X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha , no trudno:)
    Powtórz któregoś dnia kolejny wtedy może ciemniejsza się pojawi ! :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszej ciąży miałam taki cień cienia 16 dpo'( wczesniej w 13 dpo Neta potwoerdzila ciążę) ze aparat nie czytał a Ja ledwo widzialam ale widziałam:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś teoretycznie 15dpo, ale coraz bardziej wątpię w tą owulację.. popieprzył mi się ten cykl strasznie. W poniedziałek się dowiem co i jak, tylko muszę zlokalizować gdzie w Poznaniu zrobić betę, żeby wyniki przyszły na maila :)

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tej cery - ja też mam cały czas kłopoty.

Ale no od czasu zastrzyku to jest szaleństwo. :P

ZakręconaOna mężuś pojechał po jakieś witaminki po drodze do miasta. :) W przyszły piątek jedziemy do lekarza. :)

Poza tym mam pytanie... Suwaczek pokazuje, że jestem w 4t2d ciąży, a na belly best friend kalendarz pisze, ze 5t, a w nawiasie (4t2d). Jak to rozumieć?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 14:34

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    U mnie dziś teoretycznie 15dpo, ale coraz bardziej wątpię w tą owulację.. popieprzył mi się ten cykl strasznie. W poniedziałek się dowiem co i jak, tylko muszę zlokalizować gdzie w Poznaniu zrobić betę, żeby wyniki przyszły na maila :)
    kochana zapytaj w diagnostyce może tak mają ja jak robiłam w Śremie w szpitalu to na stronie diagnostyki sobie sprawdziłam podając numer zlecenia

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasztetowa kochanie to jest tak , ze jesteś w 5 tyg ciąży a dokładnie 4t2d :)
    Zaczelas dwa dni temu piaty tydzień:)
    Asmee no tak , na spokojnie poszukaj i zrób bete , nie ma co lądować kasy tyle w testy ciazowe , u mnie w przychodni jest tez cos takiego ze podaje się meila i oni potem na podstawie peselu podają wynik:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 15:08

panipasztetowa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie. Można było. Jakby dwa razy zrobiła błąd. Ten sam

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaniedbalam swoje prawo jazdy kiedyś: ( po 18 poszlam robić i zostało mi 6 h do wyjezdzenia a Ja zaczelam chorować , przez to mega sił stracilam , ochoty na wiele i tak zostało i przepadło juz ponad 3 lata nie mialam ze szkoła jazdy kontaktu wiec kasa przepadła i wszystko ale w przyszłym roku mam zamiar iść na prawko i zdać je !!! Będę miała za parę ładnych tygodni dziecko a przy dziecku się przyda czasem auto , niby tesciowa ma ale jednak nie zawsze będę ja wykorzystywać do wozenia

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Co do tej cery - ja też mam cały czas kłopoty.

Ale no od czasu zastrzyku to jest szaleństwo. :P

ZakręconaOna mężuś pojechał po jakieś witaminki po drodze do miasta. :) W przyszły piątek jedziemy do lekarza. :)

Poza tym mam pytanie... Suwaczek pokazuje, że jestem w 4t2d ciąży, a na belly best friend kalendarz pisze, ze 5t, a w nawiasie (4t2d). Jak to rozumieć?
    Też miałam zagwostkę z tym na początku, ale dziewczyny mi tu pomogły zrozumieć o co chodzi.
    Jesteś w 5 tygodniu ciąży, ale dokładnie patrząc to masz za sobą 4 pełne tygodnie + 2 dni tygodnia 5

panipasztetowa lubi tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png

Wysłany: 24 lipca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    Też miałam zagwostkę z tym na początku, ale dziewczyny mi tu pomogły zrozumieć o co chodzi.
    Jesteś w 5 tygodniu ciąży, ale dokładnie patrząc to masz za sobą 4 pełne tygodnie + 2 dni tygodnia 5

Teraz już rozumiem. :)

Czyli jeśli pójdę w przyszłym tygodniu do lekarza, to będę praktycznie w 6, tak? :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a u mnie dziwne rzeczy się dzieją...we wtorek w nocy złapały mnie wymioty, z 6 razy zwymiotowałam i przeszło, a teraz od kilku dni czuje się taka osłabiona i głowa mi boli często. Gdy skończył mi się okres to 2 dni później trochę jakbym krwawiła tzn śluz taki z krwią był. Ale to chyba nie możliwe żebym zaszła w ciążę skoro kochaliśmy się 10 i 12 lipca, 13 - 18 miałam okres i jeszcze kochaliśmy się 17.

Chyba, że zaszłam wcześniej bo 2 razy się zdarzyło że bez zabezpieczenia ale nie kończył we mnie...ale też chyba nie możliwe że zaszłam skoro miałam okres w tym miesiącu ? ehhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 17:07

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Teraz już rozumiem. :)

Czyli jeśli pójdę w przyszłym tygodniu do lekarza, to będę praktycznie w 6, tak? :)
    Dokładnie tak, będziesz w 6, a ściślej w 5 + ileś dni :)

Zapisałam się właśnie na badania prenatalne tutaj :)
    Mam więc już z głowy to :)
    Chociaż i tak nie wiem czy w Polsce mimo wszystko ich nie zrobię.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera jak po okresie dostalas to raczej nie zaszlas a mialas owulację wczesna a wymioty może od czegoś innego .
    Pasztetowa na serduszko będzie za wcześnie na USG jak bedziesz w 5t2d ciąży jak za tydzień np :)

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 24 lipca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hera jak po okresie dostalas to raczej nie zaszlas a mialas owulację wczesna a wymioty może od czegoś innego .
    Pasztetowa na serduszko będzie za wcześnie na USG jak bedziesz w 5t2d ciąży jak za tydzień np :)

Na serduszko spokojnie zaczekam. :)

Kurde, ja się tylko martwię, czy te tabsy moje mi nie zaszkodzą. Ale toć do jasnej ciasnej - lekarz chyba wie co mówi i by nie ryzykował..

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasztetowa, ciesz się ciążą, a nie wymyślaj sobie problemy. Lekarz wie, co mówi.

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasztetowa dokładnie , asmee ma racje . Uspokoj się kochana i ciesz się z ciąży , dbaj o siebie i przyjmuj to co lekarz każe brać , on na pewno nie chce żeby Ci cos zaszkodzilo a wręcz odwrotnie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Na serduszko spokojnie zaczekam. :)

Kurde, ja się tylko martwię, czy te tabsy moje mi nie zaszkodzą. Ale toć do jasnej ciasnej - lekarz chyba wie co mówi i by nie ryzykował..
    Spokojnie, lekarz wie co mówi. Od tego oni są i gdyby miały zaszkodzić to by Ci zmieniłalbo kazał te odstwić.

Kochane, wpadłam się pożegnać, bo za kilka godzin czas w drogę. Także odezwę się już z Polski jak jakiś dostęp do komputera dostanę :)
    Życzcie mi, żebym nie wymiotowała po drodze :/

panipasztetowa, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png

Wysłany: 24 lipca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    Spokojnie, lekarz wie co mówi. Od tego oni są i gdyby miały zaszkodzić to by Ci zmieniłalbo kazał te odstwić.

Kochane, wpadłam się pożegnać, bo za kilka godzin czas w drogę. Także odezwę się już z Polski jak jakiś dostęp do komputera dostanę :)
    Życzcie mi, żebym nie wymiotowała po drodze :/

Dasz radę! :) A ile czasu w ogóle trwa lot? :)
    ZakreconaOna wrote:
    Pasztetowa dokładnie , asmee ma racje . Uspokoj się kochana i ciesz się z ciąży , dbaj o siebie i przyjmuj to co lekarz każe brać , on na pewno nie chce żeby Ci cos zaszkodzilo a wręcz odwrotnie:)

Pewnie macie rację. :) Niepotrzebnie się martwię. :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Pewnie macie rację. :) Niepotrzebnie się martwię. :)
    my autem jedziemy. Jakieś 16-18 godzin, w zależności od ilości przystankó i wiadomo drogi

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png

Wysłany: 24 lipca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    my autem jedziemy. Jakieś 16-18 godzin, w zależności od ilości przystankó i wiadomo drogi

Uła... Zleci raz dwa, zobaczysz. :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
‹‹ 365 366 367 368 369 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ