Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko też ważne żeby się mocno nie nakręcać raczej...dla mnie np te czekanie jest najgorsze do testowania i sobie wymyślam różne rzeczy i ciągle mam myśli czy doszło do zapłodnienia czy nie
A najlepiej wziąć na luz to i szybciej czas zleci i rozczarowania nie będzie jak się nie udało ;p
Ev, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Ev wrote:Jeszcze raz witam was serdecznie
Troszkę sie zagapiłam sie sie od mojej pierwszej wiadomości zrobilo prawie 5 dni
, ale juz nadrabiam straty ... wiec tak mam 23 lata i od miesiaca jestem szczęśliwą mężatka . Razem z mezem zaczynamy starania o dzieciatko. Ja osobiscie boje sie rozczarować z tym zwiazynych ... staram sie zakładać jak najlepszy scenariusz, ale zapewne same wiecie jak to jest.
Jestem tez troche jeszcze jak to sie mowi zielona, mam nadzieje ze jakos mi tutaj pomożecie.
Pozdrawiam :* -
Mi też jakoś dzień zleciał.
Mój M kombajn poczyścił, gotowy do wyjazdu. :d Aż nogą już drapie.
Poza tym nic się ciekawego nie wydarzyło.
Witam nową koleżanką, bo nie wiem już, czy się witałam. Hihi. :d
No, to dziewczyny, czekamy do 11 na wieści.Ja idę do lekarza prywatnie, już nie do tej kliniki, bo lekarz powiedział, że nie ma potrzeby teraz do niego jeździć i lepiej znaleźć lekarza u Nas w mieście.
Tym samym jestem ciekawa, czy będzie sprzęt na tyle dobry, żeby było słychać serduszko.. Ale chyba większość aparatów usg już teraz ma takie możliwości, prawda?
Udało się!
-
panipasztetowa wrote:Mi też jakoś dzień zleciał.
Mój M kombajn poczyścił, gotowy do wyjazdu. :d Aż nogą już drapie.
Poza tym nic się ciekawego nie wydarzyło.
Witam nową koleżanką, bo nie wiem już, czy się witałam. Hihi. :d
No, to dziewczyny, czekamy do 11 na wieści.Ja idę do lekarza prywatnie, już nie do tej kliniki, bo lekarz powiedział, że nie ma potrzeby teraz do niego jeździć i lepiej znaleźć lekarza u Nas w mieście.
Tym samym jestem ciekawa, czy będzie sprzęt na tyle dobry, żeby było słychać serduszko.. Ale chyba większość aparatów usg już teraz ma takie możliwości, prawda?
Nawet jak bedziesz widziała serduszko to będzie ok !ja pierwszy raz serducho sluchalam w 19 tygodniu:) a teraz słucham co miesiąc na wizycie u polozne j na adapterze takim do tenta to takie ok:)
-
Biedroneczko moja znajoma robiła w 13 tyg ten test bo wyszło jej źle USG i normalnie na teście pappa dowiedziała się ze chłopiec będzie:)
Laska ode mnie z belly z pazdziernikowych również !
Wiec powinnas się dowiedzieć kochana:) Ja nie wiem jak u Ciebie jest ale powinno być jak w Pl ze mówią normalnie bo to jakies specjalne sprawdzają jakieś czynniki -
ZakręconaOna wrote:Pasztetowa maja ale nie każdy daje słuchać bo podobno się nie powinno , nie zdrowo dla dziecka po prostu .
Nawet jak bedziesz widziała serduszko to będzie ok !ja pierwszy raz serducho sluchalam w 19 tygodniu:) a teraz słucham co miesiąc na wizycie u polozne j na adapterze takim do tenta to takie ok:)
W sumie chociaż na zobaczenie liczę. Ostatnio to była tylko taka mała kropka.Mąż się śmiał, że to żaden bobas.
A co na wizycie teraz mogę zobaczyć?
Heathera lubi tę wiadomość
Udało się!
-
A ja dalej czekam na męża i oglądam ugotowanych w wersji angielskiej...jakoś humor mi się pogorszył i mam smutne myśli bo tak się czuję jak przed @ w krzyżu mi boli i mam humory i jest mi nudno i czas tak się dłuży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 22:17
-
Hera mnie jakoś tez na wieczór się humor zrabal
wiec łącze się w bólu a ugotowanych w wersji angielskiej uwielbiam tak samo jak i w Polskiej hihi .
Biedroneczko no to uciekaj nyny , dobranoc :*
Ja gadam z Mama na skype jeszcze , oglądam TV i niedługo tez kąpiel i spaciuHeathera lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, ja tu za wami nie nadążam
Piszecie piszecie, a u mnie brak czasu na nadrabianie..
Popieprzyły nam się plany wyjazdowe, tzn przesunęły.. ale w ten weekend jedziemy na działkę. Będę około 2 dni po owulce - myślicie, że mogę sobie spokojnie wypić parę piwek? Na 'totalnie trzeźwo' ten wyjazd może być baardzo ciężki. ;/