Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka29 wrote:Zakręcona wiem wiem ze mówiłaś ze bedzie wszystko ok :* ja zjadłam dwa kawałki pizzy na grubym cieście i chwile odczekam i lecę pod prysznic
Asmee i Klaudysa a wiecie co ?! A może zrobcie sobie kąpiel w rumianku , Ja tak robię jak mam jakieś zapalenie . Ostatnio lekarka wykryła , ze mi się grzybica przyplatala ale nie miałam uplawow i czekalam na wizytę tydzień , dwa razy wykapalam się w rumianku ( 4 / 6 moczki do wrzątku w wannie) i na wizycie badanie i okazało się , ze wyleczylam tym sposobem:)
Szałwia albo rumianek:)Klauudyssa, Asmee lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Mmmmm grzeszymy !
Asmee i Klaudysa a wiecie co ?! A może zrobcie sobie kąpiel w rumianku , Ja tak robię jak mam jakieś zapalenie . Ostatnio lekarka wykryła , ze mi się grzybica przyplatala ale nie miałam uplawow i czekalam na wizytę tydzień , dwa razy wykapalam się w rumianku ( 4 / 6 moczki do wrzątku w wannie) i na wizycie badanie i okazało się , ze wyleczylam tym sposobem:)
Szałwia albo rumianek:)
https://ovufriend.pl/galeria-testow-wyniki.html?category=1&brand=0&ov_from=&ov_to= -
Klauudyssa wrote:Postaramy sie ale nie napalam sie na to ze sie uda bo moze byc roznie