Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Mega jasna ale jest druga !!!! Na jakąś bete idziesz czy powtórka testu za dwa dni jakieś ?
Ale mam też złą wiadomość bo jednak nie dostałam tego stażu
I teraz to w ogóle będę się bała dla męża o ciąży powiedzieć bo przecież tak na prawdę mieliśmy się postarać za kilka miesięcy jak ja już pracę znajdęI teraz będzie jeszcze bardziej się martwił jak i tak już się martwi tym kredytem
-
Heathera wrote:Powtórzę test za dwa dni i zobaczymy co wtedy wyjdzie.
Ale mam też złą wiadomość bo jednak nie dostałam tego stażu
I teraz to w ogóle będę się bała dla męża o ciąży powiedzieć bo przecież tak na prawdę mieliśmy się postarać za kilka miesięcy jak ja już pracę znajdęI teraz będzie jeszcze bardziej się martwił jak i tak już się martwi tym kredytem
-
astoriaa wrote:ZakręconaOna
U lekarza byłam w 39 dniu cyklu i w usg nic nie było. Cienkie endometrium, torbiel na jajniku, brak ciałka żółtego, brak pęcherzyka, ujemne testy i w ogóle nic.
Dzisiaj mam 52 dc i taki szok! -
Aha , no Ja miałam w 23 i u mnie tez później dopiero poszła wizyta u ginekologa bo wiem ze wczesniej nic by się nie dało dojrzeć. Ale tez popatrz , moglas mieć owulację np. W 20 dc jednak , plus 14 dni tej drugiej fazy to raptem chwila do twojej wizyty , mógł nic nie widzieć faktycznie
Kochana no to co teraz ? Znów na wizytke czy beta dla potwierdzenia ? -
ZakręconaOna wrote:Kochana no taka decyzje podjeliscie Wy ale Bozia i dzidziuś wybrali sobie was szybciej:) no najpierw to powtorz test dla pewności i powiedz mu szczerze o tym . No co zrobić
Wydaje mi się ze jest ciąża bo np z wiktorem zrobiłam test 2 tygodnie po terminie okresu a ta druga kreska nie była mocno widoczna więc może u mnie tak słabo wyłapuje.
A wczoraj widziałam 5 spadających gwiazd i 1 z życzeń było właśnie drugi maluszek tylko nie wiedziałam że to tak szybko działa z tymi życzeniami hehe -
Hera
Ja w walentynki miałam życzenie by udało nam się w końcu , jak puszczalismy lampiony , tak pięknie romantycznie było ! 2 tygodnie później zrobilam test i bach ciąża !
Kochana na pewno będzie zakochany , a poradzić poradzicie sobie:) na pewno jakieś pieniazki dostaniesz i Ty z dodatków wiec nie będzie tragedii:) kredyt to obciazenie ale dacie rade :* i wytłumaczyć mu to musisz podobnie