mowi zielona, mam nadzieje ze jakos mi tutaj pomożecie.

Pozdrawiam :*

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Jeszcze raz witam was serdecznie <3 Troszkę sie zagapiłam sie sie od mojej pierwszej wiadomości zrobilo prawie 5 dni :P , ale juz nadrabiam straty ... wiec tak mam 23 lata i od miesiaca jestem szczęśliwą mężatka . Razem z mezem zaczynamy starania o dzieciatko. Ja osobiscie boje sie rozczarować z tym zwiazynych ... staram sie zakładać jak najlepszy scenariusz, ale zapewne same wiecie jak to jest.

Jestem tez troche jeszcze jak to sie mowi zielona, mam nadzieje ze jakos mi tutaj pomożecie.

O kto się odezwał , witaj ponownie :*
    Kochana strach każdy ma ale nie można właśnie tak jak zawsze sobie tlumaczymy zakładać najgorszego a czekać na cud najlepszy:)
    Kochana gratuluje jeśli chodzi o ślub i powodzonka życzę w staraniach
    Jesteśmy tu po to by pomoc :*

Ev lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna , Dziekuje za mile slowa i gratulacje <3 :)) . Mam nadzieje ze bedzie dobrze i tego zycze rowniez tobie jak i pozostałym staraczka ! :)

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:

Też mam 23 lata tzn skończę za miesiąc :)
    Gratulacje z okazji ślubu :)
    Na razie nie masz co się bać skoro dopiero zaczynacie i nie macie za sobą żadnych nieudanych prób :) Musicie tylko trochę się "postarać" ale to raczej jest miłe hehe :p

Ev lubi tę wiadomość

• Heathera Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś znowu się objadam ale to u mnie normalne przed okresem :P

Ev lubi tę wiadomość

• Ev Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera ,oooo no to super ja juz od Lutego licze sobie 23 ;) dziękuje ;* . Zgadza sie, na szczęście jest to przyjemna czesc starań ..haha ^^ .

Ty tez początkująca ?:)

Heathera lubi tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Heathera ,oooo no to super ja juz od Lutego licze sobie 23 ;) dziękuje ;* . Zgadza sie, na szczęście jest to przyjemna czesc starań ..haha ^^ .

Ty tez początkująca ?:)
    Tak to pierwszy miesiąc. Tzn na początku cyklu stwierdziliśmy z mężem że się postaramy o rodzeństwo dla naszego 3 letniego synka ale jak skończyła mi się @ to wyszło ze będziemy kupować mieszkanie i starać się o kredyt i poczekamy ze staraniami o dzidzię ok 2/3 miesiące bo prace muszę znaleźć ale jakoś tak nam wyszło że się kochaliśmy w dni płodne raz i zobaczymy za 9 dni zrobię test ciążowy, jak będzie negatywny to może poczekamy z miesiąc a może i nie i się postaramy w tym miesiącu w sumie będąc w ciąży też można pracować

• Ev Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heather , rozumiem ;)) a z twoja pierwsza ciąża jak bylo ? Długo sie staraliście ?

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Heather , rozumiem ;)) a z twoja pierwsza ciąża jak bylo ? Długo sie staraliście ?
    U nas to w sumie była wpadka :P tzn kilka razy w miesiącu zrobiliśmy to bez zabezpieczenia nie patrzyłam kiedy mam płodne dni itd i w sumie się udało po miesiącu

• Heathera Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev najlepiej zacznij prowadzić sobie wykres tutaj, fajne są opcje możesz badać śluz i temperaturę i tutaj wprowadzać i tak samo objawy i dzień współżycia. Możesz też go udostępnić to możemy Ci coś podpowiedzieć, chociaż ja też jeszcze tak dobrze się nie znam na tym :p

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EV Hera dobrze mówi , prowadź wykres i się obserwuj jak cos to pomozemy :)

Ev, Heathera lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera , no widzisz i tak tez sie da i super;) . Dlatego tez założyłam tutaj konto i zaczynam powoli te obserwacje ;) . No pewnie z chęcią udostępnię :)

Heathera, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz oczekuje na swojego maluszka ! Jeszcze 2,5 miesiąca i przy witam syna mojego <3
    Ale będę się udzielać z Wami jak tylko będę mogła:)
    A później po jakis dwóch latach wracam do starań , może jeszcze bedziecie zagladac hihi i wgle ovu będzie istniało hihi

Heathera, Ev, Carmen1724 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 380 381 382 383 384 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ