Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:
czuje się glupio jak tak mowicie hehe
Sluchajcie lakierowac się możecie , Ja normalnie się lakierowalam ale musicie się zakrywać i powietrze najlepiej zatrzymać w buzi na ta chwile , ja odrazy po psiknieciu uciekalam z tego miejsca co psiknelam na chwile , a ile razy z wymiotowalam jak sztachnelam się tym swinstwem a nie wolno bo jest jakiś składnik chujowy niestety -
Ja powiem Ci , ze kilka razy uzywalam w ciąży tez i to bardziej dlatego ze nie miałam do czego:) wczesniej na poczatku jak miałam grzywke na prosto to uzywalam i mam zamiar we wrześniu znów zrobić i będę musiała używać bo inaczej się rozdwaja a na wakacje mam na bok wiec nie ma co lakoerowac , konkretnie rezygnować nie musicie ale nie wdychajcie:)
-
Ja nie boje się juz , mam dietke swoja która miałam 10 miesięcy przed ciąża , schudlam 40 kg i wiem , ze po porodzie uda mi się tez zrzucić ładnie:)
Jedyne co się boje to to czy zrobią mi się rozstepy ... Mam mega tendencje i parę starych rozstepow po przybyciu kg wtedy ale w ciąży nie mam nowych , brzuch rośnie juz ładnie wiec spoko a one się nie robią , smaruje się kremek palmers i jakoś idzie a przytylam juz 18 kg z tego ze 2 kg przez zaparcia a od wczoraj juz mam kilo mniej po wysraniu się hahaha sorka za doslownosc !
-
Panipasztetowa po co to robisz? Eh juz muszę normalnie widzę powiedzieć to głośno i otwarcie . Po co się nakrecasz tymi testami ?! Nie rozumiesz ze do 10 dni się trzyma we krwi do 14 nawet , nie warto zaczekać i zrobić pewny test albo bete ? Jest wtorek , masz trzy dni do piątku , weź zepnij dziewczyno tyłek i za czekaj , szczerze wierze w Ciebie ze się udało i mega kciukam ale nakrecasz się nie potrzebnie i nie wierze ze tak nie jest bo każdy test daje Ci nadzieje ze a może jednak.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem, że jest ciężko się nie nakręcać (bo sama cykl temu miałam robić w dzień @ a robiłam przed). a jak Ty jesteś jeszcze po tym jakimś zastrzyku to bez sensu robić.. Tym bardziej, że co z tego, że zastrzyk trzyma 10 dni każda z nas jest inna i np u Ciebie może on w organizmie być nawet dłużej. fajnie by było jak by Ci się udało, ale po co masz się później złościć i denerwować na nas, że dawałyśmy Ci nadzieję.. ?
Landryneczka lubi tę wiadomość