Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Heathera wrote:Nom trzeba poczekać bo to jednak nic pewnego jeszcze.
Zrobiłam sobie w końcu tą tortille/kebab. I zjadłam jednego i już się napchałam
A co tam u Was ?
To wstępnie gratulujęa nic ja sie lenie z pieskiem na dywanie i przynosi mi swoje
"dzieci"Heathera lubi tę wiadomość
-
Astoria super ! Wynik masz mega duży
No powinnas iść i mu pokazać , Ja do mojej lekarce powiedzialam telefonicznie a on szok ! Totalny ale miała prawo się pomylić bo w 9 dc mnie badała i mówiła zw owulki nie będzie a ja ja dostalam w 23 wiec mogło nie być pecherzyka dominujacego jeszcze: D ale Ja tez u mojej nadal w pl prowadze ciążę bo dobrym lekarzem jest:)
Kochana no to gratuluje jeszcze raaaaaaZi czekam na wieści z wizyty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 18:49
astoriaa lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:O mój boshe co ja patrzę aaa
Astra, hera gratuluję z całego serca rosnijcie zdrowo
Dziewczynki wyniki odebrane wszystko dobrzeale się ciesze aaaaąaaa
aż chce się częściej zagladac serduszka .
Biedroneczko widzisz , mówiła Ciocia ze dzidziuś zdrow będzie *:*:*: bardzo się cieszę razem z Toba .Heathera, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:O mój boshe co ja patrzę aaa
Astra, hera gratuluję z całego serca rosnijcie zdrowo
Dziewczynki wyniki odebrane wszystko dobrzeale się ciesze aaaaąaaa
hehe dziękichociaż ta moja kreska to taka bladziutka że nie wiem czy mam się jeszcze cieszyć
I dalej w krzyżu mnie łupie. Może tak być na początku ciąży ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 19:04
-
Heathera wrote:Fajnie, że wyniki u Ciebie dobre
hehe dziękichociaż ta moja kreska to taka bladziutka że nie wiem czy mam się jeszcze cieszyć
I dalej w krzyżu mnie łupie. Może tak być na początku ciąży ?
Mnie w tej ciąży na poczatku samym bolala łopatka ze ledwo dychalam
Kochana Ja w pierwszej ciąży [*] miałam taka sama , może ociupenienke ciemniejsza chociaż watpie w 16 dpo:) a w 13 dpo juz dowiedzialam się z bety o ciąży .
Także spokojnie jak cos ma być to za 2 dni ciut ciemniejsza będzie , kochana może po prostu chwile temu doszło do zagnieżdżenia i dlatego taka slabiutka:)
Heathera lubi tę wiadomość
-
astoriaa wrote:Dziewczyny dajcie spokój z tymi testami!
Ja robiłam test w 35 dniu cyklu to był negatywny! Ani cienia tam nie było. I co?
No jesteś cudem a raczej Twoje dziecko i ciesz sięmoje tak samo z takiego cudu pochodzi i fajnie:)
Laski co tam porabiacie ? Kurcze ale nuda mnie dopadła: o
Astoria o której mezusiowi mowisz -
No właśnie mam na myśli to, żeby Hera się nie przejmowała tym że jest jasna ta druga kreska, bo te testy to wcale nie mają takiej czułości jak jest napisana na opakowaniu...
Mężul już się dowiedział, poleciał ze mną na betę i komentował po drodze: "teraz jak jesteś w ciąży,m to już będę ostrożnie zawsze jeździł"Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 19:20
Heathera lubi tę wiadomość
-
Heheh:) pewnie w szoku tez . super:)
No testy maja ale one śladowe kreski maja np. Od 25 wiec jak beta ma 30 np. To slabiutka będzie:) jakby była z100 to by wyszła juz kreska ładna: D a u Hery dopiero do zagnieżdżenia doszło wiec wiesz:DHeathera lubi tę wiadomość