Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do tej cery - ja też mam cały czas kłopoty.
Ale no od czasu zastrzyku to jest szaleństwo.
ZakręconaOna mężuś pojechał po jakieś witaminki po drodze do miasta.
W przyszły piątek jedziemy do lekarza. 
Poza tym mam pytanie... Suwaczek pokazuje, że jestem w 4t2d ciąży, a na belly best friend kalendarz pisze, ze 5t, a w nawiasie (4t2d). Jak to rozumieć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 14:34
Udało się!

-
kochana zapytaj w diagnostyce może tak mają ja jak robiłam w Śremie w szpitalu to na stronie diagnostyki sobie sprawdziłam podając numer zleceniaAsmee wrote:U mnie dziś teoretycznie 15dpo, ale coraz bardziej wątpię w tą owulację.. popieprzył mi się ten cykl strasznie. W poniedziałek się dowiem co i jak, tylko muszę zlokalizować gdzie w Poznaniu zrobić betę, żeby wyniki przyszły na maila
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Pasztetowa kochanie to jest tak , ze jesteś w 5 tyg ciąży a dokładnie 4t2d

Zaczelas dwa dni temu piaty tydzień
Asmee no tak , na spokojnie poszukaj i zrób bete , nie ma co lądować kasy tyle w testy ciazowe , u mnie w przychodni jest tez cos takiego ze podaje się meila i oni potem na podstawie peselu podają wynik:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 15:08
panipasztetowa lubi tę wiadomość
-
Ja zaniedbalam swoje prawo jazdy kiedyś: ( po 18 poszlam robić i zostało mi 6 h do wyjezdzenia a Ja zaczelam chorować , przez to mega sił stracilam , ochoty na wiele i tak zostało i przepadło juz ponad 3 lata nie mialam ze szkoła jazdy kontaktu wiec kasa przepadła i wszystko ale w przyszłym roku mam zamiar iść na prawko i zdać je !!! Będę miała za parę ładnych tygodni dziecko a przy dziecku się przyda czasem auto , niby tesciowa ma ale jednak nie zawsze będę ja wykorzystywać do wozenia
-
Też miałam zagwostkę z tym na początku, ale dziewczyny mi tu pomogły zrozumieć o co chodzi.panipasztetowa wrote:Co do tej cery - ja też mam cały czas kłopoty.
Ale no od czasu zastrzyku to jest szaleństwo.
ZakręconaOna mężuś pojechał po jakieś witaminki po drodze do miasta.
W przyszły piątek jedziemy do lekarza. 
Poza tym mam pytanie... Suwaczek pokazuje, że jestem w 4t2d ciąży, a na belly best friend kalendarz pisze, ze 5t, a w nawiasie (4t2d). Jak to rozumieć?
Jesteś w 5 tygodniu ciąży, ale dokładnie patrząc to masz za sobą 4 pełne tygodnie + 2 dni tygodnia 5
panipasztetowa lubi tę wiadomość
-
ona. wrote:Też miałam zagwostkę z tym na początku, ale dziewczyny mi tu pomogły zrozumieć o co chodzi.
Jesteś w 5 tygodniu ciąży, ale dokładnie patrząc to masz za sobą 4 pełne tygodnie + 2 dni tygodnia 5
Teraz już rozumiem.
Czyli jeśli pójdę w przyszłym tygodniu do lekarza, to będę praktycznie w 6, tak?
Udało się!

-
Dziewczyny a u mnie dziwne rzeczy się dzieją...we wtorek w nocy złapały mnie wymioty, z 6 razy zwymiotowałam i przeszło, a teraz od kilku dni czuje się taka osłabiona i głowa mi boli często. Gdy skończył mi się okres to 2 dni później trochę jakbym krwawiła tzn śluz taki z krwią był. Ale to chyba nie możliwe żebym zaszła w ciążę skoro kochaliśmy się 10 i 12 lipca, 13 - 18 miałam okres i jeszcze kochaliśmy się 17.
Chyba, że zaszłam wcześniej bo 2 razy się zdarzyło że bez zabezpieczenia ale nie kończył we mnie...ale też chyba nie możliwe że zaszłam skoro miałam okres w tym miesiącu ? ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 17:07
-
Dokładnie tak, będziesz w 6, a ściślej w 5 + ileś dnipanipasztetowa wrote:Teraz już rozumiem.

Czyli jeśli pójdę w przyszłym tygodniu do lekarza, to będę praktycznie w 6, tak?

Zapisałam się właśnie na badania prenatalne tutaj
Mam więc już z głowy to
Chociaż i tak nie wiem czy w Polsce mimo wszystko ich nie zrobię. -
ZakręconaOna wrote:Hera jak po okresie dostalas to raczej nie zaszlas a mialas owulację wczesna a wymioty może od czegoś innego .
Pasztetowa na serduszko będzie za wcześnie na USG jak bedziesz w 5t2d ciąży jak za tydzień np
Na serduszko spokojnie zaczekam.
Kurde, ja się tylko martwię, czy te tabsy moje mi nie zaszkodzą. Ale toć do jasnej ciasnej - lekarz chyba wie co mówi i by nie ryzykował..Udało się!

-
Spokojnie, lekarz wie co mówi. Od tego oni są i gdyby miały zaszkodzić to by Ci zmieniłalbo kazał te odstwić.panipasztetowa wrote:Na serduszko spokojnie zaczekam.

Kurde, ja się tylko martwię, czy te tabsy moje mi nie zaszkodzą. Ale toć do jasnej ciasnej - lekarz chyba wie co mówi i by nie ryzykował..
Kochane, wpadłam się pożegnać, bo za kilka godzin czas w drogę. Także odezwę się już z Polski jak jakiś dostęp do komputera dostanę
Życzcie mi, żebym nie wymiotowała po drodze
panipasztetowa, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
ona. wrote:Spokojnie, lekarz wie co mówi. Od tego oni są i gdyby miały zaszkodzić to by Ci zmieniłalbo kazał te odstwić.
Kochane, wpadłam się pożegnać, bo za kilka godzin czas w drogę. Także odezwę się już z Polski jak jakiś dostęp do komputera dostanę
Życzcie mi, żebym nie wymiotowała po drodze
Dasz radę!
A ile czasu w ogóle trwa lot? 
ZakreconaOna wrote:Pasztetowa dokładnie , asmee ma racje . Uspokoj się kochana i ciesz się z ciąży , dbaj o siebie i przyjmuj to co lekarz każe brać , on na pewno nie chce żeby Ci cos zaszkodzilo a wręcz odwrotnie:)
Pewnie macie rację.
Niepotrzebnie się martwię.
Udało się!