Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Na strachu się skończyło kochane !
Zupke zrobilam , klops w piecyku a Ja odpoczywam bo ze stresu aż mnie kupa ruszyła a miałam zaparcia 3 dni hahahahaha
Pasztetowa osobiście nie wiem co ci powiedzieć , hm ... Myślę ze powinnas bete powtórzyć w piątek np. I wtedy się okaże . Wiesz jednak w zastrzyku jest HCG beta tak samo z krwi jest wykrywane HCG wiec może być to po zastrzyku reszta a może i się udało . Nie wiem sama , a co Cie skłoniło iść na bete tak wczesnie -
Ona a co do francuzek to jak angielki hihi ale one nie wymyślają jakiegoś dnia dużej ciąży a z USG patrzą hihi .
A co do grzybów Ja wgle nie jadam czegoś co ma kapustę i grzyby:) nienawidzę ale same grzyby kocham !
A Ja mam tak z pieczarkami , rosną mi w ustach -
Panipasztetowa, źle kochana zrobiłaś, że poszłaś. Takie dawanie sobie nadziei może skończyć się wielkim rozczarowaniem.. szczególnie, że masz świadomość działania Ovi. Ale trzymam kciuki za wysoką betę!
Kolejny dzień, w którym musiałam strzelić sobie drzemkę. Ta pogoda mnie wykańcza.. -
ZakręconaOna wrote:Ona a co do francuzek to jak angielki hihi ale one nie wymyślają jakiegoś dnia dużej ciąży a z USG patrzą hihi .
A co do grzybów Ja wgle nie jadam czegoś co ma kapustę i grzyby:) nienawidzę ale same grzyby kocham !
A Ja mam tak z pieczarkami , rosną mi w ustach
Kapustę to ja uwielbiam, ale w połączeniu z grzybami odpada
-
ZakręconaOna wrote:No a co nie ? Hihihi wymysly ich: D
Mąż mój też ma swoje wymysły kulinarneNa początku pukałam się w głowę jak mi coś mówił, a teraz się przyzwyczaiłam i jakoś nawet nie zwracam uwagi, że inni mają inaczej
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Ale po co za dwa dni bedziesz powtarzać , powtórz w piątek żebyś miała pewny wynik a nie kasę tracisz rybcia .
Jak za dwa dni zrobisz może spać a może i być w tej samej normie bo nadal masz w sobie HCG różnie może być. Ja na prawdę bym Ci proponowała w piątek zrobić beta HCG i mieć pewny wynik a do tego czasu mocno kciuki trzymam , mocniutko ! -
Postaram się jak mogę.
Powiem Wam szczerze, że ten wynik nawet specjalnie mnie nie ucieszył... Tzn może dlatego, że mam świadomość iż może on być fałszywie dodatni..
Ale mając go w garści i idąc w piątek na betę, będę miała jakieś porównanie.Udało się!
-
ZakręconaOna wrote:Super:) a jak okaże się , ze jesteś w ciąży tez bedziesz dalej się uczyć czy nie przystapisz ?
Spróbuję się uczyć. W końcu nie będę pierwsza, która godzi studia z rodzicielstwem. Szkołę mam w swoim mieście, 15 minut od domu, więc spokojnie.
Poza tym chcę iść zaocznie.Udało się!