X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry.! :* dzisiaj mam masę rzeczy do zrobienia. Psa do fryzjera. Musze zrobic torta dla ojczyma. Powiem Wam ze całkiem całkiem mi wychodzą. Ostatnio robiłam dla mojego P supermana tort. Ile pocecialo kurw przy robieniu z lukru "S" to poezja. Dzisiaj tez nie mam łatwiejszego wzoru ale dam radę. W piątek wyjeżdżamy wiec musze poprac, poprasować na wyjazd. I tez zmienić pościel. A jeszcze psa do fryzjera musze dzisiaj zawieść.. I tak o.. Zleci.

Wczoraj byłam na tej rozmowie w costacoffee i fajniejszy było gdyby udało mi sie tam pracować :) Ale.. Dzwonili do mnie z GUESSA sklepu i moze tez bym poszła na rozmowę? Chociaż to dalej. I pół wypłaty by szło na dojazd. Sama nie wiem ... :/

Tak czy inaczej . Miłego dnia :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 08:46

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kochana mój na nocki robi od 3 lat i to same nocki ale juz teraz myśli nad zmiana na dniowki bo męczy go straszliwie to juz .
    No myślimy na razie ,nie taka łatwa sprawa tu bo to meeeega kredyt musimy brać a mamy jeden mały i musimy go najpierw spłacić wiec z rok jeszcze płacenia został jak nie dwa , na spokojnie na razie kombinujemy cos kolo Teściowej może:) tam piękna cicha okolica i wgle:)

Ile taka przyjemność kosztuje?? U Was?

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Marzycielka każda kasa uważam w waszym przypadku dobra:) na rozmowę nic Ci nie szkodzi uważam iść a w razie wu gdyby nie udało się z tamta praca co chcesz to tu masz pole do popisu . :)
    Ojj kochana to masz roboty , masz ! :D
    Ja wczoraj usnelam na Polski czas o 2 w nocy dopiero bo ciągle sprzatalam cos robilam ale fajnie bo wymeczylam organizm trochę i spalam jak zabita bez przerwy 7 h prawie nawet bez wstawania na siku: D

U nas mniej więcej przyjemności takie kosztują hm no roznie
    Dom na wejście , zamieszkanie i z czasem zmienianie po swojemu to ok 110 tys f w gore ( 550.000 zł) , domy które juz są wyremontowane na prawdę solidnie na juz to ok 200 tys f - gore ... A takie do remontu to ok 90 tys np.
    My jak cos musimy mieć taki wyremontowany chociaż trochę do zamieszkania odrazy bo kasę powoli na remont mieć będziemy . Także kasy od chuja i 20 lat płacenia kredytu , zastanawiamy się nad tym bardzo ale mowie to za rok , dwa dopiero bo na razie nasz mały kredyt spłacić do końca musimy żeby duży dostać .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronecyka fajnie mie tak bliźniaczkę...jak ja byłam w ciązy to moja teściowa chciał żebym miała bliźniaki (w sumie prawdopodobieństwo jest bo babcia mojego miała bliźniaki własnie teściową i wujka a podobno właśnie po dziadkach się dziedziczy) Z jednej strony to dużo roboty ale z drugiej fajnie tak od razu dwójkę :P
    Fajnie, że się uda wam jeszcze trochę czasu razem spędzić :)

Marzycielka tak jak mówi Zakręcona na rozmowę pojechać nic nie zaszkodzi, zawsze to jakaś alternatywa gdyby w tamtym nie wyszło :)

Zakręcona na 20 lat to jeszcze nie jest tak źle my ten kredyt co na mieszkanie bierzemy na 30 a jak z garażem to nawet na 35 bo nie damy radę jak większa rata niź 1000 zł miesięcznie będzie, najlepiej by było 600 góra 700 zł bo opłaty plus jedzenie to się nie wyrobimy. Na spokojnie poczekajcie aż tamten mały kredyt spłacicie ale fajnie że macie jakieś plany :)

U nas dzisiaj upalnie, wstawiłam pranie i niedługo trzeba będzie wywiesić i czekam na paczkę z Avonu i później wszystko porozkładać trzeba będzie i podzwonić po klientkach. I muszę jakąś zabawę z synkiem wymyślić w domu bo na podwórku za gorąco żeby z nim wychodzić pewnie standardowo pójdą w ruch farby :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i dzwonił kurier że zaraz będzie więc uciekam na jakaś godzinę pracy

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera no ale wiesz wasz kredyt jest w Polskich zlotowkach a u nas taki kredyt trzeba liczyć x5/6 zł: D Ja wiem ze inne zarobki tez a nie daj boże noga się powinie cos z to jednak kredyt na ponad pol miliona złotych hm . Ciężką decyzja na pewno nie na podjęcie jej w ciągu chwili , to trzebaaaa mega przemyśleć: p
    Ale takie plany są no właśnie:)
    A kredyt u nas na dokładnie 24 lata jest lub 29 ja tak w zaokragleniu zmniejszylam do 20 :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hera no ale wiesz wasz kredyt jest w Polskich zlotowkach a u nas taki kredyt trzeba liczyć x5/6 zł: D Ja wiem ze inne zarobki tez a nie daj boże noga się powinie cos z to jednak kredyt na ponad pol miliona złotych hm . Ciężką decyzja na pewno nie na podjęcie jej w ciągu chwili , to trzebaaaa mega przemyśleć: p
    Ale takie plany są no właśnie:)
    A kredyt u nas na dokładnie 24 lata jest lub 29 ja tak w zaokragleniu zmniejszylam do 20 :)
    Nie no tak kredyt to poważna decyzja a im większy tym trzeba więcej przemyśleć

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy kredyt to pewna decyzja ale takie duże jak my mamy miec to mega poważne:) odważne jesteśmy co nie ?! Hahaha

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ale mnie tu nie było... :D

Ostatnio dużo na głowie. :P

Żniwa już za pasem, ale na szczęście nie mam rzepaku, więc chłopaki w pole jeszcze nie ruszyli, ale pewnie w tym tygodniu się zacznie. ;)

Ja wyczekuję do 11go, bo idę na wizytę do ginekologa. :P Ciekawe, czy już coś będzie widać.. :)

Skwar u Nas jak nie powiem co.

Ja wyglądam jak bym balon w brzuchu miała. Nawet wciągnąć nie mogę. :P

A co u Was jeszcze poza tym? :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :) Ja też dawno się nie pokazywałam na forum. Jakoś w tym miesiącu troszkę udało się wyluzować. Pogoda fajna, urlop planujemy. Temp mierzę od czasu do czasu, jak się obudzę rano. Owu powinna przyjść za 2/3 dni. Dzisiaj byłam u gin i mnie uspokoiła bardzo, pęcherzyk jest.Moje temp też w normie, nie są wcale za niskie..

uwo9gov3ad3vq34d.png

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Hej hej :) Ja też dawno się nie pokazywałam na forum. Jakoś w tym miesiącu troszkę udało się wyluzować. Pogoda fajna, urlop planujemy. Temp mierzę od czasu do czasu, jak się obudzę rano. Owu powinna przyjść za 2/3 dni. Dzisiaj byłam u gin i mnie uspokoiła bardzo, pęcherzyk jest.Moje temp też w normie, nie są wcale za niskie..

No to super. :) Nic tylko czekać co się dalej wydarzy. :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski ;*
    Asmee widzisz:) na spokojniej a w końcu pyknie jak to się mówi.
    Pasztetowa no będzie coraz większy hihi:)
    11.08 tez mam wizytę , USG: D ciekawa jestem ile ważyć będzie mój smrodek juz. Miesiąc temu ważył 700 gram:)
    A w piątek mam wizytę u położnej i serdusia będziemy słuchać:) badania jak co miesiąc itp:)
    A 18 stego lece do Pl:): (
    Tyle u mnie: *

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Ona no to kiepsko :/
    Na szczęście jesteś w szpitalu i tu Ci pomogą
    Nawet zbytnio się nie wahałam z przyjazdem tutaj i się cieszę, bo przynajmniej na lekach już jestem.

Heathera, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Każdy kredyt to pewna decyzja ale takie duże jak my mamy miec to mega poważne:) odważne jesteśmy co nie ?! Hahaha
    Kto nie ryzykuje ten nie ma! :P

Panipasztetowa u moje w firmie własnie od 2 dni już żniwa trwają więc męża w domu nie ma prawie :/

Asme no to wszystko jest na dobrej drodze teraz tylko musicie podziałać :P

• ona. Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    A i jeszcze mam pytanie do tych co są w ciąży...czy miałyście bóle jak na @ przed dniem spodziewanej miesiączki chociaż później @ nie przyszła i wyszło że jesteście w ciąży ? Czy jeśli doszło do zapłodnienia to nie ma prawa tak boleć ?
    mnie tak zaczął boleć brzuch przed terminem @ i boli do teraz.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    Nawet zbytnio się nie wahałam z przyjazdem tutaj i się cieszę, bo przynajmniej na lekach już jestem.
    Nom dokładnie w ciąży nie am co zwlekać i się włóczyć po lekarzach czy coś tylko od razu do szpitala :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pewnie ! Lekarz jak cos się dzieje i tak cie do szpitala skieruje i tak wiec taka kolomyja :)
    Ona właśnie , najważniejsze ze na lekach jesteś i ciąża zdrowa

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie czekają. Ale jak wyruszą w pola, to wcale się z moim widzieć pewnie nie będę. :P Chyba, że mu obiad zawiozę. :D

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    No u mnie czekają. Ale jak wyruszą w pola, to wcale się z moim widzieć pewnie nie będę. :P Chyba, że mu obiad zawiozę. :D
    Ciężkie jest życie rolniczek :P

My z synkiem będziemy zaraz jeść obiad...a później nie wiem co, w domu posprzątane, pranie wywieszone, avon porozkładany ...

panipasztetowa lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera ODPOCZYWANKO ! :D
    Wlaczcie sobie jakiś film , polezcie i o:)
    Ja pranko zrobilam , obiad zaraz wstawie tzn zmienisczki i ryż bo mięso wczoraj juz zrobilam:) niedługo zrobię obiad na jutro i D do pracy , w sklepie byłam juz na zakupach , teraz czas na odpoczynek , ide zrobić sobie herbatke czarna z miodem i cytryna:)
    Mój mały taaaaaak skacze , leże na boku i rozpycha się jak szalony ! :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 379 380 381 382 383 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ